Dorcol Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 Live: Celsi - Bornmut X Jos 15 minuta do kraja. Bukvalno nula sansi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted December 21, 2019 Share Posted December 21, 2019 Blooming - Guabira 1 (1,50) Girona - Mirandes 1 (1.70) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted January 1, 2020 Share Posted January 1, 2020 Live: Arsenal - MU live X 4.50 (1:0) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted February 1, 2020 Share Posted February 1, 2020 Live: Granada ne daje gol 2.38 BB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted February 19, 2020 Share Posted February 19, 2020 Live: Lajpcig daje gol 1.70 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 22, 2020 Share Posted February 22, 2020 Selta-Leganes 1(1.85) Medjusobni duel za opstanak. Selta se u poslednje vrijeme donekle stabilizovala. Dobili su Sevilju, odnijeli sa Bernabeua bod. Danas moraju da savladaju direktnog rivala. Leganes je u velikim problemima sa igrackim kadrom. Napustio ih je u zimskom prelaznom roku krilni napadac En Nesyri, a prije par dana Barsa im je uzela vjerovatno najboljeg igraca, Braithwaita. Selta je domacin, ima jaci igracki kadar, ima vecu tradiciju od Leganesa i morali bi danas da pobijede ako zele da ostanu u ligi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 (edited) Lask-AZ Alkmar 1 (1.9) Lask ima veoma ozbiljne rezultate ove sezone. Iz svoje grupe su prosli kao prvoplasirana ekipa. U domacem prvenstvu su nedavno pobijedili Salzburg i preuzeli lidersku poziciju na tabeli. AZ se volsebno izvukao protiv Partizana i prosao dalje. Imaju nekoliko veoma talentovanih igraca, ali ne izgledaju uopste kao stabilna i cvrsta ekipa. Lask je u boljoj formi i mislim da je dosta blizi pobjedi u ovom duelu. Edited February 27, 2020 by Shunsuke Nakamura 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted February 27, 2020 Author Share Posted February 27, 2020 Zanimljive kvote na mecu Ajax - Getafe. Konkretno se dvojka placa 5.25 cak,a prolaz spanskog kluba smehotresnih 1.15 Inace..pre prvog meca sam razmisljao da uplatim onaj moj dugorocni tip - da Hetafe osvaja LE. Kvota bila cak 50! Nakon prvog meca pala na 17.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted March 1, 2020 Share Posted March 1, 2020 Live: Ajax - AZ 2 @3.00 Trenutno 0:1, 10.minut Ajax u raspadu duze vreme, vredi probati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Live: Partizan - Crvena zvezda X kao dan 2.30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Live: Hetafe - Real S X2 2.90 Trenutno 1:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Live: Totenhem - Arsenal X 6.00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 U kojoj kladari su najjace kvote. Nisam skoro uporedjivao, posto sam navikao na Soccer i uglavnom su u vrhu po jacini kvota. Evo danas sam planirao da singliram WBA, pa rekoh da cekiram koji je koeficijent u ostalim kladzama. Soccer i Mozzart drze 1.75. U Pinn betu, Balkan betu i Max betu su nize, 1.6, 1.7. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted July 17, 2020 Share Posted July 17, 2020 4 hours ago, mr clutch said: U kojoj kladari su najjace kvote. Nisam skoro uporedjivao, posto sam navikao na Soccer i uglavnom su u vrhu po jacini kvota. Evo danas sam planirao da singliram WBA, pa rekoh da cekiram koji je koeficijent u ostalim kladzama. Soccer i Mozzart drze 1.75. U Pinn betu, Balkan betu i Max betu su nize, 1.6, 1.7. https://mojtiket.rs/sport/fudbal Ovde imas uporedne kvote nasih kladionica 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 9, 2020 Author Share Posted August 9, 2020 Pogledao sam sinoc Barcu protiv Napolija,a pomalo pratio i Bajerna protiv Celzija. Pogledao jutros kvote..pa nekako mislim da nemam sta da cekam. Barcelona - Bayern 2 @2.15 2/10 Mislim da je Bajern u svakom smislu trenutno kompletniji tim. Deluje da trebaju "samo" da zatvore Mesajutm (sto nece biti lako,ofkors),ali Barsa deluje bas tanko.. Probacu i ovaj dubl Atletico Madrid prolaz @1.70 Bayern M prolaz @1.60 Ukupno:2.72 1/10 Bajerna sam obrazlozio. Atletiko sa Simeoneom je majstor knock-out formata,imaju nagomilano i timsko iskustvo za ovakve utakmice + mnogo bolju formu nakon nastavka sezone. Imaju sve ono sto mislim da Lajpcigu nedostaje. Takodje,smatram da Atletiku "leze" protivnici ovakvog profila,koji igraju otvorenije. Nepoznanica postoji oko forme svih timova i kako ce se prilagoditi ovom turnirskom sistemu,zato i slabiji ulozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 15, 2020 Author Share Posted August 15, 2020 Ovca! Ovca sam ispao sto nisam isao sa jacim ulogom na Bajerna..a lepo se protiv Celzija videlo da su dve klase iznad Barselone. Jos u 'Sokeru' hteo da odigram dodatno da Bajern dobija sa najmanje tri razlike,ali mi kvota delovala mala.. Srecom,odigrah PSG - Atalanta gg3+ sto mi je anuliralo promasaj ovog gornjeg dubla.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorcol Posted August 23, 2020 Share Posted August 23, 2020 Specijal Soccer. Nejmar 3 i vise suteva u okvir gola. @4.5 8/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 1, 2020 Share Posted September 1, 2020 3 hours ago, sassha said: @Ser Jaime! Rickon! Dickon. zasto na Ruse u kratkim crtama ? meni je ideja da Srbija nije bas nesto to je samo skup igraca bez nekog "teamgeista" 🙂 pa razmisljam da igram draw no bet na ruse mozda oko 1,8 1,9 se dobije Na kraju se zalomilo da čekam Ruse za, za moje uslove, jako finu isplatu. Zaboravio sam da Rusima zbog povrede ne igra najbolji igrač, Alexej Mirančuk iz Lokomotive, tako da je DNB verovatno pametnija opcija. Rusi su mnogo jači tim, dok kod nas mislim da ima dosta problema. Matićevo odustajanje od reprezentacije je sigurno vrh ledenog brega, verovatno ima mnogo toga što je sakriveno ispod površine. Osim toga, još od SFRJ, uvek su naše repke igrale teško sa Rusima. I na kraju...to je ono kad vidiš meč i kvotu odmah pomisliš "o da...to je to, to se mora igrati".... a naučio sam da verujem prvom instinktu. Elem, nadam se da bi ta kvota mogla pasti do početka utakmice, pa da branim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 Rusija daje barem 3 gola - kvota 6.75 je fantastična. Srbija je primila 2 gola od Luksemburga i druge postave Ukrajine kod kuće u poslednje dve utakmice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 2, 2020 Share Posted September 2, 2020 I to još pojačaš, odigraš Rusija daje I1+&3+ kvota 8.00 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 3, 2020 Author Share Posted September 3, 2020 (edited) Rusi bez Ceriseva,Mirancuka i Golovina Edited September 3, 2020 by Crni Bombarder Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 Imam puno poverenje u naše... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 3, 2020 Author Share Posted September 3, 2020 18 minutes ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Imam puno poverenje u naše... Ovo je neka Sascha Zverev logika Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 7 hours ago, Ser Jaime! Rickon! Dickon. said: Imam puno poverenje u naše... mozes i da se branis pala kvota lepo odlican bet sta god se dogodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted September 3, 2020 Share Posted September 3, 2020 12 hours ago, Crni Bombarder said: Ovo je neka Sascha Zverev logika @Crni Bombarder pusti Zvereva i te price samo ti slusaj iskusnije od tebe = @Ser Jaime! Rickon! Dickon. 🙂 Ruje laganica, nasi "ocekivano" 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts