Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, anfield said:

Taman svima po lagana pobeda u B liZi 😄

Ja sam prošle sezone bio prvi nakon regularnog dijela i igrao finale playoffa s autopick ekipom, sve je moguće. :thumbup:

Posted
On 8/3/2019 at 12:14 AM, Xpert said:

Ja sam da popunimo A ligu sa Kantom, Djoletom, Sharpom i Eliasom, a da se Lineker prebaci u B ligu.

Jesmo li za ovaj predlog? Nastavljamo gde smo stali prosle godine?

Valjalo bi da se popunimo sto pre, a neko od B ligasa bi mogao da otvori ligu, pa da se i ona lagano puni.

Posted

Otvoricu ja staru ili cu kreirati novu, al aj ovde polako da se prijavljuje ko bi zeleo da vidimo, valjalo bi najmanje 8 da nas ima

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka

Posted (edited)

Ako sam dobro zabelezio (ispravite, ako sam nekog zaboravio):

A liga: Sky, L' imperatore, Ridjis, Boki, Lavrnja, Gaga, NBK, Kolbas, Romantik, Xpert, Kant, Djole, Sharp, Elias.

Prvo @Skyglider treba da izbaci Linkera, kako bi usao u B ligu, a onda da se posalju inviteovi Kantu, Djoletu, Sharpu i Eliasu.

B liga (zasad prijavljeni): Lineker, Kari, Twister, Larry(Felipe), Ikac, San Epifanio, anfield, Jurgen, Laka, Ta'veren

Edited by Xpert
  • Like 2
Posted

Pozz.novi sam,igrao bi ligu 2..Poznajem nekog lika Karija ovde pa na njegovu preporuku sam i zavrsio ovde😄

• Like 1
Posted
Prvo da vidimo za koga navijaš. Onda da prođeš  jedan test...pa tek onda.

:classic_biggrin:
Neutralac, ne navija taj ni za koga... Kao navija za Sijetl [emoji23]

Posted

😆😆

30 minutes ago, Yi Sun Shin said:

Prvo da vidimo za koga navijaš. Onda da prođeš  jedan test...pa tek onda.

:classic_biggrin:

Sijetl moze se reci,bas intezivno pratim NFL od kad je Wilson zakoracio iz koledza,a pored Sijetla uglavnom za tiket NFLa 😁😁a jedinu ekipu koju ne simpatisem ove Karijeve Patriote 😆😁

Posted (edited)

Sad se ulogovah prvi put posle decembra. Ovako je izgledala liga prosle god. Izbacicu ove sto su usli u ligu 1 i ostalima saljem pozivnice, plus ovim novim clanovima. Samo ne moze sa mobilnog pa cu sutra sa racunara.

86408d9298798b0e68a88c769499a940.jpg

Edited by Xpert
Posted (edited)

Cekaj. Vombati su u A ligi. Tvoja ekipa je Tasmajdan Patriots? Da nije doslo do greske ovde?

EDIT: Skyu mailove treba da posalju oni za A ligu. Ostali neka se jave Kariju.

Edited by Xpert
Posted
1 minute ago, Xpert said:

Cekaj. Vombati su u A ligi. Tvoja ekipa je Tasmajdan Patriots? Da nije doslo do greske ovde?

Verovatno ... slobodno me prebacite u B ligu ili sve ispocetka il kako to ide

Posted

Poslao sam jučer mail u PM, kako da znam da sam dobio invite, dođe mi obavijest na mail ili moram baš ulaziti u yahoo fantasy? 

Posted (edited)
35 minutes ago, Sharp said:

Poslao sam jučer mail u PM, kako da znam da sam dobio invite, dođe mi obavijest na mail ili moram baš ulaziti u yahoo fantasy? 

25 minutes ago, Xpert said:

Dobices mail sa linkom do lige, ako se ne varam.

Xpert xpertski nepogresiv 😄

Samo mislim da mora biti neki yahoo mail da bi se usao u taj fantasy... ili gresim?

Edited by anfield
Posted
[mention=433]karipesic[/mention]
Nije ovo bila ta liga. Napravio si posle novu.  b92 2 je naziv te lige koju smo igrali i u kojoj je bilo 12 timova. Za ovu koju si okacio niko nije ucestvovao u draftu.
Hvalaa

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...