Jump to content

Raamen

Član foruma
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raamen

  1. Ја се вама дивим, заиста. Ја сам некад тако могао, можда ћу моћи опет за једно 20 година кад истерам децу из куће, сад само одржавам ватру.
  2. Кад сам код снимка, стигао до пола gsw-hou и мени и стеф и клеј делују сасвим добро с обзиром на то колико је утакмица и цела серија скроз чудна (лоша) кошарка. Ма колико легитимно било не могу да сварим тај Харденов/Хјустонов стил. Да сам судија истерао бих их с терена док се мало не уозбиље.
  3. Ено Кантер тражио од Олајџувона савет за Рамазан 🤣 Раме, пост, дисидент, злостављан од стране Јокића, али ето уз божју и Хакимову помоћ и вотевр ит фрикин тејкс, великомученик. Усраћу се. Ја сам у таквој временској зони да ми утакмице почињу преподне. Ретко кад зором. Али онда се ради, тако да сам осуђен на снимке у возу или преносе викендом. Остаде ми нба пас полуискоришћен, тако да сад надокнађујем у плеј-офу док док ме жена не бенчује. Али, вотевр ит фрикин тејкс. 🤣
  4. Репторси добише оно иако је Сиакам узео слободно вече. Стварно лудак Каваи, како све изгледа лако кад он то ради. С друге стране, не разумем хајп око Ембиида, ма колико се трудио.
  5. Уштопали Робин Худа коначно. 😀 И даље фале поени Мориса и Бизлија и нека емпатик банџа Шљивића Зидара да се скине мало притисак са прве петорке. Херис рудари у одбрани и најзаслужнији је што Дејм и ЦЈ немају обојица 35+ вечери (него увек само један плоди) Вероватно је и за G3 кључно било то што је баш он први направио шесту личну у продужетку. Бартон фул риковери уз местимично дивљање. Можда му прија мање минута и "тај неки српски инат", да докаже да маса која га хејтује није у праву. Јокић је почео јако несигурно, пасови осетно непрецизни као да су му тешке руке (а врв и јесу), али као да је почео да се дозира па пали сва четири мотора тек у другом полувремену. Оно на крају је био Брејди главом и брадом, поређење сасвим на месту. Мало су и судије сад почеле "да га поштују" , да умотамо то тако у еуфемизам. За Мар(ф)ија - шта рећи, он је просто такав шизофрени карактер, тактички и ментално нестабилан, loose cannon, може да те извади из с(к)ептичке јаме или да те повуче назад у исту. Али то су избори менаџмента с којим мора да се живи, не верујем да било који тренер има кеца у рукаву којим би то испеглао.
  6. Каваи не промашује али губи лопте доста. Гасол игра паметно. Тешко је замислити тежи мечап за њега од Ембиида. Зато И-Бака срља за обојицу.
  7. Гасол пориче оптужбе 🙂
  8. Ја не знам како ико може да наседне на финту шута овог Ембиида.
  9. Сиакам крцка обруч из ћошкова.
  10. Далеко је ово од готовог. Мислим да је овакав пораз више мотивишући него депримирајући, или је макар једнако. Неће бити лако ни Портланду да крене у 4. утакмици од 0-0 кад знају како су морали да чупају победу на свом терену. Има Денвер оружја да ово завршава раније, да не уводи у овакве завршнице, али јбг, нешто клупа стала у плеј офу. Бартон се вратио из пакла. Херис још у Чистилишту. Пламли мора да се издигне да Јокић може да добије одушка. Мари опет топло-хладно. Робин-јбн-Худ опет пресуђује. Суђење, благо домаћинско, али ај да кажемо да су сад мало изкомпензовали за ону срамоту у Денверу.
  11. Nba судије као ватерполо судије. Мало вамо мало тамо, али доби Денвер ово некако. Јокић и Мари посустали на крају. Стварно чудно да су Спурси пустили на крају да истиче време без притиска.
  12. Здраво свима, Исповест: нисам пратио NBA озбиљно још од Сакраменто Кингса и сад сам наравно ту због Денвера. Мало љигаво звучи, али шта ћу кад волем ту неку наглашено тимску игру и југословенски виц. Мале су шамсе али ваљда има наде да таква игра освоји титулу. Но прво треба некако довршити ове Спурсе који упорно помаљају главу из пакла.
×
×
  • Create New...