sassha Posted August 11, 2020 Share Posted August 11, 2020 3 hours ago, gggggggg said: inace memphis ako udje u playoff, boston gubi njihov ovogodisnji pick. a veceras igraju jedno protiv drugih. e to nisam znao al nisam bio kuci sada je jasno zasto jih ubijaju 42:21 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 Dal igrati na Lilarda minus jbt 37,5 granica ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 neznam nisam pametan ja citao neke analize over al se ne usudjujem ni over ni under danas preskacem barem zasad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 15, 2020 Share Posted August 15, 2020 i ja sam hteo da igram minus na lillarda. prevelika je granica ali rekoh bolje gledati bez nerviranja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helmet Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Pocinje play off. Ima li kokakav predlog? Onako na prvu, cini mi se da treba probati sa hendikepima na favorite. Mislim da ce favoriti dobijati sa solidnom razlikom.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 (edited) Ja cu nesto od ovoga za prvi mec: Jokic vise poena i skokova Gober vise poena i skokova Ingles vise asistencija Vise poena: Murray Craig O Neal Edited August 17, 2020 by Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Just now, Magia said: Ja cu nesto od ovoga za prvi mec: Znaci neces nista odigrati 39 minutes ago, Helmet said: Pocinje play off. Ima li kokakav predlog? Onako na prvu, cini mi se da treba probati sa hendikepima na favorite. Mislim da ce favoriti dobijati sa solidnom razlikom. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Sve na TD Jokica i TD Doncica. Evo kako ces da prodjes. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 1 minute ago, Zvezdinho said: Znaci neces nista odigrati Ma slika mi je prevelika, pa sam rucno pisao. Ja ocekivao danas ce da prsti ovde a ljudi nista ne pisu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 mitchell over 25.5 ocekujem da uzme bar 30 suteva. onda jos nesto od jokic over 22.5 levert under 24.5 embiid over 26.5 oneale over 5.5 sk siakam over 22.5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Sve sam slicno odigrao amo sam stavio i MPJ 16,6 umesto Jokica, i tacno cu tu da padnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 I tacno cekam samo MPJ-a Promenim poene za skokove koji su izasli MPJ-a i na kraju kazem necu da menjam nek ostanu poeni, a nisam igrao Jokaru poene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 Sta reci osim: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 17, 2020 Share Posted August 17, 2020 ja cu pasti na siakama. trideset razlike u drugoj cetvrtini nece igrati vise od pet minuta do kraja. izabrao sam to umesto oneale plus skokovi. klasika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Drugi tiket samo na Porzingisa zbog duple tehnicke, tacno sam znao da ce da dobije jos jednu do kraja kad je dobio prvu. Sta reci osim: Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 embiid stao na granici. popizdio sam nocas. uopste nije dobijao lopte nego su se harris i richardson takmicili u bacanju cigli. bar mi je singl dosao na boston. rekao bih poklon kvota, ne vidim kako ih ova phila moze dobiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Ja sam igrao skokove na Embida, u poslednjem momentu sam izbacio Embid poeni, al dzabe usra me Porzingis. Dajte neke predloge za danas, ukanalio sam se juce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Sinoc sam imao odlicno vece, tesko da cu spojiti dva za redom ali ajde da bacim par predloga: Dubl: Milvoki - Orlando podignut h1 na -16.5 i LAL-PTB 1&229.5+ kvota 6 Igraci: Adebayo skokovi 9.5, CP3 asistencije 7.5, Oladipo 18.5, Harden skokovi 7.5, Adams poeni 11.5, Davis 29.5 sve plusevi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 svidja mi se adams skokovi. poene vise necu igrati na igrace koji ne sutiraju trojke. vise puta sam se opekao na adamsa. nurkic minus poeni. lillard minus asistencije, mozda vucevic minus poeni. dort ne igra pa nece biti nekog dobrog indivudalnog defanzivca na hardenu. sto znaci da ce ga mozda udvajati. sansa za trojkase i asistencije mozda? 38.5 granica mi je previsoka za njega posto igra protiv dobre i pametne odbrane. mozda preskocim da se pogleda kako ce okc da ga brani. ipak, house over 11.5 mi se svidja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 Igrao poene na Adamsa, znaci tu cu da skljoknem. Ja igrao Harden asistencije, Galo poeni, Adams poeni ( prvo sam stavio skokove, pa sam promenio u poene), Majami i Fejkersi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 (edited) 53 minutes ago, gggggggg said: svidja mi se adams skokovi. poene vise necu igrati na igrace koji ne sutiraju trojke. vise puta sam se opekao na adamsa. nurkic minus poeni. lillard minus asistencije, mozda vucevic minus poeni. dort ne igra pa nece biti nekog dobrog indivudalnog defanzivca na hardenu. sto znaci da ce ga mozda udvajati. sansa za trojkase i asistencije mozda? 38.5 granica mi je previsoka za njega posto igra protiv dobre i pametne odbrane. mozda preskocim da se pogleda kako ce okc da ga brani. ipak, house over 11.5 mi se svidja. Ja se plasim za Adamska skokove jer ako cuva PJa, stajace stalno po uglovima, pa je pitanje koliko ce mu se lopti odbiti. Roberson se vratio, kontam da ce on cuvati Hardena, pa nisam siguran za te asistencije.. Edited August 18, 2020 by Magia Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted August 18, 2020 Share Posted August 18, 2020 nisu tu samo defanzivni skokovi nego i ofanzivni a tu je adams medju najboljima u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Jebo me Harden i asistencije pored asistencija Brogdona, Dragica, poena Batlera i TJ-a. Opet cu na jednu da padnem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Cekaj bre, i maxbet onemogucio spajanje kosarkaske utakmice i igraca sa iste? Kakvi pederi... Ovo mi je bila jedna od vaznijih stavka zasto su bili ispred mozzarta i ostalih kladionica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 21 hours ago, gggggggg said: nisu tu samo defanzivni skokovi nego i ofanzivni a tu je adams medju najboljima u ligi. Bravo. Danas razmisljam: Van vleet i Siakam +, Toronto 1 Jokic +, Milsap +, Porter Jr -, Ingles + asistencije, O 'Neal + skokovi i Denver 1 Kemba +, Embiid skokovi + THJ - Sta mislite? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 19, 2020 Share Posted August 19, 2020 Meni taj Milsap mrtvo puvalo I dosta partija igra toplo hladno. Grent je fin plus jer će igrati dosta, a veoma dobro sutira za tri. Ja cu da probam dh2 na Jutu i Filadelfiju uz smanjeni h1 na Toronto. Od igraca dubl Kurucs +4.5 skoka Luwawu +4.5skoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts