Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Recnik joj je odlican, nikad bolji Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 bitno je da ona poznaje materiju koja je relevantna za PTPA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 (edited) a sta cemo sa 99% novinara i glavonja koji su feddfanovi ? o njihovim esejima kad je novak u pitanju da ne trosim reci i vreme Edited June 26, 2021 by vanjabarsa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Just now, Boxy said: Recnik joj je odlican, nikad bolji Treba da vidiš šta su naši ministri pisali po društvenim mrežama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 (edited) 4 minutes ago, vanjabarsa said: a sta cemo sa 99% novinara i glavonja koji su feddfanovi ? o njihovim esejima kad je novak u pitanju da ne trosim reci i vreme Je l mu kazu sve ovo sto je ona rekla Fedu? Ali nema veze, da iskoristim njene reci, ona moze samo da se ...cek kako se to lepo kaze, a da...bow Federeru Edited June 26, 2021 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Mislim da ima veze s ovim Doduše ne sećam se o čemu se radilo tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ah, Kamakshi, zagrizeni Fed fan koji se pretvara da je novinar. Ona je imala bezbroj odvratnih komentara na racun Novaka svih ovih godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 U svakom slučaju, kakva se stvara atmosfera, dobro će biti da Novaka iz publike ne gađaju jajima kad izađe na teren. Ako osvoji turnir uz sve ovo to mu vredi bar koliko još dva komada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 41 minutes ago, Boxy said: Je l mu kazu sve ovo sto je ona rekla Fedu? Ali nema veze, da iskoristim njene reci, ona moze samo da se ...cek kako se to lepo kaze, a da...bow Federeru cije reci? Kamakshi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ova Pjetlovic, lepo sam sve napisala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 3 minutes ago, Boxy said: Ova Pjetlovic, lepo sam sve napisala... ona je samo parafrazirala ovo sto je Kamakshi napisala pre toga. Dakle, tm ide Kamakshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Nevezano za to ko je čiji navijač, meni je neverovatno šta su sve odrasli, ozbiljni ljudi u stanju da napišu na društvenim mrežama. I to ljudi koji imaju karijere i koji pišu pod svojim imenom i prezimenom. I ne brine ih što to ceo svet može da pročita, pa eventualno i njihovi šefovi. Novinare ovde izuzimam pošto je tek to poseban nivo jadnosti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 crap, Roger and Rafa [Nadal] would be conservative rich elite bullshiting people da li je i to parafrazirala? i zasto je odjendom prebacila nalog na privatni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 nije, sad sam otvorila njen nalog i lepo moze da se cita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Koji joj je nalog? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 https://twitter.com/katpijetlovic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Moze da bude fan, ali je onda fan, a ne objektivna osoba na odgovornoj poziciji koju treba pitati za misljenje. Slicno kao Kerol Busar, fan, a ne novinar. Isto vazi i za slicne sarlatane sa druge strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Onda je moguce da je otvorila jer su je isprozivali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 taj nalog ja citam vec dosta dugo (kad je citiraju neki drugi koje pratim). inace, pise da je taj nalog otvoren u martu 2011. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Kakve veze ima koliko dugo ga citas? Ona moze da ga lokuje, pa posle dan da ga postavi da je ponovo otvoren za javnost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ovih dana nije bio lokovan ,tj. odkad je krenula ozbiljna prica oko ptpa ,bio je dostupan sve vreme . za njene ranije aktivnosti ne mogu da kazem jer mi nije bila poznata kao i vecini ovde Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 (edited) ja sam videla njene komentare pre mozda dve godine, kad je pocela intenzivnija prica o uniji igraca (ukljucila se u neke diskusije koje sam pratila). tad se predstvila ko je i sta je (tj. da se bavi pravom sportista). pa je onda negde prosle godone (cini mi se) komentarisala neke postove Pospisila o PTPA, i ponudila se da im pomogne/da ih posavetuje ako zele. Koliko ja znam tako je doslo do kontakta (pre toga je Pospisil kontaktirao neke kanadske pravnike i trazio savet, Novak neke druge / koga god). Edited June 26, 2021 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 Ovo nije dobro zato što daje municiju drugoj strani, koja će jedva dočekati bilo kakav izgovor da odbije da pregovara, nebitno koliko su zahtevi opravdani. Nadam se da ona nije u tom timu koji direktno kontaktira s ATP-om. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted June 26, 2021 Share Posted June 26, 2021 bice da je ona zaduzena za pravne savete , posto vec ima iskustvo sa tim a po onom prvom obracanju onaj adam je izgleda zaduzen za pregovore i kontakte sa drugom stranom .a koliko sam shvatila ima jos tu ljudi u timu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts