Kosjan Willavić Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 4 minutes ago, Jonnhy Clash said: Boaci da je bio umesto Svinjkova mozda bi i bio pozitivan rezultat. Boaci bi dao gol sto posto,uveren sam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jovanci dati kljuceve tima i traku. Jbt, onaj Causic barem bezao od lopte. Ovaj je trazi pa zasere. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 35 minutes ago, red_white said: Da je Pavkov ono pogodio mec bi otisao mozda u pravcu u kojem je otisao mec sa Liverpulom. To je fudbal, takticki sasvim ok mec dosli smo do dva zicera a njima omogucili 1-2 dobre kontre. Mi svoje nismo iskoristili oni jesu i to je sustina prvog poluvremena. tacno tako. plus smo imali jos jedan zicer za 1:1. 31 minutes ago, Liska Manjina said: Imaš 30% loptu u svom posedu pred svojim navijačima. Uz sve to 30 minuta smo bili sabijeni u svojih 20 metara. Kad se pojavi snimak ti mi nađi na tom istom snimku 5 situacija kad smo mi kroz pas izneli loptu, ako to uspeš ja ti platim ručak. tacno je, ali protivnik je finalista cl. finalista, sa azijskim ronaldom i jednim od 5 najboljih cf na svetu. klub im vredi milijardu, o cemu mi pricamo? i opet smo ih mogli iznenaditi a pavkov mogao u jos vecu legendu. inace sramotno vredjanje istog, nije mu vece i zajebao je dva zicera i otvorio kontru za drugi gol. ali to je isti onaj igrac koji nam je doneo vec sad legendarnu pobedu nad liverpulom, koji je metnuo na derbiju kad smo bili pred porazom, koji je bio jedan od heroja u salzbrgu. i za prvi zicer se sam izborio, da je metnuo bukvalno bi 100% bio njegov gol. sramota sta se sve pise. i za njega i uopste. kod treceg gola par nasih igraca je stalo jer nije sudjena ruka i ovakve ekipe to surovo kaznjavaju. i tu su polukontra mogla seci kartonom, kao i kod drugog gola. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godzo Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Reći samo da ode trener i zaigraćemo bolje je isto kao i reći čim promenimo predsednika države odmah će da nam svane. Nema ovde boljitka samo bljesova kao što je ovaj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Boli koliko ne zna niko na sredini da napravi takticki faul, da im prekine kontru i ritam kad nam uzmu loptu. Kod drugoh gola Njegos ide rame uz rame sa njihovim igracem 20m umesto da ga obori. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Qrchina, overall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 sad ih stisni, usrali su se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Inace i Bajernu taj bod garantuje prvo mesto. Da nas caste za Levandovskog, Gnabrija i Kutinja. Inace Oly odigrao baš bednu utakmicu u Minhenu, a realno je skuplji i bolji tim od Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Jos one cene karata za ovo...Treba ovo terati sve u picku materinu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Mi kad smo bili deca ovakav fudbal smo zvali "trtenje". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Kada bismo mogli da uvek izborimo ligu sampiona, uzmemo pare i odmah idemo u ligu evrope. Taj koga zajebemo neka ide u ligu sampiona umesto nas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Nije Oly iznosio loptu kroz pas to ih je sjebalo skroz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ode Dinamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ИEsA IlIC Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 6 minutes ago, ShoBzSho said: Pa nas ce Olimpijakos da posalje sa 3,4 komada , zapamtite moj post . sto bi stvarno bila skandalcina jer nije u pitanju apsolutni vladar grckog fudbala i ekipa koja skoro redovno igra cl. plus su u dobroj formi od pocetka sezone. 3 minutes ago, Kosjan Willavić said: Boaci bi dao gol sto posto,uveren sam kao protiv arsenala u londonu kad je promasio ceo gol dva puta iz dve mrtve sanse? svinjkov? ovo je sad vec visok poraz, ali i to je negde realno stanje i odraz kvaliteta dve ekipe. jbg dok mi imamo 25+ miliona profita a beka nam igra univerzalac i najskuplja pojacanja su nam oko milion, to nam je sto nam je. krivac nije miloe vec ona seljacina koja sluzi da iznosi pare iz kluba. mi smo sns govno. i to je osnovni problem, a ne ovaj ocekivani poraz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 7 minutes ago, berti said: Ode Dinamo... Sacekaj kraj. :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 7 minutes ago, berti said: Ode Dinamo... Ode u pm 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ssta urade ovaj debil engleski na kraju. Ostali smo samo na Tomaneu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Najbolji momenat koji opisuje mec je Marinov pad i drzanje za glavu na travi posle bravure Pavkova 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 provukose se mamu im srecnu 3 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Сисојева тактика поновиће се 6.новембар пропала. Изненађење врсте Јованчић одрадио посао за противника додуше, а добро смо и сузили. Идемо даље, сад креће ротациони системтм у домаћици, предлажем да се извлаче куглице ко ће играти. Сисоје наравно извлачи добитнике, ионако их је највише довео... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Milojevic ako ima obraza treba da podnese ostavku nakon ove blamaze. Ovakav sastav ne bi ni Pizon izveo. Znaci Jovancic koji se raspada vise od godinu dana veceras pocinje mec. Jos ga stavlja sa Petrovicem u tandemu. Tako ostajemo bez ikakve kreacije na sredini terena, a ne dobijamo bukvalno nista. Mi veceras nijesmo bili u stanju da odigramo najobicniji pas. Igraci nam izgledaju uzasno u svakom segmentu igre. Fizicki smo kao omladinci naspram fudbalera Totenhema. Milojevic je po svemu sudeci mediokritet od trenera, nikakvi rekordi ne mogu da izbrisu ovo, kao ni blamiranja na poslednja 2 derbija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 32 minutes ago, L' Imperatore said: Neznam dali sam ikad video levonog igrača na desnom beku. Ali dobro, verovatno se nikad ranije nije desila situacija da tim u ligu šampiona prijavljuje samo jednog igrača na poziciji. Specialan smo slučaj u više kategorija Zander je pretuzan igrac, lepo je neko napisao da te rolinge i biciklice moze da prodaje samo u faveli... taktiki potpuno nepismen igrac 31 minutes ago, Green23 said: Kakav bol u kurcu kod Rodića.. Rodic odavno ne igra fudbal, zesci raspad Sve u svemu, zasluzen poraz, par propustenih sansi bez igre Pavkov konjina, Jovanca jos veca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vredni mrav Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ovo je klasicna karma. Jednostavno Pavkov nije zaslužio da da ono. Nije kilaža presudna, ali da je fit on bi rutinirao one situacije. Vratilo mu se za sav neprofesionalizam koji je pokazao. A šteta jer je mogao da ispiše još jednu divnu fudbalsku stranicu u istoriji fkcz. 1 minute ago, LomicuTiKostiPickoJedna said: Polomicu ti pickicu kada te nadjem... SHOBZ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ali ljudi Rodic! Pa covek se raspao na sastavne delove. Kakva kurcobolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted November 6, 2019 Share Posted November 6, 2019 Ovog SHOBZ će Miloje na robiju otjerati, prebacilo najstrašnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts