Jump to content

Göbekli Tepe

Član foruma
  • Posts

    6,038
  • Joined

  • Days Won

    4

Göbekli Tepe last won the day on June 7 2021

Göbekli Tepe had the most liked content!

Recent Profile Visitors

6,314 profile views

Göbekli Tepe's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

  • Dedicated
  • Very Popular
  • First Post
  • Collaborator
  • Posting Machine

Recent Badges

7.6k

Reputation

  1. Sreća pa postoje Arsenal, Liverpool i Totenhem pa niko i ne primećuje West Ham...u stvari pitanje je kolika je sreća, možda bi bolje bilo da javnost krene malo da ih posipa govnima ko što zaslužuju, možda bi se nešto malčice promenilo.
  2. Koliko je godina trebalo Leverkuzenu od momenta kad su bili u zoni ispadanja do situacije u kojoj jure trifektu bez poraza u bilo kom takmičenju, nakon što su naboli sa menadžerom ? Druga stvar, ja ću biti zadovoljan sličnim rezultatima koje sad imamo, samo da negledam bezglavi bunker po celu utakmicu. Mislim ono....33-1 odnos u šutevima ne sme da bude pa taman da igraš protiv reprezentacije sveta kojoj je dato godinu dana da igra zajedno i trenira zajedno i uigrava se. Odgledaj neku utakmicu West Hema, ono je definicija antifudbala...Niski blok, napucavanje lopte na Antonia i molbe svim mogućim bogovima da nam daju neki prekid iz kog se može nešto uraditi. Zašto igrači koji nisu bili dobri za WHU igraju sjajno u Ajaksu i Dortmundu ( Haler pre nego ga je rak usporio ) ili Atalanti ( Skamaka ). Zašto igrači koji su bili vrlo upotrebljivi igrači u drugim premijerligaškim klubovima bukvalno imaju svrhu da nose getorejd jer ne dobijaju ni sekunde, a kamoli minute u WHU( Ings i Korne ) . Zašto su pušteni igrači kad se zna da je roster kratak ( Benrahma, Fornals, I Keler ) Benrahma je btw odličan u Lionu, zašto je WHU poslednji u PL po broju minuta koji dobijaju igrači mlađi od 20 godina, a nije baš da nemaju omladinsku školu i talenta u mlađim kategorijama...
  3. Ajmo ovako.... Teh Hag dobije otkaz na kraju sezone, Moyes ne dobije novi ugovor, da li se na tvojoj listi željenih zamena za TenHaga na klupi Mančester Junajteda nalazi Moyes? Ako kažeš DA, prihvatam kritiku. Ako kažeš ne, onda jebiga...gubiš moralno pravo da kritikuješ moju želju da klub za koji navijam vodi mlad, moderan, kvalitetan menadžer a ne glorifikovani Sem Alardajs
  4. The Wire je najbolja serija ikada.
  5. Kakva jebena sreća da se Liverpul izblamirao pa niko ne spominje onu sramotu sinoć iz Leverkuzena. 32-1 odnos u šutevima jbt.... Jebeni Karabag je ovima dao četiri gola. Mi toliko puta nismo imali kontrolu nad fudbalom na njihovoj polovini. Jebeni fosili dinosaurusa od Mojesa mora da ode onog trenutka kad sudac odsvira kraj u Mančesteru protiv Sitija u poslednjoj utakmici sezone.
  6. Svirnuo je sudac par sekundi pre nego je Raja gurnuo loptu prema Gabrijelu, znači lopta jeste u igri.
  7. Saka inicira kontakt, ono nikad ne bi smeo biti penal. Ako bi se ono sviralo kao penal, vešt napadač može iznuditi dva po utakmici. S druge strane, jel moguće da nije suđen penal kad je Gabrijel pokupio živu loptu rukom. Ovo nisam video jer sam kombinovao, malo jednu malo drugu utakmicu.
  8. Samo da JB bude spreman za Leverkuzen. Sve ostalo je potpuno nebitno.
  9. Mašala. Digs u Hjustonu. Sreća pa se ovo nije desilo prekjuce, niko ne bi poverovao.
  10. Moyes je zaključio da mu te moderne gluposti kao što je menjanje igrača ne idu baš najbolje, pa je svih 90+ minuta odigrao sa startnom postavom.
×
×
  • Create New...