Hej Pavkov Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Ljudi,sta pricate vi? Kakav tenk,gde,sta?? https://www.telegraf.rs/sport/navijaci/3095837-tenk-iz-vukovara-stigao-na-marakanu-plato-delija-dobio-novi-spomenik-foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Gospode boze 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Kakav debilizam. Prešli su igricu. Sklanjaj ovo govno odatle umobolni debilu koji si postavio ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ma bezi, stvarno kretenski.. Jos donesoshe T55, pa ako ste hteli simboliku dajte T34.. 🙂🙂 Salim se malo, ideja je debilna na vishe nivoaaa 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jel to ima negde kod nas da se uzme tenk na lizing? Treba mi da izvlacim drva...😀 Budale... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikeAir Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 I onda kao ne voli navijacka grupa da se povezuje ni na jedan nacin sa Arkanom i onda parkiras tenk iza tribine...Ne volim UEFU i njihove dvostruke arsine ali bih voleo kada bi hitno zahtevali da se ovo skloni pre utakmice. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
estrellaroja Posted August 26, 2019 Author Share Posted August 26, 2019 И поново Жељко Гаврић, овог пута против Добановаца.. Јако леп гол на асистенцију Станојева. Дечко плеше, прерастао је овај ниво такмичења. Што пре у први тим 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ako Terza udje u tenak, bice katastrofa! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Zaista je postavljanje tenka teska nebuloza. Kao zvezdina armija, kao marakana neosvojiva tvrdjava ali dovuci pravi tenk pred stadion...mislim zaista neozbiljno. Sta ce pomisliti ovaj mali Garsija? Pobece decko, mislice evo ga rat kao sto mi rekose 😂😂😂 stvarno bezveze... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cromodora Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 20 minutes ago, Papadac said: http://mondo.rs/a1216921/Sport/Fudbal/Stadion-Rajko-Mitic-Marakana-tenk.html Mega jad je to što se dobar deo ljudi oduševljava ovim, pogotovo ta ekipa sa severa. Može da prodje 100 godina, ti mozgovi se ne menjaju.. zajedno sa njihovim pokroviteljima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jel smo tenak dobili kao donaciju ili smo ga uredno platili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 imamo 20% od iduce prodaje, kod nas je na pozajmici... 2 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Tek cemo da ga placamo UEFI 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 2 minutes ago, Squabbit said: imamo 20% od iduce prodaje, kod nas je na pozajmici... Kad ce predstavljanje na Marakani? "Ceo zivot sam sanjao da budem parkiran ovde" 🙂 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Jel mogu da nas izbace zbog ovoga? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 koji je majmun usao u tenak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 4 minutes ago, Swift Pancakez said: koji je majmun usao u tenak Neki koji se lozi na tenkove... 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hej Pavkov Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 8 minutes ago, Golijat said: Jel mogu da nas izbace zbog ovoga? Pa da nas izbace teško, ali može mnogo negativnih stvari da donese. Zamisli kako će UEFA da reaguje na ovo, verujem da će tražiti ovo da se ukloni. Jedan Ronaldo da igra ispod tenka, nema teorije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ja rekoh samo da se ne pravi cirkus.. Kad ono tenk! Kakvi dunsteri. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Idemo, bratija! Idemo u boj! Jebala ih zapadna demokratija! Ubosce sve dusmane nas osinji roj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeBron Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 9 minutes ago, mister-no said: Ja rekoh samo da se ne pravi cirkus.. Kad ono tenk! Kakvi dunsteri. Izgleda da se bas pravi cirkus, i to mi se uopste ne svidja. Valjda ce Miloje dobro da izoluje igrace od sveopste histerije. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Kakav blam jebem ti ćivot. Fali jos ona ruska teska artiljerija sto su preplatili da se turi podno severne tribine da prijatni fudbalski dozivljaj bude potpun. Posle se pita neko zasto iz kola u kolo ne mogu da skupe 5 hiljada ljudi. Ko ce normalan da gleda fudbal na ratnom polju 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 (edited) Toliko je bilo neke pozitivne i lepe energije pred utakmicu da je kao za baksuz morao neki transfer blama da se desi. Ovo je sramota za klub, nije da me cudi kad znamo ko ga vodi Edited August 26, 2019 by Kosjan Willavić 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leteci Holandjanin Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Prisvojili su klub sebi i koriste ga za svoje potrebe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted August 26, 2019 Share Posted August 26, 2019 Ma nece nas niko kazniti za taj tenk. Meni je to malo betvete jer ne vidim vezu sa Zvezdom. Mislim da Arsenal ima TOP ispred svog stadiona ali oni taj top imaju u grbu tako ih zovu "topdzije". Od kada mi postasmo tenkisti 😂. Jeste da smo imali koreo sa tenkom ali da fa bas postavimo pred severnu tribinu i to sada da kao plasimo svajcarce...dakle ne brinite se oko UEFE rekoh vec Arsenal ispred Emirejta ima topove 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts