Zvezdinho Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Klasicna liga sa draftom nema nikakvog smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Vi sto igrate klasičnu ligu da se dogovorite kakvu ćete ligu igrati. Igram samo h2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 (edited) 16 minutes ago, Zvezdinho said: Klasicna liga sa draftom nema nikakvog smisla. Jedino ima smisla. Nije ti ovo NBA. Evo ti i plasticno - da bi igrao H2H ligu treba ti bar 12 ekipa, posto se igra 38 utakmica u sezoni. Sa 12 ekipa u H2H ligi imas neupotrebljive igrace u timu, jer 12x15=180 a u svakom kolu startuje 220 igraca. Imas igrace koji su manje-vise neupotrebljivi za fantazi, cak i u top ekipama i ako igraju, tipa Matic, Jorginjo, cak i da ne racunamo golmane svako ce imati nekoga ko retko igra, ako i uopste. Sa 14/16 ili ne daj boze 20 postaje neigrivo potpuno. Ako imas manje ekipa, recimo 8, sto je meni optimalno, glupo je igrati protiv nekih timova pet puta u sezoni, moze da te usere da igras protiv nekoga ko ti bas odgovara po konfiguraciji tima ili je batalio i tako dobijas nefer prednost. Edited August 2, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Прикључујем се.. одговарају обе варијанте Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Prelazni rok traje do cetvrtka u 18:00. Ne znam da li ste cekali kraj prelaznog roka prosle godine, ali je verovatno bolje draft odraditi ili u cetvrtak uvece ili u petak u toku dana. Prva utakmica je u 9, znaci moze da prodje i petak popodne, tipa 5 ili 6 sati. Inace, ako ima mesta, ja bih pre igrao H2H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Zaboravio sam na taj detalj. Onda je najbolje da se draft odradi u četvrtak uveče. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Ok, moze da se napravi lista ljudi koji bi igrali draft H2H i draft obicnu, kako bismo to odradili na vreme. Mozemo da se prijavljujemo ovde, pa da vidimo da li ima smisla uopste igrati obicnu koju ja hocu, ako nema dovoljno ljudi onda nista. Sto se tice regularne lige, samo treba neko da napravii da ostavi ovde kod, to nije problem uopste. Znaci prijava za draft obicnu ligu: 1. McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Prijava za obe lige : delgado. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Draft H2H: 1. Delgado 2. Vladaboss90 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Contador54 Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 2 hours ago, vladaboss90 said: Draft H2H: 1. Delgado 2. Vladaboss90 3. Contador54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 2 hours ago, Contador54 said: Draft H2H: 1. Delgado 2. Vladaboss90 3. Contador 4. Clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 4, 2019 Author Share Posted August 4, 2019 4 hours ago, mr clutch said: Draft H2H: 1. Delgado 2. Vladaboss90 3. Contador 4. Clutch 5. nlavrnja 6. Ridji Upisah i @Ridji rekao je pre neki da hoce da igra h2h 😄 @Shunsuke Nakamura da brani titulu, @LayupFromTheMidget da bude blizu titule, ali nikad 1, kao i u svim ostalim fantasyjima? 😄 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 😕 fake news imam SP(ili ep) u Basketu! Tu sada @uini brani titulu surova dominacija je to bila na spanskom sajtu bejah i u top 50 globalno. Ali da gateway sam do titule 😢😢😢 igram h2h sada imam sk tako da ste gotovi, ziveo ex kopernikus sada supernova ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, nlavrnja said: Upisah i @Ridji rekao je pre neki da hoce da igra h2h 😄 Tako je, ovo drugo me ne interesuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dovla Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 Пријава х2х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 18 hours ago, LayupFromTheMidget said: 😕 fake news imam SP(ili ep) u Basketu! Tu sada @uini brani titulu surova dominacija je to bila na spanskom sajtu bejah i u top 50 globalno. Ali da gateway sam do titule 😢😢😢 igram h2h sada imam sk tako da ste gotovi, ziveo ex kopernikus sada supernova ! igramo i ove godine fantasy sp na spanskom sajtu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 5, 2019 Share Posted August 5, 2019 1. Delgado 2. Vladaboss90 3. Contador 4. Clutch 5. nlavrnja 6. Ridji 7.Ja kralj 8.Dovla @Mile ako se skupimo sto da ne ono je veoma kvalitetan fantaziji gde mozes da ubodes dobrog igraca za sitne pare a ne kao sranje na mvp gde je sve skupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 5, 2019 Author Share Posted August 5, 2019 Javio mi se @Mile1 igrace i on, znaci 9. Liga treba da bude 10-12 ekipa, ajd da vidimo presek sutra uvece, pa da je pravim. Draft u cetvrtak vece? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Igrao bi dreft + H2H jedan moj drug i kolega, sad je trenutno na moru pa ne moze ovde da se javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Pravite ligu, a ne gledate semafor na pollu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Ako nas ima 6 za regularni draft moze, ako ne, onda nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaboss90 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Meni je svejedno kada ce draft da bude, kako odgovara vecini. Kapiram da vise ljudima odgovara cetvrtak vece nego petak popodne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Ukljucite i mene ako ima mesta Draft & H2H. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Meni odgovara cetvrtak ako moze draft da se zavrsi do 22h. Igrao bih inace obje lige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted August 6, 2019 Author Share Posted August 6, 2019 1. @delgado 2. @vladaboss90 3. @Contador54 4. @mr clutch 5. @nlavrnja 6. @Ridji 7. @LayupFromTheMidget 8. @Dovla 9. @Mile1 10. @Drakaris 11. @Shunsuke Nakamura 12. @Doorn (javio mi se na pm) Ako se ne varam, ovo su svi ucesnici, nek mi ljudi na pm posalju mail da mogu da im posaljem invite, to ce taman biti potvrda da igraju (ako neko ispali smanjujemo na 10 ucesnika), pa da pravim ligu, a draft moze u cetvrtak u 20 h? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts