SunZero Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Imam neki utisak da je vreme da Kari strpa 50. Slabo izgleda Hou ili sam ja previse ocekivao od njih. Deluje mi da GSW u svakom trenutku kontrolise seriju, pa cak i ako ode nekako na 2:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Alo bre, nemoj da spekulisete o identitetu forumasa! 😛 Jel ovo Siakam nece igrati veceras? Skoro da nema informacija o tezini niti kada se povredio ( verovatno ono kad je sapleo Embida)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Znaci da otvorimo temu koja bi bila pandan temi Ko je Peja. Moderacijo, odobrite topic Ko je LordOfTerror? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Eto prilike da Lowry zablista😂😂😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 4 minutes ago, Jenkins said: Imam neki utisak da je vreme da Kari strpa 50. Slabo izgleda Hou ili sam ja previse ocekivao od njih. Deluje mi da GSW u svakom trenutku kontrolise seriju, pa cak i ako ode nekako na 2:2 Meni bas deluje suprotno, svaka utakmica je igrana u ritmu koji odgovara Hjustonu. Skoro pa precrtana proslogodisnja serija gde samo gledaju da iskljuce Curry i Thomspona, uvuku utakmicu u sto vece blato i na kraju rese na individualni kvalitet Hardena/Paula i naravno samoubistvo GS sto im je postao svojevrsni trademark. Jedina je razlika sto je GS sada 200% fokusiran jer tacno znaju sta da ocekuju, juce su propustili veliku sansu za brejk. Tako da mislim da smo dosta blizi da bude 2-2 nego potencijalni brejk. Jako ruzno deluje ovo sto igra Hjuston jer im GS dobro parira i iskljuci brdo oruzja pa onda ostaju te besomucne izoacije Hardena, mislim da se sastanu sa nekim Bostonom ili Filadelfiom primera radi da bi ih pregazili kao plitak potok i da bi sve to leprsavije izgledalo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenkins Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 (edited) 7 minutes ago, LordOfTerror said: Meni bas deluje suprotno, svaka utakmica je igrana u ritmu koji odgovara Hjustonu. Skoro pa precrtana proslogodisnja serija gde samo gledaju da iskljuce Curry i Thomspona, uvuku utakmicu u sto vece blato i na kraju rese na individualni kvalitet Hardena/Paula i naravno samoubistvo GS sto im je postao svojevrsni trademark. Odbijam da poverujem da bas nista pre svega Kari ali i Tompson nece doprineti. Jasno je da nema ko Kevina da cuva, ali covek je maltene sam dosao do 3:0. Edited May 5, 2019 by Jenkins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Kakav je status Anunobya, ima li šanse da se vrati u nekom momentu ako bi Raptorsi prošli Sixerse? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 2 minutes ago, Jenkins said: Odbijam da poverujem da bas nista pre svega Kari ali i Tompson nece doprineti. Jasno je da nema ko Kevina da cuva, ali covek je maltene sam dosao do 3:0. Jeste igra mnogo bolje nego prosle sezone, ona njegova nuklear verzija ali isto tako ne treba zaboraviti da je to upravo ono na cemu je Hjuston insistirao i pre. Jednostavno ne plase se toga da ce ih pobediti svojim sutevima sa polustiance preko cuvara dokle god je tranzicija i onaj flow starog GS pod kontrolom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Bila je prica da ce se vratit za ECF ali ne vjerujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Hjuston je sinoć imao ravno 20 skokova više. Nema sumnje da bi dobro došao Boogie GSW-u u kakvom god da je stanju jer od ovih likova sa njihove klupe nema leba, to je potpuna mrtvačnica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 2 hours ago, SunZero said: individualizam i originalnost nailaze na iste barikade vekovima, srecom ima nas koji cenimo nacin na koji lord isporucuje i nismo toliko zadrti da ogranicavamo nekome slobodu zagarantovanu 5-im amandmanom i forumskim pravilnikom inace kada bi ste znali ko je lordofterror bilo bi sokantno foto video, radi se o forumasu koga vrlo dobro znate i koji je veoma kulturiska, postovi su mu decentni, sadrzajni i studiozni, a na ovom nalogu valjda daje sebi oduska i sprda se malo imao sam burnu noc i dan, tek se spremam da pogledam gsw@hou, nadam se da se nece obistiniti vladajuca predikcija na topiku da ce dubsi 99% uzeti g4 da dodam, Harden jeste chokara ali ovaj u playoff mora biti izuzet od uobicajenog omalovazavanja i vrredjanja u ovo doba godine, nije ok diviti se do imbecilnosti Lenardovim partijama koji je lelemudao u reg season a pljuvati bradu i ignorisati koliko je dao do playoff-a ja sam mislio da je to svima jasno te se sada malo zajebavaju na njegov(e) racun. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Igraće Siakam. Ne znam da li je bilo istine u pričama da će preskočiti utakmicu, ali bili bi u kanalu bez njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 recite ko je lord necu gledati sekundu utakmice playoffa dok ne saznam 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Odgledah sad II PP i OT GSW@HOU tekme. Strasna, strasna partija Iguadale, sta sam ti rekao Fritro (nmg te tagujem 😕 ) ?? Dray kao sto je LBJu zakrvavio celo oko, tako sad i Hardenu... 👎 O Durantovoj partiji ne treba i trositi reci, Draymond takodje fantastican, ali ono kao da je to cemu se Rakete nadaju, da ih Durent trpa iz izolacija, a da pokusaju da sto vise umire splash bracu. Gordon je dao veliki doprinos pobedi, Kapela je prvo poluvreme sabio i doneo energiju, posle ga je Drej nekako opet iskljucio. Sve mirise na lagani brejk u G4, ali nadamo se da ce Klica konacno da skonta ko je i sta je, i da ce Shumpina jos jednom ubaciti nesto 💪 Sad kljucna tekma za Kawhija i drugare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 kul dresovi raptorsa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Izgleda neko riješio da konačno opravda trideset i jedno milionče. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radalek Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Lowry usao jako u utakmicu napokon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raamen Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Сиакам крцка обруч из ћошкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Kawhi😎 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Dobro je počeo debeljaner. Kawhi igra skoro pa savršeno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malkolm Brogdon Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Sad ce stedi Frederik da usere sve sto su izgradili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OnionKnight Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 Spremio Nurse teška oružja, i McCaw je tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted May 5, 2019 Share Posted May 5, 2019 (edited) Van Vleet veze nema šta treba da radi na terenu. Edited May 5, 2019 by Chaos Is Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts