Dracarys Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Nadam se da ce Lekler da zadrzi trece mesto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Moze li se ukinuti kazna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
momohyoideus Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 (edited) Glupa kazna, ali jbg, pravilo je tako napisano da je otvoreno za interpretaciju. Mislim da je upravljanje u desno korekcija za klizanje po travi. Edited June 9, 2019 by momohyoideus Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Ne znam šta da mislim. Sa jedne strane jeste namotao volan u desno, ali ovo teško može da se nazove planom da se omete rival na nefer način. Mislim da se borio za grip, jer se isklizao po travi. Ne treba ovo ni MGP ni Hamiltonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Jebiga uticaj Mercedesa, kao dominantnog tima, je ocigledno jaci od Ferrarijevog. Nemamo ni srece. Hamilton napravio 3-4 greske u ukosnici, Vettel jednu u toj sikani i ode sve u qrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Poznati smo kao najkulturniji forum na kome se na prste jedne ruku za 12 godina mogu nabrojati medjusobne uvrede clanova. Zelim da to i ostane. Da, Hamiltone, zbog vredjanja vozaca, a Dzoni zbog dvostrukog vredjanja tebe. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Pre nego sto me banujes( sve ok) svako ko bude pocastio vozaca (bilo kog a znamo svi ko za koga navija) dobija isti epitet. Bez obzira na moju kaznuSent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 3 minutes ago, Dzoni_m said: Pre nego sto me banujes( sve ok) svako ko bude pocastio vozaca (bilo kog a znamo svi ko za koga navija) dobija isti epitet. Bez obzira na moju kaznu Sent from my iPhone using Tapatalk Naravno. Pa ceo topik sam napravio posvecen tome. I molio da se vozači ne vredjaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Kako ovo racunamo u prognozi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 A Hamilton može da seče šikanu u Monaku bez kazne? Presmešno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Just now, mitarmitar said: Kako ovo racunamo u prognozi? Onako kako su prošli kroz cilj 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DASUBO Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Žao mi je Vetela, žao mi je Ferarija. Ovo je bzvz. Ali opet je pogrešio. Opet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Kakva užasna kazna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Apsolutna podrska za Fetela i Ferari. Pokradeni su od strane direkcije trke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitarmitar Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Mislim da su ovo nezasluzeno dali Hamiltonu,da je bilo obrnuto on bi ga propustio,aha ali malo sutra..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Nadam se da nece izaci na postoje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesdin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Ovo F1 i trkanje? Od danas sam zavrsio sa F1. Ima na netu razgovor sa Njuiem, gde lepo objasnjava sta su promene guma pred sezonu uradile timovima. Koga zanima, neka procita. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Ja sam totalno razočaran. Nikad ovako nisam bio razočaran. Trkački incident i on dobije 5+s kaznu. Ovo me tera da prestanem pratiti sport koji pratim 20+ godina. Mrš u 3.14čke materine hebene. Ovo nije humano, ako se na zelenom stolu ne vrati Sebu pobeda, stvarno ću zamrzeti F1. Čarli se prevće po grobu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Lopovi. Stoka.Vettel izdominirao.Ko im jebe mater. Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesdin Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Merc samo potvrdjuje misljenje koje imam o njima kao firmi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Nemojte da krivite Merc. Niti Hamiltona. Svi vozaci se zale preko radija. To je njihov ventil. Oni nisu za oov krivi Ovo je srz jednog duboko veceg problema. Ovde je problem FIA i pravila kojima smo mi navijaci kumovali. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Mislim da cu i ja prestati gledati F1 nakon ovoga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 CARSKI!!!!!!!! Odneo tablu (2) ispred Mercedesa [emoji1][emoji1][emoji1] Sent from my SM-N950F using... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Seb zamenuo P1 i P2 ploče. KRALJ bogovski! Koja hebena farsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts