Jump to content

Ser Jaime! Rickon! Dickon.

Član foruma
 • Content Count

  2,465
 • Joined

 • Days Won

  1

Ser Jaime! Rickon! Dickon. last won the day on March 9

Ser Jaime! Rickon! Dickon. had the most liked content!

Community Reputation

3,026 Excellent

About Ser Jaime! Rickon! Dickon.

 • Rank
  Apologeta ravnozemljaštva

Recent Profile Visitors

1,094 profile views
 1. Do finala će se dokotrljat, a onda mu je bolje da izmisli nešto, da je opet pozitivan ili trudan ili da mu vera zabranjuje da igra finala ponedeljkom ili štagod već....jer će protiv Rafe biti ružno.
 2. Zato što je to nešto što traži prefinjenu i sofisticiranu modernu tehnologiju koja je jako skupa i koju samo retki poseduju. Edit: btw...jel znate ono kad se klinci svađaju, pa kad ovaj jedan što je slabiji negde iz daljine i sigurnosti preti onom jačem "prebiću te ko vola u kupusu... 'ebaću ti mater, gotov si samo da te uhvatim".... E pa Novak sa ovakvom igrom Rafi i Thiemu na RG neće moći čak ni to, a kamoli nešto ozbiljnije.
 3. Rumuni izgleda imaju gomilu pozitivnih igrača. Uefa rekla da mora da se igra. Protiv Bačke valjda izvode 11+3 rezerve. Trebalo bi da može da se proba neki kec pre nego blokiraju, a kvota prilično pada unazad dva sata.
 4. a najviše sa uslovnim refleksom španskih igrača da kad vide Rafu preko puta automatski skinu gaće ko domaćica pred vodoinstalaterom u švedskom akcionom filmu.
 5. Još samo malo da proširiš vokabular i to je to...
 6. Ja imam sreću da jedini u kancu imam kablić koji povezuje zvučnik ugrađen u monitor sa zvučnom kartom, tako da pored redovnih dužnosti radim i DJ-eisanje. Elem...isključivo YT...i u kući i u kancelariji i kad sam u pokretu na telefonu.
 7. Ja kad sam video da ga nisam dobio, nisam proveravao ko jeste. Odmah sam znao ko ga je pokupio. Ne vredi tih para pošto su još dva člana OL steelersa završila sezonu nakon prve utakmice.
 8. Ne znam zašto mi ovo pade na pamet ali....ima onaj vic kad mujo ulovi zlatnu ribicu koja je malo nagluva i koja ćemu naravno ispuniti jednu želju ako je pusti. Kaže on želju tako, pusti je, ode kući, kad tamo ispred kuće teniski teren, piče Đoković i Nadal uveliko peti set , Federer čeka ko zapeta puška da zaigra s pobednikom. Mujo zabezeknut, šta je sad ovo...kad mu sinu...ribica nagluva...pogrešno čula da je tražio vrhunski TENIS
 9. Istrgnuto iz konteksta izgleda šokantno kao vanzemaljski svemirski brod koji je upravo sleteo na Kalemegdan, ali ko je gledao utakmicu video je da bukvalno ništa nije na njemu, ili bar vrlo malo. Treba napraviti kompilaciju taklovanja nad njim. Po 4-5 jardi u bekfildu,taklovanja prilikom uručenja, trojica ili četvorica koja ga takluju na liniji skrimidža, festival taklovanja za gubitak. Na nulu je došao u pleju pre onog kad je DJones dobio napad pomračenja uma i krenuo da skrembluje na svoju BS. Front seven Steelersa jeste da ti se govno smrzne od straha koliko su moćni, ali i OL Giantsa je st
 10. Pred ulazak u MNF utakmice, jedina želja mi je bila da ne izgubim unutar 6 poena koliko sam izgubio zbog onog dropa na kraju utakmice Detroit Čikago, ali nisam mogao ni sanjati ovakav pozitivan turn of events za moje Depresivne Vombate. Delovalo je da sam potpuno izgubljen ali povreda Connera i loša partija Engrama su preokrenuli vodu na moju vodenicu. Ne treba zaboraviti ni Gostovskog koji se napromašivao sinoć. Jonnu Smith će biti sasvim Ok TE za neku 10-11 rundu ili kad sam ga već pokupio.
 11. I ja se slažem sa Lošmijem. Slemovi su bitni, sve ostalo je sekundarno, a ovaj naš ih se napoklanjao kroz karijeru bigtime. Dok god su u stanju da hodaju Rodžer i Rafa su opasni i potencijalni favoriti na Wim i RG respektivno.
 12. Ova OL deluje lošije od one prošle godine...a to je ozbiljno dostignuće.
×
×
 • Create New...