zoe Bg Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Za sve egzibicione meceve, turnire i opusteniju stranu sporta Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivana23 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 The Boodles 2019 Djokovic upravo na SK2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Koji im je genije dizajnirao ovu grafiku, mogu gemovi sa strane ali poeni iz nekog razloga moraju ispod Garin nije neki reper, ali Novak se sasvim fino kreće za prvi meč na travi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Glavni sudija izgleda kao da su ga upravo izvukli iz obližnjeg paba Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted June 26, 2019 Author Share Posted June 26, 2019 Koliko je imbecilna grafika, nikad nisam sigurna ko ima prednost u gemu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted June 26, 2019 Share Posted June 26, 2019 Sad je obrnuta u odnosu na juče, ovaj put prvo piše ko servira Kakav bekerovski kolut na travi dobro je čitav ostao Inače Rafa izgubio od Čilića u Harlingemu, ili kako se već to tamo zove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 2, 2019 Share Posted July 2, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Team World Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Interesantno da nisu izabrani Kei i Feliks (koji je bolje rangiran od Denisa). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2019 Share Posted July 3, 2019 Za Keija znam da nece da igra LC, a Feliks mozda tada igra neki drugi turnir, a mozda i on ne zeli Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Meni se ne da da pisem o ovom turniru u egzibicijama. Trenutno je veci od Davis Cupa, a tek ce da bude veci. Bukvalno je za dve godine postao jedan od highlighta teniske sezone, posle slemova i zavrsnog mastersa sigurno najatraktivniji turnir za pracenje, zbog svoje specificnosti. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Posebna tema? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Nema dovoljno interesovanja za to, pricali smo o tome i na proslom forumu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 Ne znam, probao sam da gledam prosle i pretprosle godine i uopste ne mogu da se nateram da navijam za bilo koga, bukvalno svejedno je ko god da pobedi, bude atraktivnih poteza i zanimljivo je videti tu neku medjusobnu interakciju igraca posebno u pauzama, ali generalno Hopman kup mi je bio jedno 10x zanimljiviji za pracenje.Ako se federer ne posveti da igra i kada zavrsi karijeru (na primer da pola tima budu legende,a pola aktivni igraci) takmicenje nece biti popularno. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 21, 2019 Author Share Posted September 21, 2019 Mecevi me uglavnom ne zanimaju ali ovi kadrovi su sveeee 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 21, 2019 Share Posted September 21, 2019 9 hours ago, McLeod said: Meni se ne da da pisem o ovom turniru u egzibicijama. Tacno... treba napraviti razliku izmedju egzibicije i sprdacine. 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 (edited) Ovaj turnir daje ovom sportu dimenziju koju do sada nije imao, posto je Dejvis Kup odavno sprdacina. To sto se Federer prvi toga setio pa Nadalovi i Djokovicevi navijaci ispoljavaju sindrom kiselog grozdja ne menja cinjenicno stanje da je ovaj turnir bolje ispracen i gledaniji od svih mastersa, a verovatno i tvog voljenog Rolan Garosa. Edited September 22, 2019 by McLeod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 A koja je poanta u tim podjelama između svijeta i evrope u tenisu. To mi je bezveze. Pa onda se trebalo staviti svaki kontinent posebno da ima tim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Steva Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 1 hour ago, McLeod said: Ovaj turnir daje ovom sportu dimenziju koju do sada nije imao, posto je Dejvis Kup odavno sprdacina. To sto se Federer prvi toga setio pa Nadalovi i Djokovicevi navijaci ispoljavaju sindrom kiselog grozdja ne menja cinjenicno stanje da je ovaj turnir bolje ispracen i gledaniji od svih mastersa, a verovatno i tvog voljenog Rolan Garosa. 😂 Prosto neverovatno da sto si stariji da sve vise tj. mozda cak i iskljucivo gledas stvari iz ugla ogorcenog fedfana. Do sutra ujutru ovo ce biti verovatno najvazniji turnir u godini. Pisao sam vec nekoliko puta opsirno na tu temu, ideja kao ideja je odlicna [uostalom nista novo nije smisljeno, ovo vec postoji i uspesno radi samo je trebalo prilagoditi tenisu] ali dzabe kad je egzekucija sramotna... ipak marketing radi svoj posao da ovo nekako proda kao neki entertainment nautralnima a fedfan armija je spremna da gleda na repeat svaki vid splacina koji se servira sve dok Roger ima screentimea. 2 hours ago, Ace Rimmer said: A koja je poanta u tim podjelama između svijeta i evrope u tenisu. To mi je bezveze. Pa onda se trebalo staviti svaki kontinent posebno da ima tim. Gleda se koji ce setup da bude najkompetitivniji... stvarno zelis da gledas Afrika vs Azija u tenisu? U golfu je USA vs Evropa, ovde je to Evropa vs Svet i to je prakticno jedino ispravno sto su uboli sa ovim takmicenjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted September 22, 2019 Author Share Posted September 22, 2019 Nadal pola covek pola meme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Ovo radovanje na silu je takav transfer blama [emoji23] Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Ne zajebavajte. LC je pun pogodak. Super mečevi, dobra atmosfera i zabava, izuzetno igračko/timsko takmičenje. Pravo tenisko osveženje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted September 22, 2019 Share Posted September 22, 2019 Mislim da Đokovića i Nadala to takmičenje ne zanima kad nema bodova za Atp listu. Tek toliko da ispoštuju Federera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts