mister-no Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ne znam je li bilo :) 15 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 ali kako je ovo legendarna fotka! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) 23 minutes ago, bosMan_jr said: Konfuzan si. i moje je misljenje da ne treba da igra uopste u EL, ali da ce igrati, zavisno kako se bude razvijala sezona videcemo koliko ajde pojasni šta te je nateralo na ovoliko pisanije, ako je ovo boldovano tačno. ja konfuzan - ti dokon. Edited August 4, 2019 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Jel ima neko tacne info za turnir na Kritu,tj da li je od 19 do 21/8? I ako jeste,i ako ovo nase pisanije cita neko iz kluba da mi sredi 2 karte za mene i jednog malog cigu od 7 godina.I ovo sto pisemo za Filipa,,Fiću,Fićonija.Ma sto da ne kazem i Fićka od milošte....Mi se to salimo,ubijamo vreme,nista tendenciozno....😉 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šarac Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 26 minutes ago, placebo said: Jel ima neko tacne info za turnir na Kritu,tj da li je od 19 do 21/8? I ako jeste,i ako ovo nase pisanije cita neko iz kluba da mi sredi 2 karte za mene i jednog malog cigu od 7 godina.I ovo sto pisemo za Filipa,,Fiću,Fićonija.Ma sto da ne kazem i Fićka od milošte....Mi se to salimo,ubijamo vreme,nista tendenciozno....😉 Nece biti turnira na Kritu. Zakazane su dve prijateljske utakmice sa Olimpijakosom. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Gist nume prijateljski sa Oly-em. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mairosu Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Wingwalker said: A možemo i Gista i Brauna da priupitamo već negde u januaru iza kog igrača moraju najviše prostora da pokrivaju. Jes, sve će kažu "gazdin sin". :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 ''Boar'' kazu Ameri. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 21 minutes ago, Sector said: ''Boar'' kazu Ameri. Hog, dobri moj Sectore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Sector said: ''Boar'' kazu Ameri. A onda ih Nebojsa pretecim tonom priupita: "What did you say?", na sta oni panicno odgovore: "Bear, we said bear". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 15 1 10 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Podrška Filipu Čoviću, kao igraču i kao čoveku. Nije to lako istrpeti, a pogotovio ako se uzme u obzir intelektualni nivo seljadije koja se kurči. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonard Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 8 minutes ago, mikibre said: Podrška Filipu Čoviću, kao igraču i kao čoveku. Nije to lako istrpeti, a pogotovio ako se uzme u obzir intelektualni nivo seljadije koja se kurči. Jasta! O intelektualnom nivou sude oni koji podrzavaju bahati nepotizam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 O kom nepotizmu pričate, ako ste ikada pogledali utakmicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 hour ago, Tamburinjo said: Ovo je bukvalno, bez zajebancije, prvi ovaj mim da mi se svideo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 19 minutes ago, mikibre said: O kom nepotizmu pričate, ako ste ikada pogledali utakmicu Nepotizam je sto je on uopste na toj utakmici, sve nakon toga je periferno i masi poentu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Epska glupost. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 minute ago, mikibre said: Epska glupost. Jel znas ti sta je nepotizam uopste? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 (edited) prvo seljadija...sada epska glupost i sve to u prva pet posta... dečko idi slušaj Srebrna Krila. Edited August 4, 2019 by Wingwalker 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Čovek okrene utakmicu, ali je poenta što je on nečiji sin,... ...Utakmica, rezultat i učinak su nebitni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 minute ago, Wingwalker said: prvo seljadija...sada epska glupost i sve to u prva pet posta... dečko idi slušaj Srebrna Krila. U "prva" pet? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Walking Dravot Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ajde da probamo jos jednom. Da nije neciji sin uopste ne bi bio u prilici da okrene utakmicu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 1 minute ago, mikibre said: Čovek okrene utakmicu, ali je poenta što je on nečiji sin,... ...Utakmica, rezultat i učinak su nebitni. Ajde bre ti na osnovu jedne utakmice pravdas sto je Filip u timu.Evo ja mogu da ti nadjem 100 utakmica gde cu opravdati zasto ne zasluzuje.. + nepotizam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Just now, Wingwalker said: i sve to u prva pet posta... ..na ovom forumu. Miki je forumas sa stazom na pokojnom forumu. Ovo jeste novi forum,ali nisu svi forumasi novi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikibre Posted August 4, 2019 Share Posted August 4, 2019 Ako neko ovde forsira naziv "Vepar" za košarkaša, ... kako to nazvati nego seljadijom? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts