Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, nlavrnja said:

Ako nema dobrovoljaca, ja cu, ionako nema tu nesto posla... @Skyglider da obnovis ligu i das mi ovlascenja, pa da vidimo moze li uopste bez tebe da fercera, ne delim optimizam ostalih 😃

Liga je obnovljena još pre nekog vremena, prebacio sam ti komesarska ovlašćenja.

Posted

Nikola is inviting you to replace a team's manager in the Yahoo Sports Fantasy Football league, B92, to own the team currently called Perfekcionisti. To accept this invitation and join the league, click the button below.

Samo da proverim pre ulaska u ligu, da nije neka greska ovo sa Perfekcionistima.

Posted (edited)

Moja greska, mislio sam da su ispali Sky i neko ko je bio neaktivan.

Usao u ligu. Tim se zove Midsomer Ravens. U prvom kolu protiv Lavrnje. Srecno svima.

edit: valjda protiv Lavrnje

Edited by San Epifanio
Posted
On 8/23/2020 at 4:58 PM, nlavrnja said:

Random 🙂 Kad cemo, nedelja, 6. sep, u 22 h?

Predaleko je da bih rekao išta sigurno, ali što se mene tiče upiši pa će se raščistiti raspored za tada.😀

Posted

Možda ne bi bilo loše da se draft pomeri za 23:00. Možda bi neko gledao Srbija-Turska. Ja lično ne bi ali mi, zbog specifične situacije,  komplikuje pristup računaru u to vreme. U stvari, precizniji izraz bi bio "onemogućava" a ne komplikuje....

Posted

Ja bih onda pre pomerio na ponedeljak, cak mi je kasnije i ovih 22 h zvucalo prekasno, dosta dugo traje nfl draft, sigurno oko 2 sata?

Moj predlog bi bio ponedeljak u 21 h, sta kazu ostali? 😃

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...