Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bravo za Novaka i Janka, a steta zbog Cicipasa jel sada Grci neće ništa da prenose od tenisa do četvrtfinala, a ja sam tamo na odmoru ...............

Posted
36 minutes ago, zoe Bg said:

Grisa je mator, otese mu deca propalitetsku slavu :lol_2:

Grisa nije uspeo ni da bude najveci propalitet dana, da li ga to ustvari cini najvecim propalitetom? :smiley33::classic_biggrin:

Posted

Dimitrov najlaksi protivnik u prvom kolu.

Ajde za Zvereva, to me nije iznenadilo, ali Cicipas jeste. Mada mu je return igra trenutno smesna, mora to da popravi ako hoce da napravi ozbiljniji rezultat.

Posted
9 hours ago, Drakaris said:

Sutra Kveri-Tim. Velike sanse za Dominika da ispadne na pocetku. Posebno ako bude usao u mec, "lako cemo". 

Tim ima nezgodan zreb, moguce da ce da ispadne, ali kad on ulazi u mec po sistemu: lako cemo, on bas nije taj tip

• Like 1
Posted

Ispali Zverev i Cici, još danas Tompson da zvizne Kirgiosa i da se najbolji turnir na svetu pročisti od ovih što ih ne volim :kece:

Posted

Šta znam...ja priželjkujem jedno polufinale kao reprizu finala iz 2008. a drugo polufinale malo jači trening :classic_sleep:

• Like 3
Posted

Realno. 

Tebi ipak fali ta Losmijeva komponenta oko Rafinog doktora Fuentesa i čudesnih ozdravljenja :lol_2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...