Prijatelj Mitar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 13 minutes ago, Rajon Rondo said: Pekara lik. Nema na cemu 😄 Reveal hidden contents Auuuu, svaka cast, pobratime! 🙂 Ti bre kao Coki, o svakom imas po jednu fasciklu u fioci, pa cik nek' neko krene na tebe 🙂 5 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 16 minutes ago, perkos said: RWD sam imao čast da upoznam, par puta smo gledali utakmice zajedno a ako se dobro sećam poznaje ga i dobar deo ljudi iz Partera B i barem 4-5 likova koji pišu i na ovom forumu. Verujem da su mnogi i dalje u kontaktu sa njim. Dobar tip, veliki Zvezdaš ! da da čuveni njegovi ćevapi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 minute ago, Stondisha said: da da čuveni njegovi ćevapi I to kod Waltera koji je tad bio u usponu, on i daba ga forsirali a sad na svakom cosku Bga imaju svoje radnje.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 7 minutes ago, Kronostime said: Kucamo na vrata zaboravljenih asova. Ovog leta povratnici su u modi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rajon Rondo Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) 3 minutes ago, Duh koji lebdi said: Auuuu, svaka cast, pobratime! 🙂 Ti bre kao Coki, o svakom imas po jednu fasciklu u fioci, pa cik nek' neko krene na tebe 🙂 Secam se da je bilo malo pre nego sto je Rakoccevic doosao pa sam znao gde da trazim 😄 @ Firga To se vec ne secam kada je bilo 😄 Zanimljivo je da smo se i onda i sada nadali odlasku Juniora 😞 Edited July 11, 2019 by Rajon Rondo 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firga Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Mozda se sector seca 😁 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 kakva je situacija na trzistu, kada bi potpisali majkla stoktona bio bih prezadovoljan Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Sta uradi crni Teo... usled tezine da se prihvati stvarnost da potpis jos uvek nije pao forumasi su nasli izlaz u vremenskom siftingu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baron23 Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ja ne kapiram tu pomamu za insajderima, bukvalno se srpsko novinarstvo svelo na to, ne možeš ništa smisleno pročitati. Još novinari koji kupe info od forumaša. Ja sam na izvoru informacija, ali nikad mi nije palo na pamet da smaram da tim, kad iako se nešto sazna to je dan pred zvanično objavljivanje, šta dobijaš što znaš dan ranije. Meni su uvek zanimljivije anegdote, kao npr. kad smo bili blizu Murica, i tražio se amin cigana, a oni rekli može, uslov da promeni dva slova (Čedo Marić), to je bilo pre Omića. Što se Avangarde tiče, Air je imao uvek najbolje informacije, mislim da mu je komšija bio neko iz UO KKCZ. Teglica je najbolje obavešten forumaš, a od portala bbsphere Mileta Ilica, gde radi i Đorđe Matić. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 pored stocktona jos siyani chambers kao rezerva bilo bi ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 15 hours ago, kalistenika u rutini said: Komotno bi Markus mogao da igra bekap Filipa Trajno. 6 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 kako cenite amere iz italije i izraela ima li tamo nekog igraca ispod radara? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Sykes i Blatt ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 2 minutes ago, nudelholzchef said: kako cenite amere iz italije i izraela ima li tamo nekog igraca ispod radara? Po meni, uvek pre iz Izraela nego iz Italije. U Italiji se igra dosta divlja kosarka, izraelska liga je mnogo plemenitija, iako Makabi zasenjuje mnoge fine ekipice tamo. Ja sam uvek pre za nekog Amera iz Izraela ili Turske, nego iz Italije ili Nemacke. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Sykes se i meni svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Nemojte tu Italiju, pomislicu da sam na KKP topiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leki bg Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 1 minute ago, Duh koji lebdi said: Po meni, uvek pre iz Izraela nego iz Italije. U Italiji se igra dosta divlja kosarka, izraelska liga je mnogo plemenitija, iako Makabi zasenjuje mnoge fine ekipice tamo. Ja sam uvek pre za nekog Amera iz Izraela ili Turske, nego iz Italije ili Nemacke. Ne mora uvek. Partizanov Amer sa Sardinije je top pojacanje. Mmw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 nisam toliko strucan, ali mislim da se nemacka liga dosta podcenjuje. ne igraju run and gun kao ranije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Eh ljudi moji. Dok mi ovdje lomimo glavu oko Tea, Pefija i raznih amerikanaca, jedan zdepasti malisan cuti i vrijedno trenira. Cuo sam cak da ni odmor nece uzimati. Puca na prvog pleja ove godine, velike ambicije su u igri. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) moj prvi pik bi bio David Holston(170cm) iz francuske samo kad bi bio jedno 12cm visi. kapiram da nemate zivaca pored za fice jos jednog niskog pleja Edited July 11, 2019 by nudelholzchef Link to comment Share on other sites More sharing options...
nunilo Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Samo da se upisem i pozdravim ekipu !!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Blat je savrsen za back up PG.Tako smo i trebali traziti neke strane, mlade i perspektivne plejmejkere kao zamenu nekom iiskusnom i da imas podrsku sa nekim dvojkama koje mogu da uskoce na mesto keca ako zatreba. Ima dosta dobrih mladih, ali eto. Holston je prenizak,i nije za EL nivo,pitanje je i za EC neki solidan nivo.Dobar igrac, vragolan ali. Alba je ispod radara uhvatila Hermansona i on je odlican igrac koji moze da igra 2/1. Ima igraca, ali nas skauting je smesan i zaostao. Mislim, mi smo nasli samo proverene igrace kako iz USA, tako i iz Evrope. Tu ti jednostavno samo trebaju pare, nikakav njuh. Ove sezone smo bukvalno presli na tim kojeg ne zanima perspektiva i razvoj igraca, vec cist prozivod, koliko to moze da traje je dobro pitanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 59 minutes ago, Nele said: Meni RWD slao Whiteside-a na PM jos dok je u Libanu (ili tako negde) igrao i rece ''ovaj je opak ali tesko da ce kod nas'' covek potpise to leto za Majami i postane superstar Za Whiteside-a je i meni rekao da nam ga nude meneđeri. Što tad uopšte nije bilo toliko nerealno, s obzirom da je stvarno igrao po nekim vukojebinama. Tek koju godinu kasnije se razgoropadio u Miami-ju. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nudelholzchef Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 (edited) kao mlad igrac kad nece silva mozda iz albe Edited July 11, 2019 by nudelholzchef Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 11, 2019 Share Posted July 11, 2019 Ma nema ovde nekog izbora, možda bi Henri mogao da prođe, ili Garrett koj je zaradio nezgodnu povredu u Martu ... mora se tražiti nešto preko bare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts