Gaga Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Pa dobro,ti si morao da odes sa drafta. Xpert,da ne igras slucajno Megalabowl,organizuju FFBallers? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) Survival: https://football.fantasysports.yahoo.com/survival/register/joinprivategroup?gid=29519&password=92vox92 Pick'em: https://football.fantasysports.yahoo.com/pickem/register/joingroup #45960 Pass:92vox92 Edited September 4, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 @Bobby Axelrod Ne, niti znam sta je to. Prvi put cujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Ok,mislio sam da pratis.Najveca liga na svetu,igra se malo drugacije od standardnih,sa dva flex mesta.Organizuju je Fantasy footballers,broj 1 podcast na svetu vezan za fantasy football.Sinoc mi bio draft,dobro zezanje,dosta trash talka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Ajde pusti te ling long fantazije, nego mi reci jesi ti spreman da te odeljem u prvom kolu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 5 hours ago, Xpert said: Survival: https://football.fantasysports.yahoo.com/survival/register/joinprivategroup?gid=29519&password=92vox92 Pick'em: https://football.fantasysports.yahoo.com/pickem/register/joingroup #45960 Pass:92vox92 meni za pick'em pokazuje da je pogrešan password, Imali još neko taj problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Mene prebacuje na app, a tamo ne vidim gde mogu da se ulogujem, svaki put kad klinem pick'em ili survival ode negde drugde🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Vidim da vec ima ljudi koji su usli, tako da ne verujem da je problem do passworda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Evo, uspelo sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 @Kolbas Kad udjes u fantasy app, ako ti prvo prikaze tim, klikni na home (kucica levi gornji ugao), onda se spustis do Pickema/Survivala i kliknes na Add Team, Join a Group. ID za Survival je 29519 ID za Pickem je 45960 Sifra za obe lige je: 92vox92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 Ja sam usao bez sifre na survivalu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 (edited) Da, jer je onaj link direktan invite. Edited September 4, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 4, 2019 Share Posted September 4, 2019 48 minutes ago, Xpert said: @Kolbas Kad udjes u fantasy app, ako ti prvo prikaze tim, klikni na home (kucica levi gornji ugao), onda se spustis do Pickema/Survivala i kliknes na Add Team, Join a Group. ID za Survival je 29519 ID za Pickem je 45960 Sifra za obe lige je: 92vox92 Porodio sam logovanje nekako 😓... pošto sam na poslu automatski ulogovan na government mrežu, izgleda da su imali neke filtere koji su mi otežavali stvar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 Ja ne znam da li ste svesni da nocas pocinje 10 jubilarna fantasy sesona nase lige 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Zna li neko koliko je timova koji su tu od početka? Menjate ove nickove k'o čarape, više ne znam ko je ko...Kako to da nema Steve? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 Steva @Darth Steva je ispao pre dve godina ako se dobro secam i onda je batalio da igra, ne znam sto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted September 5, 2019 Author Share Posted September 5, 2019 Ali ko bi rekao, kad smo se sada vec te davne 2010. godine okupili (naravno na moju inicijativu ) da cemo toliko potrajati. Vreme bukvalno leti.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 14 hours ago, Skyglider said: Steva @Darth Steva je ispao pre dve godina ako se dobro secam i onda je batalio da igra, ne znam sto. Jbg, postalo mi veliko opterecenje tako da sam i tu poslednju sezonu igrao sa namestanjem postave nedeljom u 18:45, cisto da ispostujem ligu. Mnogo mi opustenije gledanje utakmica nedeljom bez fantasy-ja. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ja se ne sećam samo tu prvu sezonu da li sam igrao Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Rastavi me Gaga. Ostavio Wentza na klupi, to je to jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ja sam puko, sem ako Ben ne eksplodira, a nadam se da nece. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ridji Posted September 8, 2019 Share Posted September 8, 2019 Ostavio Wentza na klupi, to je to jbg. Ja verovatno igraca koji će imati najviše poena u celom prvom kolu. Ali me je epski usralo sa utakmicom LAC - IND, prvo Hilton uhvati TD na 40 sek do kraja i tako odvede utakmicu u OT, a tamo Ekeler istrči TD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Solidan prvi week. Vombatima više sreće drugi put. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Vrhunsko izdanje mojih, a opet ako ne bude rafalne paljbe veceras u Luizijani mogao bih izgubiti i to zbog kikera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 (edited) 17 hours ago, Sharp said: Solidan prvi week. Vombatima više sreće drugi put. Danke... Mislim da su mi rosteri bili jači u vreme kad je ova liga imala 16 ekipa. Ovo će biti teška borba za opstanak. edit: I čestitke naravno, umalo da zaboravim. Edited September 9, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts