Hej Pavkov Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Sad bih pristao da Teo danas potpiše za CSKA i da prestane ovo kolektivno ludilo, a mi se bacimo na posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, Milijaš #10 said: Sad bih pristao da Teo danas potpiše za CSKA i da prestane ovo kolektivno ludilo, a mi se bacimo na posao. I da ti nastavis da smaras sa onim privatnikom...😨 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 2 minutes ago, ZiS said: I da ti nastavis da smaras sa onim privatnikom...😨 Ne samo sa njim nego i sa Filipom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Bomba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 26 minutes ago, Asterion said: Bomba. Smaras vise... 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 44 minutes ago, Sector said: Pierrija Henry potpisao za Baskoniju. Nadao sam se da bi mi mogli da ga pojurimo. Ponajbolja opcija na trzistu, Teo excluded. Mozda cak i bez dodatka na kraju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 59 minutes ago, Sector said: Pierrija Henry potpisao za Baskoniju. Mator. To sto je odigrao u Arsenalu je bilo pre 300 godina. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Zar i ti sine Brute @Igor028 Od ponedeljka treba ocekivati vesti. Da se prodaju jos malo ove sezonske u pretprodaji pa neka pucaju bombe kakve god bile. Sto se mene tice Teo ili stranac. Edited July 12, 2019 by suptil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Just now, suptil said: Zar i ti sine Brute @Igor028 Od ponedeljka treba ocekivati vesti. Da se prodaju jos malo ove sezonske u pretprodaji pa neka pucaju bombe kakve god bile. Sto se mene tice Teo ili stranac. Sto se Jovica tice. Nisam ja nista, samo reko da zakacim ovde da malo ubijemo monotoniju, a i da imamo neki razlog da popijemo koju, petak je.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 mogli bi vec da se dele banovi za ovakve stvari.Izuzetno je pocelo da smara pravljenje vestackog hajpa oko Teodosica 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Pocela je i da smara prica oko vestackog hajpa. Kakav crni vestacki hajp, postoji mogucnost, verovatno ne velika, ali postoji, da Teo dodje u Zvezdu. Alo bre! Teo u Zvezdi! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Da se dele banovi za podeljenu vest? Nek me banuju trajno ako je to razlog, pored svega sto se pisalo i pise ovde. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) Ljudi, ovo je prelazni rok tema. Ako dobijes ban ovde, onda svaka cast. Bukvalno za onaj Valterov orden. Edited July 12, 2019 by ... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, Igor028 said: Da se dele banovi za podeljenu vest? Nek me banuju trajno ako je to razlog, pored svega sto se pisalo i pise ovde. Preko tebe preti se ovim partizanovcima koji vode pr za Jelisavetu 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 2041: Teodosić potpisao jednogodišnji ugovor kao stručni suradnik mlađih selekcija KK Zvezda Partizan Pampers. Edited July 12, 2019 by Asterion Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 ne kapiram sta tacno znaci vestacki hajp u ovoj prici?ja ne znam da li ceo teo stvarno doci u kkcz, ili uopste i ne razmatra tu mogucnost...ali hajp je sasvim pravi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Odgledah sad Srbija-Australija, pa nek je 50 posto igraca sto je tada bio, bice najvece pojacanje ikada. Koliko ljudi brzo zaboravljaju... Ima i onih koji ga ne bi u reprezentaciju u 12... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 1 minute ago, Swift Pancakez said: ne kapiram sta tacno znaci vestacki hajp u ovoj prici? ja ne znam da li ceo teo stvarno doci u kkcz, ili uopste i ne razmatra tu mogucnost...ali hajp je sasvim pravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 21 minutes ago, Igor028 said: Retko loša stranica koja se bavi košarkom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 (edited) 2 minutes ago, Bek said: Odgledah sad Srbija-Australija, pa nek je 50 posto igraca sto je tada bio, bice najvece pojacanje ikada. Koliko ljudi brzo zaboravljaju... Ima i onih koji ga ne bi u reprezentaciju u 12... Da se razumemo, brojne komsije sa pogresne strane brda su ga i u prime time formi prizeljkivale van tima. Edited July 12, 2019 by Casaubon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, Stondisha said: Retko loša stranica koja se ne bavi košarkom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dee jay Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 5 minutes ago, Casaubon said: Da se razumemo, brojne komsije sa pogresne strane brda su ga i u prime time formi prizeljkivale van tima. nabroj 3 ili gtfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Decembarski Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 Jos 3 sata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted July 12, 2019 Share Posted July 12, 2019 http://crosarka.com/crosarka-news/teodosic-dolazi-u-zvezdu-136359 i u susjedstvu se nešto šuška Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts