herrkato Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Ma lik je u modusu "gde me nadje" – ali mu fali neka casa za razbijanje Nice. Guten Morgen.
Kinik Posted July 9, 2019 Posted July 9, 2019 On 7/4/2019 at 6:38 AM, ironside said: .... Secam se zevzeka, taj je 'pronasao liverpulsku cetvrorku u nekom podrumu u Hamburgu'. Njih su svi pronalazili osim oni sami sebe. Normalno, u tome nikakvu ulogu nisu imali ni George Martin i Brian Epstein. ... 1
ironside Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 (edited) Iako nije na njemačkom, ovo s Konzerta Hedwig the Angry Intch predstavlja sukus berlinske scene ranih devedesetih. Edited July 9, 2019 by ironside
melankolic Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Sve je to alternativa u odnosu na najgoru muziku koju je čovek mogao da stvori a koja je vrlo popularna u Nemačkoj- nemački schlager.Znate već, to je ona muzika koja vam pokvari celo letovanje u večernjoj šetnji po nekoj španskoj rivijeri.
herrkato Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Mogu da zamislim – no, cak i taj slager ima svoju upotrebnu vrednost
Radoye Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 4 hours ago, melankolic said: Sve je to alternativa u odnosu na najgoru muziku koju je čovek mogao da stvori a koja je vrlo popularna u Nemačkoj- nemački schlager. Znate već, to je ona muzika koja vam pokvari celo letovanje u večernjoj šetnji po nekoj španskoj rivijeri. Jbg ja se trudio da ukazem™ ali... (No ipak mislim da su Scorpions jos grdji i od schlagera, toliko nisko ipak nisam mogao da udarim ) 1
Recommended Posts