Immanuel Kant Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Pozdrav svima. Igram i ove sezone, red je da branim titulu iz prethodne. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 12 hours ago, Xpert said: @anfield Nema potrebe za rookie ligom. Lepo krenes u B ligi i lagano ucis. Mi igramo na https://sports.yahoo.com/fantasy/ Tu imas i probne (mock) draftove, gde mozes vezbati. 🙂 Taman svima po lagana pobeda u B liZi 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Ne možeš ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 Liga bez briga 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 3, 2019 Share Posted August 3, 2019 7 hours ago, anfield said: Taman svima po lagana pobeda u B liZi 😄 Ja sam prošle sezone bio prvi nakon regularnog dijela i igrao finale playoffa s autopick ekipom, sve je moguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 On 8/3/2019 at 12:14 AM, Xpert said: Ja sam da popunimo A ligu sa Kantom, Djoletom, Sharpom i Eliasom, a da se Lineker prebaci u B ligu. Jesmo li za ovaj predlog? Nastavljamo gde smo stali prosle godine? Valjalo bi da se popunimo sto pre, a neko od B ligasa bi mogao da otvori ligu, pa da se i ona lagano puni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Otvoricu ja staru ili cu kreirati novu, al aj ovde polako da se prijavljuje ko bi zeleo da vidimo, valjalo bi najmanje 8 da nas imaPoslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) Ako sam dobro zabelezio (ispravite, ako sam nekog zaboravio): A liga: Sky, L' imperatore, Ridjis, Boki, Lavrnja, Gaga, NBK, Kolbas, Romantik, Xpert, Kant, Djole, Sharp, Elias. Prvo @Skyglider treba da izbaci Linkera, kako bi usao u B ligu, a onda da se posalju inviteovi Kantu, Djoletu, Sharpu i Eliasu. B liga (zasad prijavljeni): Lineker, Kari, Twister, Larry(Felipe), Ikac, San Epifanio, anfield, Jurgen, Laka, Ta'veren Edited August 7, 2019 by Xpert 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laka Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Pozz.novi sam,igrao bi ligu 2..Poznajem nekog lika Karija ovde pa na njegovu preporuku sam i zavrsio ovde😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 (edited) Prvo da vidimo za koga navijaš. Onda da prođeš jedan test...pa tek onda. Edited August 6, 2019 by Yi Sun Shin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted August 6, 2019 Author Share Posted August 6, 2019 Poslao sam invitation Kantu, neka mi ostali posalju emailove 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Prvo da vidimo za koga navijaš. Onda da prođeš jedan test...pa tek onda. Neutralac, ne navija taj ni za koga... Kao navija za Sijetl [emoji23]Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laka Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 😆😆 30 minutes ago, Yi Sun Shin said: Prvo da vidimo za koga navijaš. Onda da prođeš jedan test...pa tek onda. Sijetl moze se reci,bas intezivno pratim NFL od kad je Wilson zakoracio iz koledza,a pored Sijetla uglavnom za tiket NFLa 😁😁a jedinu ekipu koju ne simpatisem ove Karijeve Patriote 😆😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted August 6, 2019 Share Posted August 6, 2019 Lepo...slagaćeš sa sa većinom ovde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Prijavljujem se za B ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Sad se ulogovah prvi put posle decembra. Ovako je izgledala liga prosle god. Izbacicu ove sto su usli u ligu 1 i ostalima saljem pozivnice, plus ovim novim clanovima. Samo ne moze sa mobilnog pa cu sutra sa racunara. Edited August 7, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Ja se uspesno prijavih u B ligu I odmah prilika za Depresivne Vombate za laku pobedu 😄 Edited August 7, 2019 by anfield Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) Cekaj. Vombati su u A ligi. Tvoja ekipa je Tasmajdan Patriots? Da nije doslo do greske ovde? EDIT: Skyu mailove treba da posalju oni za A ligu. Ostali neka se jave Kariju. Edited August 7, 2019 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 1 minute ago, Xpert said: Cekaj. Vombati su u A ligi. Tvoja ekipa je Tasmajdan Patriots? Da nije doslo do greske ovde? Verovatno ... slobodno me prebacite u B ligu ili sve ispocetka il kako to ide Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Poslao sam jučer mail u PM, kako da znam da sam dobio invite, dođe mi obavijest na mail ili moram baš ulaziti u yahoo fantasy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Dobices mail sa linkom do lige, ako se ne varam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfield Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 (edited) 35 minutes ago, Sharp said: Poslao sam jučer mail u PM, kako da znam da sam dobio invite, dođe mi obavijest na mail ili moram baš ulaziti u yahoo fantasy? 25 minutes ago, Xpert said: Dobices mail sa linkom do lige, ako se ne varam. Xpert xpertski nepogresiv 😄 Samo mislim da mora biti neki yahoo mail da bi se usao u taj fantasy... ili gresim? Edited August 7, 2019 by anfield Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted August 7, 2019 Share Posted August 7, 2019 Naravno, na yahoo je potreban yahoo nalog da bi se igralo, ali mail na koji ce stici obavestenja, moze biti bilo koji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 @karipesic Nije ovo bila ta liga. Napravio si posle novu. b92 2 je naziv te lige koju smo igrali i u kojoj je bilo 12 timova. Za ovu koju si okacio niko nije ucestvovao u draftu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karipesic Posted August 8, 2019 Share Posted August 8, 2019 [mention=433]karipesic[/mention] Nije ovo bila ta liga. Napravio si posle novu. b92 2 je naziv te lige koju smo igrali i u kojoj je bilo 12 timova. Za ovu koju si okacio niko nije ucestvovao u draftu. HvalaaPoslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts