Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok,mislio sam da pratis.Najveca liga na svetu,igra se malo drugacije od standardnih,sa dva flex mesta.Organizuju je Fantasy footballers,broj 1 podcast na svetu vezan za fantasy football.Sinoc mi bio draft,dobro zezanje,dosta trash talka:classic_biggrin:.

Posted

@Kolbas

Kad udjes u fantasy app, ako ti prvo prikaze tim,  klikni na home (kucica levi gornji ugao), onda se spustis do Pickema/Survivala i kliknes na Add Team, Join a Group.

ID za Survival je 29519

ID za Pickem je 45960

Sifra za obe lige je: 92vox92

Posted
48 minutes ago, Xpert said:

@Kolbas

Kad udjes u fantasy app, ako ti prvo prikaze tim,  klikni na home (kucica levi gornji ugao), onda se spustis do Pickema/Survivala i kliknes na Add Team, Join a Group.

ID za Survival je 29519

ID za Pickem je 45960

Sifra za obe lige je: 92vox92

Porodio sam logovanje nekako 😓... pošto sam na poslu automatski ulogovan na government mrežu, izgleda da su imali neke filtere koji su mi otežavali stvar

Posted
14 hours ago, Skyglider said:

Steva @Darth Steva  je ispao pre dve godina ako se dobro secam i onda je batalio da igra, ne znam sto.

Jbg, postalo mi veliko opterecenje tako da sam i tu poslednju sezonu igrao sa namestanjem postave nedeljom u 18:45, cisto da ispostujem ligu.

Mnogo mi opustenije gledanje utakmica nedeljom bez fantasy-ja. 😄 

Posted
Ostavio Wentza na klupi, to je to jbg.

Ja verovatno igraca koji će imati najviše poena u celom prvom kolu.
Ali me je epski usralo sa utakmicom LAC - IND, prvo Hilton uhvati TD na 40 sek do kraja i tako odvede utakmicu u OT, a tamo Ekeler istrči TD
Posted (edited)
17 hours ago, Sharp said:

Solidan prvi week. :kece: 

Vombatima više sreće drugi put. :shake:

Danke...

Mislim da su mi rosteri bili jači u vreme kad je ova liga imala 16 ekipa. Ovo će biti teška borba za opstanak. 

edit: I čestitke naravno, umalo da zaboravim.

Edited by Yi Sun Shin
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...