Jump to content

Recommended Posts

Posted
18 minutes ago, Laki21 said:

Ček bre, to Štimara igra za Fener?????????!!!????????????

Vjerovatno mislis na neku pripremnu utakmicu? Zeljko svako ljeto zove nase igrace koji su bez angazmana da treniraju u Feneru. 

Posted
41 minutes ago, pantelia24 said:

Ekipa otputovala na Krit, u Beogradu ostao Laza kapiten (laksa povreda) uz ranije odsutne Kuzmu i Momu Fajea

Koliko sam ja shvatio, ne ide se na Krit, ne igra se taj turnir. Pripremne utakmice igraju se u Atini.

Posted (edited)

Da li se moze ocekivati prenos neke od utakmica?Makar one otvorene sa Olimpijakosom u petak?

Edited by Gudura
Posted

2 minutes ago, dulematic said:

Ne prdi nego pripremaj otvaranje teme. Šta četate ti i @Боги, turnir na Kritu samo što nije počeo.

Mogli bi npr. @Šarac i @Mairosu da vas pojačaju ovog puta i da to bude svetski xD

ima valjda neko mladji sa forumskim stazom ovde, i ovako sam u polu bojkotu ove sezone. Sarac i Mairosu sjajni predlozi za otvaranje teme. 

Posted (edited)
11 minutes ago, Tamburinjo said:

ima valjda neko mladji sa forumskim stazom ovde, i ovako sam u polu bojkotu ove sezone. Sarac i Mairosu sjajni predlozi za otvaranje teme. 

Bolje da si A/1 obeležio ... nači, zdravo i doviđenja :lol_2:

Edited by Kankkunen
Posted

Za vas koji niste imali tu srecu da gledate ove nase momke uzivo, bice direktnog prenosa protiv Peristerija i druga utakmica protiv Pirejskih cigana na NOVA S Tv.

• Like 8
  • Thanks 1
Posted
1 hour ago, Šarac said:

Za vas koji niste imali tu srecu da gledate ove nase momke uzivo, bice direktnog prenosa protiv Peristerija i druga utakmica protiv Pirejskih cigana na NOVA S Tv.

A mi koji nemamo taj kanal na tv-u, ima li kakav stream itakoto?...

Posted
1 hour ago, Šarac said:

Kad beše igramo?