wwww Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Rafa gleda da ne zvekne ponovo glavom u gredu A i Kveri se izgleda setio ranije scene Link to comment Share on other sites More sharing options...
jevrem69 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Evo me u kafeu na jednon grckom ostrvu, sedim sa federerovcima i navijam za polufinale sa Rafom ........ ali ne propustam priliku da ih pitam sta je Novak uradio u mecu sa Gofanom ............ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 1 hour ago, Drakaris said: Jbg, igrao je jako lose na pocetku. Ne znam sta time pokusavas da kazes? Djokovic je igrao odlicno na pocetku i dok je gubio. Gofan se jednostavno raspao. Jedino sto je Djokovic poboljsao je ritern. Sto je slucaj u 99% njegovih meceva, sto dalje ide, to bolje on riternira. Ali to nije bio jedini razlog za onakav preokret, vec slaba glava Gofana, koji je pukao posle onog poena na 4-3 kada je ocekivao da ce poen biti ponovljen, a sudija ga dodelio Novaku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Novakova "A" igra je za pet klasa bolja od bilo koje Gofanove. Novak je poceo sa veoma niskim levelom. Nisam uopste pogresio kada sam napisao da je lose igrao na pocetku seta. Svi znamo da je nemoguce da obojica igraju fantasticno a Gofan vodi 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Rafica prvi favorit. Ubedljivo. Kakva transformacija. Kapa dole majstore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Nigde postova, a imamo jos jedan klasik Federera i Nadala. Pomislio sam da ce na RG biti njihov poslednji mec na slemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Po meni je ovo mozda i najbitniji mec njih dvojice za dalje karijere...nekakav moj osjecaj...nisam previse pratio jer nema prenosa a internet za strim je suvise los...mora se nesto izmajmunisati da se gledaju SF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wook Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 5 hours ago, McLeod said: Gofan se raspao. Djokovic igra manje vise isto od pocetka. Izuzev riterna koji je ocekivano sve bolji kako mec odmice. Porpavio je i bh znacajno u nastavku meca, nije gurao. Fh klimav. Za titulu mora mnogo bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 2 hours ago, Drakaris said: Novakova "A" igra je za pet klasa bolja od bilo koje Gofanove. Novak je poceo sa veoma niskim levelom. Nisam uopste pogresio kada sam napisao da je lose igrao na pocetku seta. Svi znamo da je nemoguce da obojica igraju fantasticno a Gofan vodi 😄 I to nema apsolutno nikakve veze sa onim sto je napisano. Naravno da je Novakova A igra za pet klasa bolja od bilo koje Gofanove. S tim sto mi Novakovu A igru, odnosno karijerni maksimum, nismo videli pet i kusur godina, tako da je ta opaska potpuno irelevantna. Razlika izmedju 4-3 u prvom setu i 6-0 u drugom je uz Novakov bolji ritern (u 9 od 10 njegovih meceva ritern inace postaje sve bolji kako mec odmice) je iskljucivo mentalna krhkost Gofana koji u gemu u kom servira da potvrdi brejk jedna sudijska odluka potpuno izbacuje iz koloseka. Ili, ako hoces da crtamo, Djokovic nije podigao igru toliko da dobije 10 uzastopnih gemova tek tako instant, vec je Gofan potpuno pao. Razlika u Djokovicevoj igri sa pocetka i kraja meca je minorna - igrao je konstantno dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 3 minutes ago, Wook said: Porpavio je i bh znacajno u nastavku meca, nije gurao. Fh klimav. Za titulu mora mnogo bolje. Bekhend isto generalno nije bio problem, forhend jeste i slazem se sa tim. Cini ti se mozda da je gurao od pocetka jer je Gofan bas igrao ostro. Interesantno je da forhend dijagonalu koja je bas napravila dosta problema Novaku na pocetku, uopste nije koristio od 4-3 sto govori koliko je zapravo bio u mecu posle tog gema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Pasce izgleda rekord i po najmanjem broju postova [emoji38] Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 @losmi17 da li ces priznati Nadala kao tenisera ako preskoci oba "cuvara tenisa" i osvoji Vimbldon? 😄 ili Fuentes radi nikad bolji pos'o 😄 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 10 minutes ago, McLeod said: @losmi17 da li ces priznati Nadala kao tenisera ako preskoci oba "cuvara tenisa" i osvoji Vimbldon? 😄 ili Fuentes radi nikad bolji pos'o 😄 Ovo je pitanje za spanski sud vise, ne mogu da se bavim resavanjem zlocina. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Ja očekujem da Novak podigne igru u naredna 2 meča. Očekivao sam to i na RG, ali se nije desilo . Agut neće biti jednostavan da se reši, svakako najveća provera do sada. Šta mislite na kom terenu Novak igrati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Kako mislis na kom ce terenu igrati polufinale Vimbldona? 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CheshireCat Posted July 10, 2019 Share Posted July 10, 2019 Pa vidiš koliko sam upućen . Hvala, kapiram - nema ove fore sa istovremenim odigravanjem mečeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Po kladionicama, Rafa blagi favorit protiv Feda na ovoj travi. Ajmo neki epski peti set i 12-12 pa nek bolji pobedi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Naravno, Novak i Rafa izgledaju starije od Feda ... slucajnost? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Kako Nadal jos uvek ima kosu, to je veca misterija 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Nece se mnoge uzdanice i buduci No 1 'eba najest dok njih trojica igraju. Prije par godina smo imali prilicno solidnu "drugu ligu"....igrace koji su kontinuirano dolazili daleko na velikin turnirima. Ovo sad sve "nekonstantno". Fed-Rafa: nesto vece sanse Rafi....mislim da puca od samopouzdanja. Novak-Agut...ocekujem malo zlopacenja ali dobija Novak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 izasao raspored za sutra, prvo Djokovic, pa Fed-Nadal Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Bekam je Dorijan Grej, nemam drugo objasnjenje. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Covek u najboljim godinama 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts