Alen13ASC Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Prva krivina 1998- Neverovatni udes Aleksa Vurca na startu trke. Krivine 6 i 7 2011- U poslednjem krugu trke od gotovo 4 sata, Sebastijan Fetel greši te ga pretiče Dženson Baton za vođstvo te na kraju se ispostavilo i pobedu. Krivina 10 2007- Prilaz krivini 10 je zeznut zbog blage krivine tik pre ukosnice, ponekad je baš zbog toga teško preticati a u retkim slučajevima završi horor udesom Krivine 13 i 14 1999- Legenda o Zidu Šampiona nastala je nakon odvojenih incidenata Mihaela Šumahera, Dejmona Hila i Žaka Vilneva. Alokacija guma: Poredak tablica: Vremenska prognoza: Petak- Pretežno sunčano▲24ºC ▼ 12ºC Subota- Delomično oblačno▲23ºC ▼ 13ºC Nedelja- Pretežno sunčano▲27ºC, ▼16ºC Mercedes je nezaustavljiv, to je očigledno. Ako se ne dese neke neočekivane okolnosti komotno se već sad može Luis Hamilton/Valteri Botas proglasiti za pobednika trke. F1.5 je kao i uvek je u žiži pažnje, Meklaren se dobro situirao kao 4. ekipa na tabeli sa skoro duplo većim bodovnim učinkom od Rejsing Pojnta. Oni, Has, Reno, Toro Roso i Alfa Romeo su u svega par bodova razlike. Što se tiče Meklarena, samo trebaju održati ovaj tempo, no Lendo Noris mora malo poraditi na sebi. Staza Žil Vilnev nerado zna pružiti spektakl, nadamo se da će i ova godina biti dobra u Kanadi.U crticama, blic vijesti uoči VN Kanade: - Novi padock i garaže koji konceptom predstavljaju ostavštinu Expa 1967. su spremni za trkački vikend - Ferari će u sledeće dve trke ukloniti "Mission Winnow" logo - Mercedes bi trebalo doneti prvi upgrate u Montrealu, očekuju preko 1000 konja snage - Toto Vulf očekuje jačeg Valteri Botasa u Montrealu - Mercedes ne očekuje laku pobedu, Toto Vulf kaže da će im nebrojeni dugački pravci staze naškoditi - Nikolas Latifi vozit će prvi slobodni trening za Villiams - Binoto: "U Kanadi ne vatamo poslednji voz nade"TV Program* Petak 16:00 Prvi slobodni trening (90 minuta) 20:00 Drugi slobodni trening (90 minuta) Subota 17:00 Treći slobodni trening (60 minuta) 20:00 Kvalifikacije (60 minuta) Nedelja 20:10 Trka (120 minuta)* naša vremenska zona 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Koliko se prosecno gubi odlaskom u boks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 Oko 18 sekundi po F1fanatiku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 (edited) OI u Montrealu su bile 1976. Kaže se 4 točka, a ne točkova. Izraz prva ikada je pleonazam na srpskom. Sve ostalo Edited June 6, 2019 by Jurgen slovo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 Ostrvo je inace nastalo nasipanjem zemlje iskopane tokom kopanja tunela za montrealski metro (otvoren 1966.) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 6, 2019 Author Share Posted June 6, 2019 1 hour ago, Jurgen said: OI u Montrealu su bile 1976. Kaže se 4 točka, a ne točkova. Izraz prva ikada je pleonazam na srpskom. Sve ostalo Hvala na ispravkama, morate me svatiti, ekstremno mi je teško otvarati teme na dva jezika. Uglavnom teme pravim umoran i u velikoj žurbi, ponekad nemam vremena da sve nanovo pročitam da bi ispravio eventualne greške. A inače što se tiče gramatike, srpski jezik mi nije bila neka jača strana u školi. Hebiga, uvek sam imao suve trojke i četvorke. Sramota me je ponekad, ali pomirio sam se stime, naravno uvek se "nadograđujem"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 6, 2019 Share Posted June 6, 2019 43 minutes ago, Alen13ASC said: Hvala na ispravkama, morate me svatiti, ekstremno mi je teško otvarati teme na dva jezika. Uglavnom teme pravim umoran i u velikoj žurbi, ponekad nemam vremena da sve nanovo pročitam da bi ispravio eventualne greške. A inače što se tiče gramatike, srpski jezik mi nije bila neka jača strana u školi. Hebiga, uvek sam imao suve trojke i četvorke. Sramota me je ponekad, ali pomirio sam se stime, naravno uvek se "nadograđujem"... Nadam se da shvataš da su sve kritike dobronamerne. Svaka čast na trudu svakako! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 12 hours ago, Alen13ASC said: Hvala na ispravkama, morate me svatiti, ekstremno mi je teško otvarati teme na dva jezika. Uglavnom teme pravim umoran i u velikoj žurbi, ponekad nemam vremena da sve nanovo pročitam da bi ispravio eventualne greške. A inače što se tiče gramatike, srpski jezik mi nije bila neka jača strana u školi. Hebiga, uvek sam imao suve trojke i četvorke. Sramota me je ponekad, ali pomirio sam se stime, naravno uvek se "nadograđujem"... Ne zezaj. Super ti je srpski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Mecke sekund prednosti u odnosu na sve ostale... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Na kojim gumama?Sent from my LG-H850 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Hamilton je najbolje vreme imao na srednjim gumama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 7, 2019 Share Posted June 7, 2019 Na krugu od 1:10, drugi najbolji tim je sekund iza... Brate mili. Pisanje po sirotinji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radoye Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 FP2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Ajde sad ako moze neko da mi objasi da li u Mercedesu zaista nisu mogli da zamene zadnje vesanje za 45 minuta? Da li su komponente tako nezgodno postavljenje da je to visecasovna operacija, ili je ovo prosto jos jedna zelja Toto Volfa za perfekcijom i kontrolom svih komponenti? Pre samo desetak godina Hamilton bi se garantovno vratio pre kraja treninga, tj svaki vozac koji uspe u prvom delu treninga da dovuce svoj bolid do boksa, nebitno u kakvom stanju, izlazio je ponovo, a danas sta god da se desi odmah gotov trening. Uzas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurgen Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Zbog suženog korišćenja komponenti pogonske jedinice, mislim da niko ne želi da rizikuje neki veći udes zbog par krugova u FP2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 A zasto bi vozili? Ako imaju sve potrebne parametre i setup se dobar, ne moraju da voze. Sto da Hamilton mozda ne zaboravi stazu?Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Izgleda da je na ovoj stazi, Ferrari ipak blizu Mercedesa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Kakav bogovski krug, Seba!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpiner Posted June 8, 2019 Share Posted June 8, 2019 Fuck yeah!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 8, 2019 Author Share Posted June 8, 2019 Čestitke Fetelu, bogovksa vožnja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romantik Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Niko da zakuka za Maksovom sudbinom, definitivno tema, a i podforum, u poslednjem zivotnom stadijumu 😞 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamilton Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Na pravcu Ferdza dere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hertzog Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Ne pogledah kvalifikacije, mozda i bolje, imam osecaj da ih izbaksuziram 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzoni_m Posted June 9, 2019 Share Posted June 9, 2019 Niko da zakuka za Maksovom sudbinom, definitivno tema, a i podforum, u poslednjem zivotnom stadijumu [emoji20] Pa ne verujem da ovde ima njegovih navijaca. Kao i RB uopste. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alen13ASC Posted June 9, 2019 Author Share Posted June 9, 2019 Nije da je forum zamro, nego je zamrlo interesovanje ljudi za F1 uopšte jer Mercedes bukvalno uništava sport. Što se tiče Maksa, biće uzbudljiva trka. Magnusen starta iz pit lejna, a Sajnc ima kaznu od tri mesta zbog blokiranja Albona u kvalama. Malkice je pomešan grid, biće uzbudljiv start. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts