Chaos Is Me Posted July 14, 2019 Share Posted July 14, 2019 Nedostaje nam ova tema (mada sam uglavnom ja pisao 🙂 ). Da počnemo sa prvim signature modelom Giannisa - nike air zoom freak 1. Ovaj alfabet colorway je interesantan, mada mi je sam model bezveze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 21 hours ago, Chaos Is Me said: Nedostaje nam ova tema (mada sam uglavnom ja pisao 🙂 ). Da počnemo sa prvim signature modelom Giannisa - nike air zoom freak 1. Ovaj alfabet colorway je interesantan, mada mi je sam model bezveze. Ovo na vrhu su usrali sa ovim plavim 'vizirom' i prevelikom znakom od Nike. Ovo donje me podsečana neku piđamu koju sam nosijo u vrtiču. #thestruggleisreal #prayfornike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 ove poslednje su skandalozne 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Ove prve izuvaju koliko su dobre. Mislim da koštaju oko 160 evra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekkard Posted July 15, 2019 Share Posted July 15, 2019 Nisu loše prve, samo u nekoj drugoj kombinaciji boja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 16, 2019 Share Posted July 16, 2019 Ove prve izuvaju koliko su dobre. Mislim da koštaju oko 160 evra. 15.900din u Dunkshopu.Samo da su maaaaalo dublje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Which player had the best sneakers at summer league? da je druga kombina boja, rekao bih bol bol sa ovim air jordan klasikom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Nisu ove kandžine baš toliki užas kako se pripovedalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boujee Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Koja je fora sa ovim Dunkshop radnjom i brojevima patika, pogledam jedne, dostupne brojevi 50 i 51, pogledam druge, dostupan 38.... Maltene nisam našao patike za pošten narod koji nosi 45 +-1... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 2 hours ago, Luchifer89 said: Nisu ove kandžine baš toliki užas kako se pripovedalo Nisu, vrlo su pristojne. Mnogo su bolje nego što sam mislio da će biti kad je objavljeno da je potpisao za New balance. Ove što BolBol nosi imaju po pola kile svaka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 4 minutes ago, Chaos Is Me said: Ove što BolBol nosi imaju po pola kile svaka. da, ima sam slične. super izgledaju ali su baš hevi i krute. kao sportske čizme Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 (edited) Ja uzeo pre par meseci ove za svaki dan sto bi se reklo. NIsam ni planirao taj dan da kupujem patike, ali bila je to ljubav na prvi pogled. Nisam zalio ni novac koji do tada nikada nisam dao za neke šuze. Izuzetne patike, koje jedno 5 puta lepse izgledaju uzivo. Na slikama izgledaju rubusno ali to nije tako . Ali brate, nikada vise ne kupujem bele patike. Zaista je frustrirajuce koliko se to prlja i u obicnim setnjama, a ciscenje ne moze da prodje bez praska i mucnog trljanja. Da sam tada znao da postoji ovaj model i u tamno sivoj varijanti ne bih se premisljao. btw, ne znam da li je do mene, ali zaista mi je iritantno u poslednjih godinu-dve sto zvakodnevno vidjam neke hipstere na ulicama kako nose Dzordanke, a lopte u zivotu videli nisu. Cuj lopte, ne umeju bre normalno ni da hodaju. Da ne govorim o onim plagijatorima koji prodaju na netu, 'imam sve boje i sve brojeve od 35 do 50' za citavih 3000 dindzi. Edited July 19, 2019 by MrTripleDouble Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 5 minutes ago, MrTripleDouble said: Ja uzeo pre par meseci ove za svaki dan sto bi se reklo. NIsam ni planirao taj dan da kupujem patike, ali bila je to ljubav na prvi pogled. Nisam zalio ni novac koji do tada nikada nisam dao za neke šuze. Izuzetne