Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobar je Neto...
Jel dosta bolji i jel se razlikuje od dvojca Kalnietis Kolom?
Po stilu igre mislim? 
Colom bi po meni isto ok legao na ovaj Roster....

Posted

Više stranica na ig objavilo da je Gist završen. Jedna je večeras pisala da je klub tražio dodatne preglede i izgleda da je sve ok.

• Like 1
Posted

KK Crvena zvezda mts nastavlja sa formiranjem sastava za narednu sezonu, ali posao nije završen. O narednim koracima Zvezdaška javnost biće blagovremeno obaveštena.

• Like 3
Posted
7 minutes ago, Knipex said:

Više stranica na ig objavilo da je Gist završen. Jedna je večeras pisala da je klub tražio dodatne preglede i izgleda da je sve ok.

A lekarske preglede je uradio Lazic, Covic, Djenka, Ognjen............ posto su svi oni isto tako potpisali ugovore?

Kakvi pregledi dok ne dodje u Bgd. Ako ima falinku on ili bilo koji drugi igrac ugovor se raskida odmah na stetu igraca.

Posted

Mi bukvalno imamo zid pod kosem...sad nekako jos vise navijam za Jovica...poradjali bi protivnici poene...😁

• Like 1
Posted (edited)
3 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Ogromna je guzva sad u reketu. Nema sanse da ce moci Tomic da pronadje minuta za sve. Vrlo je moguce da ce Ojo otici nedje.

OJO ce biti treca petica u rotaciji za El, a dobijace  dosta vise minuta u ABA ligi dok ce ova dvojica malo hladiti u Aba ligi.

Naravno forma je promenljiva kod svakog igraca i ne znamo jos uvek pre nego sto pocne prvenstvo ko i kako ce uci u sezonu, ali je procena da dva iskusnija EL centra u startu imaju prednost nad debitantom.

Da bi se Ojo prodao, mora da postoji interesovanje za njega, tj da ga nekom  i ponudimo, a to se nije desilo,nijedno ni drugo.

Edited by Šarac
  • Like 1
Posted
4 minutes ago, ZiS said:

Mi bukvalno imamo zid pod kosem...sad nekako jos vise navijam za Jovica...poradjali bi protivnici poene...😁

Mislim da je on najrealniji od nasih igraca na PG

Posted

Znaci sada izgledamo nekako ovako:

PG - ???, 🐷 

SG - Beron, Jenkins, Lazic

SF - Perperoglu, Davidovac, Dobric

PF - Simanic, Faye

PF/C - Brown, Gist

C - Kuzmic, Ojo

Za ocekivati je da Ojo sada bude ili unovcen ili pusten jer nema smisla drzati ga kao sestog visokog u rotaciji.

Preozbiljan i opasno skup sastav kojeg jedan zajebani plej i mozda iskusniji trener dele od top 8 price. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...