Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koji im je genije dizajnirao ovu grafiku, mogu gemovi sa strane ali poeni iz nekog razloga moraju ispod :smiley5:

Garin nije neki reper, ali Novak se sasvim fino kreće za prvi meč na travi :classic_smile:

Posted

Sad je obrnuta u odnosu na juče, ovaj put prvo piše ko servira :classic_laugh:

Kakav bekerovski kolut na travi :classic_biggrin: dobro je čitav ostao :classic_tongue:

Inače Rafa izgubio od Čilića u Harlingemu, ili kako se već to tamo zove...

• 2 months later...
Posted

Meni se ne da da pisem o ovom turniru u egzibicijama. Trenutno je veci od Davis Cupa, a tek ce da bude veci.

Bukvalno je za dve godine postao jedan od highlighta teniske sezone, posle slemova i zavrsnog mastersa sigurno najatraktivniji turnir za pracenje, zbog svoje specificnosti.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ne znam, probao sam da gledam prosle i pretprosle godine i uopste ne mogu da se nateram da navijam za bilo koga, bukvalno svejedno je ko god da pobedi, bude atraktivnih poteza i zanimljivo je videti tu neku medjusobnu interakciju igraca posebno u pauzama, ali generalno Hopman kup mi je bio jedno 10x zanimljiviji za pracenje.
Ako se federer ne posveti da igra i kada zavrsi karijeru (na primer da pola tima budu legende,a pola aktivni igraci) takmicenje nece biti popularno.

• Like 3
Posted (edited)

Ovaj turnir daje ovom sportu dimenziju koju do sada nije imao, posto je Dejvis Kup odavno sprdacina.

To sto se Federer prvi toga setio pa Nadalovi i Djokovicevi navijaci ispoljavaju sindrom kiselog grozdja ne menja cinjenicno stanje da je ovaj turnir bolje ispracen i gledaniji od svih mastersa, a verovatno i tvog voljenog Rolan Garosa.

Edited by McLeod
Posted
1 hour ago, McLeod said:

Ovaj turnir daje ovom sportu dimenziju koju do sada nije imao, posto je Dejvis Kup odavno sprdacina.

To sto se Federer prvi toga setio pa Nadalovi i Djokovicevi navijaci ispoljavaju sindrom kiselog grozdja ne menja cinjenicno stanje da je ovaj turnir bolje ispracen i gledaniji od svih mastersa, a verovatno i tvog voljenog Rolan Garosa.

😂

Prosto neverovatno da sto si stariji da sve vise tj. mozda cak i iskljucivo gledas stvari iz ugla ogorcenog fedfana.

Do sutra ujutru ovo ce biti verovatno najvazniji turnir u godini.

Pisao sam vec nekoliko puta opsirno na tu temu, ideja kao ideja je odlicna [uostalom nista novo nije smisljeno, ovo vec postoji i uspesno radi samo je trebalo prilagoditi tenisu] ali dzabe kad je egzekucija sramotna... ipak marketing radi svoj posao da ovo nekako proda kao neki entertainment nautralnima a fedfan armija je spremna da gleda na repeat svaki vid splacina koji se servira sve dok Roger ima screentimea.

2 hours ago, Ace Rimmer said:

A koja je poanta u tim podjelama između svijeta i evrope u tenisu. To mi je bezveze. Pa onda se trebalo staviti svaki kontinent posebno da ima tim.

Gleda se koji ce setup da bude najkompetitivniji... stvarno zelis da gledas Afrika vs Azija u tenisu?

U golfu je USA vs Evropa, ovde je to Evropa vs Svet i to je prakticno jedino ispravno sto su uboli sa ovim takmicenjem.