patike, koje jedno 5 puta lepse izgledaju uzivo. Na slikama izgledaju rubusno ali to nije tako . Ali brate, nikada vise ne kupujem bele patike. Zaista je frustrirajuce koliko se to prlja i u obicnim setnjama, a ciscenje ne moze da prodje bez praska i mucnog trljanja. Da sam tada znao da postoji ovaj model i u tamno sivoj varijanti ne bih se premisljao. btw, ne znam da li je do mene, ali zaista mi je iritantno u poslednjih godinu-dve sto zvakodnevno vidjam neke hipstere na ulicama kako nose Dzordanke, a lopte u zivotu videli nisu. Cuj lopte, ne umeju bre normalno ni da hodaju. Da ne govorim o onim plagijatorima koji prodaju na netu, 'imam sve boje i sve brojeve od 35 do 50' za citavih 3000 dindzi. Offcourt ili oncourt što bi rekli u dunkshopu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 Ne znam na sta tacno mislis. Uzeo sam ih za offcourt ofc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 19, 2019 Share Posted July 19, 2019 1 minute ago, MrTripleDouble said: Ne znam na sta tacno mislis. Uzeo sam ih za offcourt ofc. Na to upravo mislim - nisi ih uzeo za basket 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 19, 2019 Author Share Posted July 19, 2019 Pa svi ti vintage modeli Džordanki u suštini i jesu danas offcourt i više za poziranje nego za basket. Inače, nisam viđao ove što je postovao mr TD, fino izgledaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 Firma je odlučila da sponzoriše dresove za tim koji igram u rekreativnoj ligi. Na meni je spalo da dizajniram dresove, i moram da priznam da sam prejebeno ponosan na ovaj candy koji sam napravio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Tradicionalna boja Hornetsa, sa motom Phile? Logo je ok, sta znam. Fontovi se ne znam koliko slazu jedni sa drugim. Ali ok, samo moj utisak. Ne shvati me pogresno, ali nisi se bas ubio od originalnosti ovde. Edited October 22, 2019 by Marko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Mslim da od mene nema niko ruznije 🤣 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41ITzGgPlDL.jpg Odlicne za ovo jebeno visenedeljno kisno vreme 😴 Edited October 22, 2019 by John Dies at the End Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 (edited) Za basket, i za skoknuti tamo-vamo, estetika patika je najmanje bitna stvar. Skoro sve moje patike za basket su bile i ostale suvi prosek pa i bezlicne glede stajlinga, pogotovo spram svih ovih signature patika, i over the top dizajnirane sport lifestyle obuce. Meni je bitno samo prakticnost i udobnost za basket i za teretanu, za grad imam drugi tip obuce razume se. Ono sto jeste sranje je sto je kod nas izbor pravih sportskih patika (za neki sport), sve manji i manji u odnosu na izbor ovih obicnih trening patika sa jedne strane i ovih za pozeraj, no jbg, trziste. Edited October 22, 2019 by Marko Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 8 hours ago, Marko said: Tradicionalna boja Hornetsa, sa motom Phile? Logo je ok, sta znam. Fontovi se ne znam koliko slazu jedni sa drugim. Ali ok, samo moj utisak. Ne shvati me pogresno, ali nisi se bas ubio od originalnosti ovde. Trust The Process je originalno ime tima, i to nisam mogao da menjam. Pozvan sma da igram za taj tim, koji je inace kad je birano ime, imao 4 ACL-a, jos 2 2-3m povrede i nekoliko igraca totalno van forme. Trust The Process je bilo najadekvatnije ime. Originalnost nisam ni trazio. A imao sam originalniju verziju, tj tebi bi bila originalnija jer je nisi video. Originalnost ne postoji, pogotovo i dizajnu. To je izgovor neupucenih... 90s Hornetsi su najlepsa paleta boja ikada iskoriscena u Svetu sporta, i zasto bi menjao to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 18 minutes ago, BattleBorn said: Trust The Process je originalno ime tima, i to nisam mogao da menjam. Pozvan sma da igram za taj tim, koji je inace kad je birano ime, imao 4 ACL-a, jos 2 2-3m povrede i nekoliko igraca totalno van forme. Trust The Process je bilo najadekvatnije ime. Originalnost nisam ni trazio. A imao sam originalniju verziju, tj tebi bi bila originalnija jer je nisi video. Originalnost ne postoji, pogotovo i dizajnu. To je izgovor neupucenih... 90s Hornetsi su najlepsa paleta boja ikada iskoriscena u Svetu sporta, i zasto bi menjao to. Probaj malo da uskladiše fontove, kontam da Smart4fit ne možeš da menjaš, probaj da nađeš približan za trust the proces Takodje i broj na dresu , u ovom slučaju 7ica je jako slične veličine i boje kao i 4orka u sklopu naziva, mada taj broj skoro niko ni ne gleda (ali može da dovede do zablude). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 22, 2019 Share Posted October 22, 2019 10 hours ago, Marko said: Za basket, i za skoknuti tamo-vamo, estetika patika je najmanje bitna stvar. Skoro sve moje patike za basket su bile i ostale suvi prosek pa i bezlicne glede stajlinga, pogotovo spram svih ovih signature patika, i over the top dizajnirane sport lifestyle obuce. Meni je bitno samo prakticnost i udobnost za basket i za teretanu, za grad imam drugi tip obuce razume se. Ono sto jeste sranje je sto je kod nas izbor pravih sportskih patika (za neki sport), sve manji i manji u odnosu na izbor ovih obicnih trening patika sa jedne strane i ovih za pozeraj, no jbg, trziste. Standardno sam neozbiljan 😄 Za skoknuti do prodavnice/posla su, jbg imam naviku da pesacim ovih cca 1km do istog . Ne propustaju vodu + bio extra popust, 25€ (sto je najverovatnije odlucujuci faktor 🤣,) Kakva je ova lopta, DRose premium, planiram je za klinca (& klincezu): https://www.sportspar.de/data/bilder/sportspar/S08430-1.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 25, 2019 Author Share Posted October 25, 2019 Smatram da trenutno imamo strašnu stagnaciju i nedostatak ideja na polju dizajna košarkaške obuće. Tako imamo situaciju da su trenutno najaktuelnije Nike patike stare Kobijevke 4 (prvi Kobeov signature low cut model) koje su izašle još 2008., a sad ih Nike prodaje pod oznakom "protro", ne znam u čemu je razlika u odnosu na originalni model iz 2008-e, izgledaju identično. KD, Kyrie, PG i onaj Giannis model su svi od reda ispodprosečni. Air Jordan 34 su isto katastrofa što se tiče dizajna - težak promašaj. Adidas je takođe omanuo sa novim Lillard modelima, da ne pominjem onu Next level grozotu, a i Hardenov novi signature model je blamantno grozan. Suma sumarum, trenutno na tržištu bukvalno ne postoje nijedan aktuelni model (iz 2019-e) koji mi se sviđa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted October 25, 2019 Share Posted October 25, 2019 Smatram da trenutno imamo strašnu stagnaciju i nedostatak ideja na polju dizajna košarkaške obuće. Tako imamo situaciju da su trenutno najaktuelnije Nike patike stare Kobijevke 4 (prvi Kobeov signature low cut model) koje su izašle još 2008., a sad ih Nike prodaje pod oznakom "protro", ne znam u čemu je razlika u odnosu na originalni model iz 2008-e, izgledaju identično. KD, Kyrie, PG i onaj Giannis model su svi od reda ispodprosečni. Air Jordan 34 su isto katastrofa što se tiče dizajna - težak promašaj. Adidas je takođe omanuo sa novim Lillard modelima, da ne pominjem onu Next level grozotu, a i Hardenov novi signature model je blamantno grozan. Suma sumarum, trenutno na tržištu bukvalno ne postoje nijedan aktuelni model (iz 2019-e) koji mi se sviđa. Jordan Why not 0.2 , tzv Raselovke, ali ne u original bojama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts