suptil Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Vraca se Jovancic u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Dobar rezlutat.E sad u BG da ih u prvih 20 min na prepad spakujemo 2 komada bilo bi super. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLADIMIR PERIC VALTER Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Dobar rezultat, sudjenje katastrofa. Na Marakani ne smemo da branimo rezultat, idemo po gol odmah. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 (edited) Rodic je veceras bio sramotan dvojica igraca su morali da obavljaju njegov posao Kanjas majstor Edited August 21, 2019 by Mile1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_white Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Odlican rezultat. Imamo sjajnu sansu za prolaz. Na Marakani mi od ovakvih ekipa bas tesko mozemo izgubiti kuci. Samo bez gluposti i odgovorno i tu je LS. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, Vidara26 said: Onaj koji nije celu tekmu- Ivanic Njega i Vukanovica u paketu da utopimo za polovan Golf 2, da ima ekonom sta da vozi kad tera dresove na hemijsko ciscenje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
quentin Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Pošteno govoreći, realan rezultat. Bolji smo od ovih, pašće na Marakani. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Odlican rezultat. Pankov uzasan danas da je ovako igrao Milunovic kukalo bi se 3 dana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Miloje doneo, Miloje odneo. Do 55 minuta hrabro s najboljim timom imao sve onda se setio da mu je batadjora uzor, napravio pickaste izmene i ne bi bilo nezasluzeno da smo primili jos jedan. Koliko smo zasrali zimus sa prelaznim, toliko je ovaj za sada bas dobar. (dok Terza ne unovci nekog nosioca) Domaci igraci po obicaju katastrofalni. Steta sto ih imamo previse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Rezultat odlican, vidi se da mozemo da igramo protiv njih, imaju i oni rupe na vise mesta. Bice tesko u revansu, ima sta i da menja Milojevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ovo što Rodić igra već sezonu i po je za jednu šutku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 2 minutes ago, Duh koji lebdi said: Poslednje 4 evropske utakmice skor 0-3-1. Da bude sledeca 0:0 i super. Pobede nisu ni potrebne 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, tsva said: Miloje doneo, Miloje odneo. Do 55 minuta hrabro s najboljim timom imao sve onda se setio da mu je batadjora uzor, Garsija nije bio spreman za 90 minuta sto je i sam izneo na predstavljanju za medije Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 1 minute ago, Manoly said: Rezultat odlican, vidi se da mozemo da igramo protiv njih, imaju i oni rupe na vise mesta. Bice tesko u revansu, ima sta i da menja Milojevic. Nek pocne menjajuci sebe. Ovo sto on radi u drugom poluvremenu u zadnje 4 utakmice evropske je kriminal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, Drakaris said: Da bude sledeca 0:0 i super. Pobede nisu ni potrebne 😄 Ma jeste, ali kad znas da mozes...Miloje kao da se vise nadao ovakvom rezultatu nego nasoj pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ok rez, mada ovi će isto igrati i u BG tako da će Miloje teško 1-0 i dupli blok prodati. Ivanić je Čušić samo ima više kredita. I na desetku da ga stavimo isto bi to bilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Razocaran kao da smo izgubili. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dobar Los Milos Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Ne mislis da se nesto i domacin pita? Ljudi gube 2-1 kuci, logicno je da nas stisno jbt. Dali 2 gola na strani ne gubimo a ljudi kenjaju po Milojevicu. Stvarno smo nadrealni. Jebi se Miloje trebali smo dobiti 5-1... Ajde da je to samo ova utakmica ili 15-20 minuta, pa i da kazes. Nadrealno je biti zadovoljan time, jer je meni kvalitet vazniji od srece. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 2 minutes ago, Crni Bombarder said: Ja zadovoljan rezultatom. Remi verovatno i najpravedniji rezultat. Rezultat na kraju odlican, iako smo imali priliku da resimo sve veceras. Prvi put da sam bas ozbiljni ispizdeo na Miloja. Bili su peceni, grogirani al smo ih pustili. Smara me sto 40 minuta svake nase utakmice moram da gledam na sat i u Borjana umesto da uzivam u utakmici. Sa ovima itekako moze da se igra, nije bilo logike da stanemo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsva Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 2 minutes ago, Mile1 said: Garsija nije bio spreman za 90 minuta sto je i sam izneo na predstavljanju za medije kakve to imka veze s cinjenicom da je od 55 minuta prakticno uduplao bekove. Na levoj strani uveo drugog na desnoj povukao tragicnog Vukana 30 metara nazad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Just now, Dobar Los Milos said: Ajde da je to samo ova utakmica ili 15-20 minuta, pa i da kazes. Nadrealno je biti zadovoljan time, jer je meni kvalitet vazniji od srece. Obozavam ovu mantru 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Dobar rezultat, sve u svemu, pretekosmo nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
29.05.1991 Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Beskrvnijeg i pičkastijeg igrača od Ivanića ja u životu nisam video. 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 3 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Odlican rezultat. Pankov uzasan danas da je ovako igrao Milunovic kukalo bi se 3 dana. Sta tri dana, tri nedelje. Mnogo je bitan prvi utisak koji se ostavi, a Pankov je ostavio fenomenalan, tako da se sad tesko ljudi odlucuju da ga kritikuju. Mnogo je los bio veceras, Hoarau je pokupio sve lopte, niko mu nista nije mogao. Rezultat sjajan, ali ostaje neki gorak ukus, opet ista prica. Valjda u BG odigramo muski, pa se ovo zaboravi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted August 21, 2019 Share Posted August 21, 2019 Miloje ce ponovo igrati LS...to je jedino bitno i jedino sto ce ostati zapisano...Ovakvog takmicara na klupi odavno nismo imali... 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts