Jump to content

Recommended Posts

Posted

Javljaju da je Bonifejs otisao na pozajmicu u Verderu.

Wtf

I Openda u Juventusu, pre neki dan mi ga je bilo zao sa kim je ostao da igra. Samo se Lukeba nije izvukao.

Nije ovo mali broj igraca koji su napustili Leverkuzen i Lajpcig u poslednjih 7 dana.

Posted
2 hours ago, Ta'veren said:

Javljaju da je Bonifejs otisao na pozajmicu u Verderu.

Wtf

I Openda u Juventusu, pre neki dan mi ga je bilo zao sa kim je ostao da igra. Samo se Lukeba nije izvukao.

Nije ovo mali broj igraca koji su napustili Leverkuzen i Lajpcig u poslednjih 7 dana.

Bonifejs je već unakažen silnim povredama.

Pitanje je vremena kad će opet koleno početi da ga muči.

• Like 1
Posted

Nisam ljubitelj Erika ten Haga (iako je u Ajaksu radio sjajno), ali Leverkuzen su ovog leta napustili:
- Hradecky
- Frimpong
- Tah
- Hincapie
- Xhaka
- Wirtz
- Adli
- Boniface?

Ne znam šta je sportski sektor očekivao na startu sezone, da krenu da gaze kao sumanuti? Možda bi ETH na kraju ispao loše rešenje, ali otpustiti ga nakon dva kola je ludost. Osim ako postoji nešto što mi ne znamo...

Posted

Od starta su valjda ljudi u Bayervoj upravi bili podijeljeni oko ETH, Rolfes je bio za njega, a Carro nije. Sam ETH je poprilicno tezak za saradnju i zalio se vise puta da mu treba jos pojacanja nakon svih ovih odlazaka. Meni je npr jako sumnjivo vec bilo to sto je Xhaka trazio da ide i to u jebeni Sunderland koji ni po cemu nije konkurentniji od Levera ni nakon svih prodaja iako je 2023. inzistirao da dodje u Lever dok je jos mogao itekako koristiti Arsenalu. Po mom misnjenju ETHa nikad nisu ni trebali dovoditi nego opet izvuci nekog mladog, nadolzeceg trenera tipa Xabija. Raul ima slican tok karijere kao Xabi dosad, imao je finih rezultata s Castillom s kojom je osvojoo i juniorsku LP, a pominjao se par puta kao kandidat za neke BL klubove tako da se ne bih iznenadio kad bi Lever njega doveo. 

• Like 1