gggggggg Posted August 1, 2020 Share Posted August 1, 2020 jbg ima razlike izmedju 5k i 4k xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ma kakav 4k, 5k uzmes lepo emulator za sega megu 2 ili MAME i teras i imas zetone koliko oces. Inace izasla igra godine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 (edited) Na ovu vrućinu Summer Games I i II na C64 emulatoru, USB Competition Pro joystick, 16 disciplina vezano, 17+1 država, sam igram 6 država po partiji (dva ipo sata), tri ture plus finale (dva prvoplasirana iz svake ture). Dve noći čiste nirvane. (Da znaeš, mori mome, da znaeš, kol'ka je, eee, žalba za mlados'...) Edited August 11, 2020 by Stiletto Nepismen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 A jeste li igrali ovo? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 Ako je ovo bilo na onoj krsh konzoli Termonator mozda sam gledao kako igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 https://mightandmagic.fandom.com/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic_III:_Horn_of_The_Abyss Obećava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted August 12, 2020 Share Posted August 12, 2020 24 minutes ago, freethrow said: https://mightandmagic.fandom.com/wiki/Heroes_of_Might_and_Magic_III:_Horn_of_The_Abyss Obećava. Spomenuto više puta. Vrhunski mod 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 On 8/11/2020 at 11:05 PM, Zvezdinho said: Ako je ovo bilo na onoj krsh konzoli Termonator mozda sam gledao kako igraju. Terminator je GOAT konzola. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 13, 2020 Share Posted August 13, 2020 Tankoza , poceo sa kruzicima i Roncattom, e ne zna kakva je zaraza bila kad je bilo tekstualno pracenje utakmica na CM 01/02. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 5, 2020 Share Posted September 5, 2020 novi 2k je go*no novih stvari ima na prste jedne ruke...i ne rade + je pokvareno i ono sto je bilo dobro u prethodnoj verziji zaobici u sirokom luku...bar dok je ne ispatchuju posteno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 17, 2020 Share Posted September 17, 2020 Ako nekoga interesuje FM 2020 free na epic games do 24.09. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 19, 2020 Share Posted September 19, 2020 uradih preorder danas za PS5 Digital Edition 52k din, ok cena, ocekivao sam da nasi deru vise nadam se samo da ce biti dovoljno konzola za nase trziste i da ce ispostovati preorder 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 20, 2020 Share Posted September 20, 2020 23 hours ago, Takeshi_Kovacs said: uradih preorder danas za PS5 Digital Edition 52k din, ok cena, ocekivao sam da nasi deru vise nadam se samo da ce biti dovoljno konzola za nase trziste i da ce ispostovati preorder Blago tebi, ja sebi nazalost kupiti necu, ali planiram na duze staze, cekam da cerkica napuni 3 godine pa da njoj kupim. Sta je to, blizu je 2022, taman da se nakupi par dobrih igrica za nju, FIFA, 2k22 itd. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 ono jes, nije kao da fifa i 2k izlaze svake godine:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 21, 2020 Share Posted September 21, 2020 11 hours ago, Takeshi_Kovacs said: ono jes, nije kao da fifa i 2k izlaze svake godine:) Pa da, ali taman sa 3 godine moze da razume kako se igra odbrana, dupli pas, da plasira sut...Ili da poziva akcije u 2k. Cenim da je to suvise komplikovano za uzrast od godinu i po-dve. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 21, 2020 Author Share Posted September 21, 2020 Ja sam u dilemi da li tamo posle nove godine uloziti u pc ili uzeti ps5. Mislim da sam blizi ovoj drugoj opciji, PC mi postaje preskupa igracka s obzirom na to da vremena za gaming ima sve manje. Oh, sudbino kleta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) 7 hours ago, threepwood said: Ja sam u dilemi da li tamo posle nove godine uloziti u pc ili uzeti ps5. Mislim da sam blizi ovoj drugoj opciji, PC mi postaje preskupa igracka s obzirom na to da vremena za gaming ima sve manje. Oh, sudbino kleta... Ja lično ne bih kupovao PC, jer mi je dovoljan laptop za CS recimo, sve ostalo radije na soniju igram, ne moram da razmišljam oće li da mi podrži neku igricu ili ne. Cena, u gigatronu je PS5 66k, najavljena cena za Evropu je 500e, tako da i nije razlika kao za neke druge stvari. Ja sam očekivao generalno višu cenu, pošto trenutno PS4 PRO 1TB u gigatronu košta 57K, a dosta dosta lošiji od PS5. Edited September 22, 2020 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 Konzole? Kakve sisice...Jel igra neko od pravih muskaraca Warzone?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 59 minutes ago, Green23 said: Cena, u gigatronu je PS5 66k, najavljena cena za Evropu je 500e, tako da i nije razlika kao za neke druge stvari. Ja sam očekivao generalno višu cenu, pošto trenutno PS4 PRO 1TB u gigatronu košta 57K, a dosta dosta lošiji od PS5. to ti je cena sa diskom, digital edition je 52k i stoji da su im nize cene nego ocekivane za PS5 poremetile cenovnik za PS4...treba ocekivati neku korekciju tih cena na dole 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 66k? Za sprdnju? Za zajebanciju za trange frange, novine da dodju, u novine da stavim...kakva je to SPRDACINA!!! Ceo zivot sam stedeo, 30 godina stedeo!! I sta sam ustedeo? NISTA!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) 15 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: to ti je cena sa diskom, digital edition je 52k Pa da, ali mislim da je preveliko cimanje dok nađeš igricu za region koji tebi treba. Ovako si miran. Edited September 22, 2020 by Green23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) @Green23 apsolutno nije cimanje, mozes imati account za koji god hoces region to vecina ljudi i radi, ima vise razlicitih accounta i juri kad je gde sta na popustu, posto nisu isti ja imam US i UK account da ne pricamo o share-u koji celu pricu cini duplo jeftinijom Edited September 22, 2020 by Takeshi_Kovacs 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 11 hours ago, threepwood said: Ja sam u dilemi da li tamo posle nove godine uloziti u pc ili uzeti ps5. Mislim da sam blizi ovoj drugoj opciji, PC mi postaje preskupa igracka s obzirom na to da vremena za gaming ima sve manje. Oh, sudbino kleta... S obzirom da cene grafickih probijaju plafon, jos ako projektujes da cepas nove naslove u narednih 4-5 godina, konzola je mnogo bolje resenje. Razlika u ceni bude dupla, pa cak mozes da uzmes i neki laptop za standardne zajebancije. Ako to imas (kao sto verovatno imas), onda nema potrebe razmisljati. U svakom slucaju, vremena je sve manje, al zelja nikako da mine 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted September 22, 2020 Share Posted September 22, 2020 (edited) 36 minutes ago, Ruby Rhod (koji lebdi) said: S obzirom da cene grafickih probijaju plafon, jos ako projektujes da cepas nove naslove u narednih 4-5 godina, konzola je mnogo bolje resenje. Razlika u ceni bude dupla, pa cak mozes da uzmes i neki laptop za standardne zajebancije. Ako to imas (kao sto verovatno imas), onda nema potrebe razmisljati. U svakom slucaju, vremena je sve manje, al zelja nikako da mine 🙂 Nije velika razlika posle 2 godine uopšte. Svaki mesec plaćaš pass, još jedan džojstik, nema piraterije (mada ovde zavisi kakve igre igraš) i vrlo brzo dođe na isto. Komp za ultra 1080p 60+fps igranje košta oko 800€ Edited September 22, 2020 by Nicklord Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts