Jump to content

KK Crvena Zvezda MTS -Prelazni rok 2019/2020


Gudura

Recommended Posts

14 minutes ago, Ridji said:

Jos Djenka i jedan ozbiljan plej i ne mora nista vise da se pipa

 

Mislis da Dzenkins moze da odigra pleja kada prvi i jedini plejmejker nije na terenu? Sumnjam u to.

 

Faye 99% ide jer je juce bila vest da je Simanic produzio ugovor.

 

Baron i Brown su clanovi prve petorke, uz Dobrica, Davidovca, Lazica, Simanica i Ojoa sa klupe. Ostaju jos dva plejmejkera, centar i da se vidi da li je preostali bek/krilo KC, Jenkins ili Perperoglu.

 

@Боги - katastrofalan sastav, u prevodu da potrosimo milione i milione evra da bi Filip Covic u jednom trenutku bio jedini pravi plej u ekipi (sto je sa Jovicem 100% realan scenario).

 

Edited by goldberg
Link to comment
Share on other sites

7 minutes ago, pepe sancez said:

Nema smisla Braun, Simana, Mo. Gradjom isti igraci, koji djeluju licem ka kosu. Zato ja i placem.

 

Braun ima 203, Faye 208, Boripa 213

 

Tako da nisu copy / paste.

 

Faye zaista može da odigra dobar meč bez i da pipne loptu. On može da brani i dobar deo petica, kojima specijalnost nije igra leđima.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Ma kakav Ristić, kakav Jovanović. Kad se već frljamo.

 

Marković, pojačanje

Beron, Laza, KC ili CJ (ja sam pre za Djenku)

Davidovac, Stratos, Dobrić,

Braun, Simanić (i Faje kao peti visoki)

Kuzmić, Odžo

 

Zamislite da imamo u ekipi dva krštena pleja, a ne Reglanda i Čovića, gde Beron može da igra na svojoj prirodnoj poziciji, ne troši se na prevođenju lopte, već izlazi iz blokova, ćoškari i puni sa svih pozicija. 

Link to comment
Share on other sites

1 minute ago, mmajstor said:

 

Neeeeeeeee! Propas', dao bih tri KC-a za pola Djenke. 

Potpuno se slazem...malo smo poceli sa potezima kao Buducnost prosle godine, lepimo se za ime, a ne ispostujemo one koji su nam i doneli EL, ne znam cime je K.C. zasluzio novi ugovor, sem svojim imenom...Faye je morao je da dobije produzetak i ostane ka 5. visoki za relativno male pare, odnosno 4/5 opcija, jer je covek bukvalno izginuo za tim u najbitnijim utakmicama sezone. Nikada nismo u tako velikom procentu uboli sa strancima kao prosle sezone, cak je i Ragland bio sasvim korektan dobar deo sezone, jedino KC apsolutno nije opravdao ulaganja.

Za Mo-a koliko sutra bih pokrenuo navijacku peticiju da mu se ponudi novi ugovor, pa valjda se bar za nesto mi pitamo, ako smo vec morali da istrpimo produzetak midzeta.

Skroz sam ozbiljan, ako neko zna kako se to radi, ozbiljno bih pokrenuo potpisivanje online peticije - MMS  (Mo Must Stay)😎 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, L' Imperatore said:

Brown je fantastičan igrač da sene zajebavamo. Po renomeu možda naš največi potpis od 2011-te na ovamo. Ali stvarno mi je žao što to znači da Mo ide. Srce je ostavio na terenu svaki put i bio jako zaslužan za sve one titule. Zaslužio je da ostane za EL a mislim i da ima kvalitet da odigra na tom nivou. Biče mi malo lakše ako podpiše negde za dobru lovu za kraj kariere.

 

1 hour ago, simply minds said:

Braun najveće ime koje igralo od stranaca na ovim prostorima. Definitivno.

 

РезÑлÑÐ°Ñ Ñлика за marcus williams  basketball smile

Edited by NMX
  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Polako sa KC
Meni se nw svidja nikako ostanak KC-a. Nw znam cime je uopste kupio upravu i da pomisle da ga produze. On je meni igrao neku neobaveznu kosarku i to poprilicno lose. Trositi resurse na njemu je jako pogresno po meni. Mislim da je on za neku Tursku da tamo prangija po zelji.
Link to comment
Share on other sites

Ne razumem zasto uporno stavljate Davidovca na pleja, decko ne moze da igra pleja u duzem vremenskom periodu, moze povremeno da prenese loptu (akcenat na povremeno) ima sjajan pregled igre ali to ne znaci da je plej.

Davidovac moze i na 2 i na 3 i na 4 (Tomic ga je stavljao u nekim trenucima i na 5... ali on je 3 koja moze da krpi sve, opet akcenat na krpi), iako moze na 2 on nije bek suter, na 4 on nije FC.

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

25 minutes ago, medobrundo said:

 

Braun ima 203, Faye 208, Boripa 213

 

Tako da nisu copy / paste.

 

Faye zaista može da odigra dobar meč bez i da pipne loptu. On može da brani i dobar deo petica, kojima specijalnost nije igra leđima.

Nema Borisa 213, mada nije ni bitno. Bitno je da bi od pet igraca unutra samo jedan eventualno u nekim situacijama mogao da brani dvije pozicije, a to je Faje. Ostali to ne mogu ni u ludilu. 

Ne pamtim da je Braun i na cetiri igrao dobru odbranu, ali da kazemo da se nije isticao. Borisa i Odzo trenutno nisu ni na prosjeku. Kuzmica znamo. 

Takodje, nase cetvorke nisu dobre ni u boks autu, ni u cistom zauzimanju pozicije. I u napadu tu nema unutrasnje igre, na ofanzivnom skoku jedino je Mo dobar. 

Tako da kad se sve uzme sa Braunom Mo je cist luksuz, a opet je rjesava neke sistemske probleme. Zato ga nece ni produziti taman da je 70k.

 

Imaju Odzo i Simana veliki prostor za rast i mozemo se nadati da ce taj rast biti veliki, da ce Odzu ruke postati pamucne, a noge kao u Balerine ili da ce Borisa da se pretvoriu Kirilenka vol0,5 ali mala je sansa. 

 

Sve to klasom moze ispeglati Braun, samo da li ce biti konstanta danas, a nikad to nije bio.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Nakon potpisa Juniora svima pao mrak na oci. Ali danas nakon potpisa Brauna vec svi zaboravili da Junior postoji. Uprava namazana svim bojama 🙂

KC je do sada pokazao malo i ne vidim zasto se sa njim produzava ugovor.

Faje je mnogo zahvalan igrac koga se ne bih odrekao tako lako. Narucito sto je nama odbrana mnogo veci problem od napada. Dobro, jos uvek nije kompletiran sastav, pa se ne vidi konacna slika jos uvek, ali je Faje toliko rupa pokrivao u odbrani da vec sada vidim zestoku promaju.

 

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Ridji said:

Ne verujem da ce se za Moa, u 34oj godini, otimati ekipe koje igraju EL, niti da ce mu nuditi ne znam kakve novce. Pa mi nije neverovatna mogucnost da ga zadrzimo kao petog visokog, barem dok ne dodje domaca liga na red

 

Vidis, on misli da bas treba da naplati 

dobru sezonu kod nas i ozbiljno je podigao 

svoje zahteve.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...