Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja se nadam da se neće zajebavati sa nekom prodajom Mirka Ivanića, možda izgleda u faci kao da mu je uginuo hrčak i da treba da ode kod neke vlahinje da mu skine vradžbine jer apsolutno ne može da pogodi gol ali i kao takav igramo mnogo bolje kada je on na terenu. 

Edited by oɹəd™
  • Ha-ha 2
Posted
Just now, Hej Pavkov said:

Dovoljno je 6 puta.

Što ne pređeš malo na košarku pa nastaviš objašnjavati kakav je domaćin Čović, shvatili smo da je oko fudbala sve propalo i lopovsko.

• Like 1
Posted
Just now, prolup said:

Što ne pređeš malo na košarku pa nastaviš objašnjavati kakav je domaćin Čović, shvatili smo da je oko fudbala sve propalo i lopovsko.

Covicu licno kazem sta mislim i normalo Filip out.

Posted
1 minute ago, Hej Pavkov said:

Covicu licno kazem sta mislim i normalo Filip out.

Čudi me da te ne uvaži, pogotovo ako i njega smaraš kao ovde.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ne moze Ivanic da igra krilo i pleja jer za to nema brzine, driblinga i kreacije.

Centralnog veznog moze da igra jer zna fudbala, a defanzivu moze da popravi. Svakako u nasem prvenstvu defanziva i nije previse vazna i komotno moze igrati i zadnjeg veznog.

Overall korisniji igrac od Kanjasa.

• Like 1
Posted (edited)

ali kakva je prevara rasni centarfor Tondela Tomane, koliko taj covek nema pojma gde stoji, sta igra, na kojoj se trenutno planeti nalazi, pa on se nadje u sansi na svakih 270 minuta a i to promasi

Edited by SunZero
  • Ha-ha 1
Posted

Kad bi svaka utakmica bila kao ovo 2 poluvreme minimum bilo bi mnogo bolje.Ovako....U 2 smo trebali dati 4-5 komada ali jbg.

I sudije jebo mater trebali su svirati ofsajd kod gola Marina.

• Tuzno 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...