neko me sabotira Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 7 minutes ago, mr clutch said: Ako se ne promeni odluka o izbacivanju Cityja verujem da će Pep napustiti kormilo Cityja. To je 1.01. 8 minutes ago, mr clutch said: Već ga vidim u Juveu To je malo veća kvota. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Jel to znaci da borba za 5 mesto u PL dobija na znacaju 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 (edited) Bravo UEFA. Odlična vest za fudbal u globalu. Edited February 14, 2020 by Hej Pavkov Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Znaci odmoran City sledece sezone uzima PL spolagasa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 14, 2020 Share Posted February 14, 2020 Danas je Premijer liga popularnija od LS. Nece Siti nista oslabiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Ne prati se LS veceras? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Prati se. Dobar mec u Madridu. Liverpul dosta bolji, al Atl. mnogo tvrd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Curcic gleda ovo i suzica mu u uglu oka. Kakva bunkerica Coloa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 (edited) Liverpul baš ima fobiju od crveno-bele boje. Edited February 18, 2020 by Don Laki Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 (edited) 23 minutes ago, McLeod said: Curcic gleda ovo i suzica mu u uglu oka. Kakva bunkerica Coloa. Besramni su. Nadam se da ce da prime 5 komada na Enfildu U Nemackoj nista novo - Haaland zabio 2 komada, onaj drugi zakovao za sve pare Edited February 18, 2020 by threepwood Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 mnogo bolji mec u Nemackoj zaista ne mogu da gledam ovaj fudbal koji forsira Simeone totalno negledljivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted February 18, 2020 Author Share Posted February 18, 2020 Liverpul 73% poseda i bez šuta u okvir gola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Mora se skinuti kapa Atletiku... mislim da je to jedini tim trenutno koji, da igramo na primer 10 puta, moze da nas izbaci vise puta nego mi njih. Nadam se samo da necemo ispasti na neki glup gol u gostima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Na prvu se vidjelo da je Haland igracina. Zasluzio je Dortmund pobjedu, bolji su bili barem za taj jedan gol. Witsel je inace strava igrac. Steta samo sto je najbolje godine proveo po Rusiji i Kini, mislim da je bio igrac za najvece klubove, ali dobro jurio je kes uvijek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 6 minutes ago, Darth Steva said: Mora se skinuti kapa Atletiku... mislim da je to jedini tim trenutno koji, da igramo na primer 10 puta, moze da nas izbaci vise puta nego mi njih. Nadam se samo da necemo ispasti na neki glup gol u gostima Colou pre. Ma koliko da izvodi ovakve retrogradne postavke igre protiv jakih klubova, i ma koliko da, za razliku od Murinja, nije imao srece (jer mu je samo to falilo), da bar jednu LS strpne, on je neverovatan takticar i mentalno kamen za sve trenere danas u kup takmicenjima. Prosto je neverovatno koliko mu tim vec godinama realno izgleda losije (uz tu i tamo neki bljesak) u ligi, ali u LS, ma koliko da je slabiji i ma koliko da tim koji ima nije nesto, tvrd orah za sve, ako ne i mina koja te izbacuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 18, 2020 Share Posted February 18, 2020 Sta znam, protiv Juvea prosle sezone su bas jadno odigrali. Imali 2:0 iz prvog meca, u revansu odigrali pickasto, bez suta na gol za 90 minuta i zasluzeno ispali. Real je za njih pencilin kad god da se sastanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 (edited) 5 minutes ago, NMX said: Obrati paznju i na Azara (dole), gotovo istom brzinom su istrčali 😄 Edited February 19, 2020 by Green23 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Ovo je jos fascinantije kada se uzme u obzir da Haland ima 195cm i blizu 90kg. Nevjerovatna brzina za takvu konstituciju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Stim sto su mu merili "letecu" brzinu ocigledno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 1 hour ago, Shunsuke Nakamura said: Ovo je jos fascinantije kada se uzme u obzir da Haland ima 195cm i blizu 90kg. Nevjerovatna brzina za takvu konstituciju. Bolt ima 94 kg i 195cm 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Večeras sam uz Atalantu i Leipzig. Nadam se nekom prošlogodišnjem Ajax scenariju za Atalantu ove godine, sa manje bolnim završetkom. Može i sa sretnim, zašto ne? #neverstopbelieving Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Bez Sissoka, Kejna pa sad i Sona koji su svi teze povredjeni 😞 su nam polomljena i krila i kljun i rep, tako da stvarno ne znam na koju magiju mi mozemo da ostvarimo pobedu u ovom dvomecu (i kasnije se domognemo ovog takmicenja ponovo sledece sezone). Ova poslednja povreda Sona je ogroman udarac za nas voljeni tim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Na sta je spala Valensija, kakva beda od ekipe... i jos ovaj neki pickasti fudbal Atalanti svaka cast ali su realno prosek od ekipe i tim koji ne zasluzuje da se nadje u ovom delu ls, posebno ne da prodje dalje Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Tacno treba zatvoriti takmicenje Pa ja prvi ne mogu da gledam ovu bedu od utakmice, nivo jsl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts