zoe Bg Posted July 30, 2019 Share Posted July 30, 2019 Kecmanovic dobio Popirina 7-6, 6-3, spasio 0-40 u poslednjem gemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Lajovic dobio prvi set, vodio u drugom 4-2 i izgubio narednih 6 gemova vratio je brejk u 3. setu ali opet crni Duci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 I sad gubi 5:2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Izgubio a izgubio i Janko sinoć od Albota, prva dva seta se dobro držao ali za treći očigledno nije ostalo snage Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Kako se Miomir sada vratio u 3. setu protiv PHH , svaka cast stvarno! I jos ga je sreca pogledala pa se Anderson povukao, moze do 1/4 finala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Svaka cast Misi! Gura sve bolje i bolje ove godine i nadam se da ce jedan deo forumasa biti pazljiviji pri procenama posto se za njega prosle godine pisalo da ce biti "nesto unapredjeniji Milojevic". Malo preostro za momka koji za mesec dana puni dvadeset i hita kao TOP 50. To sto je slabiji potencijal od ispisnika poput Alijasima,Cicipasa ili Sapovalova, ne mora da znaci da ce biti unapredjena verzija propalog talenta koji se vrti oko 150.mesta na svetu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stari Vujadin Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Miomiru fali nekih 5cm visine, kako bi imao bolji servis...stvarno dečko ima potencijala za gs finala u budućnosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 47 minutes ago, Kosjan Willavić said: Svaka cast Misi! Gura sve bolje i bolje ove godine i nadam se da ce jedan deo forumasa biti pazljiviji pri procenama posto se za njega prosle godine pisalo da ce biti "nesto unapredjeniji Milojevic". Malo preostro za momka koji za mesec dana puni dvadeset i hita kao TOP 50. To sto je slabiji potencijal od ispisnika poput Alijasima,Cicipasa ili Sapovalova, ne mora da znaci da ce biti unapredjena verzija propalog talenta koji se vrti oko 150.mesta na svetu. Ja bih voleo da sam ga pogresno procenio, ali posledica ovog plasmana je bukvalno cista sreca. On je do sada pobedio jednog top 40 igraca i to Djerea. Ovako mu se otvorilo i u Indijan Velsu, predaje i odustajanja, u Antaliji ga dobio 75. igrac sveta, nije dobio top 50 igraca do finala, jedan top 50 igrac do cetvrtfinala mastersa. Leonardo Majer na betonu, Hurkac, Kolsrajber i Dzordan Tompson su igraci vredni pomena, uz Djerea, koje je dobio do sad. Ostalo sve fringe top 100 igraci i ispod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 2 minutes ago, McLeod said: Ja bih voleo da sam ga pogresno procenio, ali posledica ovog plasmana je bukvalno cista sreca. On je do sada pobedio jednog top 40 igraca i to Djerea. Ovako mu se otvorilo i u Indijan Velsu, predaje i odustajanja, u Antaliji ga dobio 75. igrac sveta, nije dobio top 50 igraca do finala, jedan top 50 igrac do cetvrtfinala mastersa. Leonardo Majer na betonu, Hurkac, Kolsrajber i Dzordan Tompson su igraci vredni pomena, uz Djerea, koje je dobio do sad. Ostalo sve fringe top 100 igraci i ispod. Pa Erber je 38. trenutno 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 31 minutes ago, McLeod said: Ja bih voleo da sam ga pogresno procenio, ali posledica ovog plasmana je bukvalno cista sreca. On je do sada pobedio jednog top 40 igraca i to Djerea. Ovako mu se otvorilo i u Indijan Velsu, predaje i odustajanja, u Antaliji ga dobio 75. igrac sveta, nije dobio top 50 igraca do finala, jedan top 50 igrac do cetvrtfinala mastersa. Leonardo Majer na betonu, Hurkac, Kolsrajber i Dzordan Tompson su igraci vredni pomena, uz Djerea, koje je dobio do sad. Ostalo sve fringe top 100 igraci i ispod. Dodajmo tu i Umbera dva puta, ipak je top 50 igrac, iako znam da ga smatras drvosecom. 🙂 Nije tvoje misljenje bez nekog osnova, ali mi je zasmetalo sto su ga forumasi olako proglasavali propalim talentom, a jos uvek je tinejdzer, to mi je otprilike bila poenta posta. Svesni smo svi da ima jos uvek dosta segmenata igre na kojima treba da radi, ali je vidljiv napredak ove godine, cak i na nekim mecevima koje je izgubio, tipa protiv Raonica u Sidneju, Verdaska na AO, Hacanova u Haleu. Ovo mu je prva prava ATP sezona, dajmo mu sansu. Uhvatio je odredjenu rutinu i stekao samopouzdanje, to se vidi i u TB u poslednje vreme, pasce i neki veci skalp od dosadasnjih na betonu sad na leto i jesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 31, 2019 Share Posted July 31, 2019 Nisam ga proglasio propalim talentom vec netalentovanim 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted July 31, 2019 Author Share Posted July 31, 2019 Mislim da si mu upravo obezbedio jedan slem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 6 hours ago, McLeod said: Nisam ga proglasio propalim talentom vec netalentovanim 😄 Nisam mislio samo na tebe, ali moguce da sam pogresio. Secanje je varljiva kategorija. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 5 hours ago, Borko said: Mislim da si mu upravo obezbedio jedan slem Sad kad krenu kurje oci, zuljevi, klizanja na koru od banane i upale nerva lumbalnog dela kicme u Misinom delu zreba...Deo nagradnog fonda odmah da salje za Kragujevac 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 ima i toga da nama sada, nakon svih ovih godina, sve što nije Novak Đoković nivo, deluje netalentovano 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 54 minutes ago, Yi Sun Shin said: ima i toga da nama sada, nakon svih ovih godina, sve što nije Novak Đoković nivo, deluje netalentovano Vise je do navike na Novakove uspehe pa se od svakog talentovanog deteta traze velike stvari iako je od talenta do uspeha veliki put ali jbg zasto se ne loziti Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 1 hour ago, Yi Sun Shin said: ima i toga da nama sada, nakon svih ovih godina, sve što nije Novak Đoković nivo, deluje netalentovano Meni nije, evo ti Tipsarevic koji je esencija teniskog talenta, ocajna gradja za tenis a nema sta ne moze da uradi. Kecmanovic visok, odlicne noge, a na terenu nema prednost tamo gde ga je priroda obdarila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted August 1, 2019 Author Share Posted August 1, 2019 3 minutes ago, McLeod said: Meni nije, evo ti Tipsarevic koji je esencija teniskog talenta, ocajna gradja za tenis a nema sta ne moze da uradi. Kecmanovic visok, odlicne noge, a na terenu nema prednost tamo gde ga je priroda obdarila. bolesno 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Tim ne igra na OI sledece godina, igra Hamburg i Kizbil [emoji23] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 2 minutes ago, Petar 91 said: Tim ne igra na OI sledece godina, igra Hamburg i Kizbil Zajebao je i Iznerovu ljubav prema Winston Salemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Kicbil>>>OI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 1 hour ago, zoe Bg said: Vise je do navike na Novakove uspehe pa se od svakog talentovanog deteta traze velike stvari iako je od talenta do uspeha veliki put ali jbg zasto se ne loziti U pravu si. Ja sam se pogrešno izrazio. Htedoh da kažem "Sve što nije Novak Đoković nivo, to je propali talenat" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted August 1, 2019 Share Posted August 1, 2019 Da je covek u fazonu da odmori i iskulira i spremi se za americku turneju i da ga razumes, a on ne igra jer ce radije da prasinari u sred jula sa celendzer igracima [emoji23] Bog stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 2, 2019 Share Posted August 2, 2019 Tompson ima prve brejk lopte u meču na Cipijev servis. Na 15:40 Grk ide lagano do klupe i vezuje pertle. Pa onda ustaje i odlučuje da promeni i reket. Vadi jedan iz torbe pa se na kraju ipak odluči za drugi, ili prvi, pogubila sam se čekajući da čujem neku opomenu sudije. Natenane se vraća i servira. Tompson pita sudiju u čemu je stvar, ali u međuvremenu se već iznervirao i odoše brejk lopte. Ne pamtim kad sam videla da neko ovoliko očigledno radi takve stvari. A sudija ništa. Valjda još imaju onaj sat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts