Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 minute ago, Milijaš #10 said:

Sad bih pristao da Teo danas potpiše za CSKA i da prestane ovo kolektivno ludilo, a mi se bacimo na posao.

I da ti nastavis da smaras sa onim privatnikom...😨

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted
44 minutes ago, Sector said:

Pierrija Henry potpisao za Baskoniju. 

Nadao sam se da bi mi mogli da ga pojurimo. Ponajbolja opcija na trzistu, Teo excluded. 

Mozda cak i bez dodatka na kraju

Posted (edited)

Zar i ti sine Brute @Igor028

Od ponedeljka treba ocekivati vesti. Da se prodaju jos malo ove sezonske u pretprodaji pa neka pucaju bombe kakve god bile. Sto se mene tice Teo ili stranac. 

Edited by suptil
Posted
Just now, suptil said:

Zar i ti sine Brute @Igor028

Od ponedeljka treba ocekivati vesti. Da se prodaju jos malo ove sezonske u pretprodaji pa neka pucaju bombe kakve god bile. Sto se mene tice Teo ili stranac. Sto se Jovica tice.

Nisam ja nista, samo reko da zakacim ovde da malo ubijemo monotoniju, a i da imamo neki razlog da popijemo koju, petak je..

Posted
1 minute ago, Igor028 said:

Da se dele banovi za podeljenu vest? Nek me banuju trajno ako je to razlog, pored svega sto se pisalo i pise ovde.

Preko tebe preti se ovim partizanovcima koji vode pr za Jelisavetu 😄 

• Like 1
Posted (edited)

2041:

Teodosić potpisao jednogodišnji ugovor kao stručni suradnik mlađih selekcija KK Zvezda Partizan Pampers.

Edited by Asterion
Posted
1 minute ago, Swift Pancakez said:

ne kapiram sta tacno znaci vestacki hajp u ovoj prici?
ja ne znam da li ceo teo stvarno doci u kkcz, ili uopste i ne razmatra tu mogucnost...ali hajp je sasvim pravi

spacer.png

Posted (edited)
2 minutes ago, Bek said:

Odgledah sad Srbija-Australija, pa nek je 50 posto igraca sto je tada bio, bice najvece pojacanje ikada. Koliko ljudi brzo zaboravljaju...

Ima i onih koji ga ne bi u reprezentaciju u 12...

Da se razumemo, brojne komsije sa pogresne strane brda su ga i u prime time formi prizeljkivale van tima.

Edited by Casaubon
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Casaubon said:

Da se razumemo, brojne komsije sa pogresne strane brda su ga i u prime time formi prizeljkivale van tima.

nabroj 3 ili gtfo