mr clutch Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Pravo je čudo kako je borba Hrge i Zhanga otišla na sudijsku odluku. Išli su kost u kost, kafanski. I ja sam bio bliži Kinezu, mada je Filip bacao više udaraca. Zabrinjava lose stanje podloge u ringu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Što je pukao Joshua. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Kakav cringe je ovo, covek ima ted talk posle poraza uz bacanja pojasa. edit: da ne pricamo o pokusaju kradje ovog sudije sto mu je dao pobedu. Sve u svemu napokon je dobri momak Joshua pokazao svoje lice, ovako je i Wilder bio arogantan posle svojih poraza. Edited August 20, 2022 by LayupFromTheMidget Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Pa taj sudija što je dao pobedu AJ-u je verovatno engleski član komisije. Ladno su ukrajinsko člana sudijske komisije ostavili za kraj, pa su gledaoci koji su pratili taj segment mogli naslutiti pobednika pre konačnog proglašenja. Čudi me da Amera nisu ostavili za kraj, jer bi to koliko toliko unelo neizvesnot kod gledalaca, iako je Usyk objekativno pružio više. Fury vraćaj se iz penzije i otkloni nam dilemu ko je najbolji HW bokser. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 2 minutes ago, mr clutch said: Pa taj sudija što je dao pobedu AJ-u je verovatno engleski član komisije. Ladno su ukrajinsko člana sudijske komisije ostavili za kraj, pa su gledaoci koji su pratili taj segment mogli naslutiti pobednika pre konačnog proglašenja. Čudi me da Amera nisu ostavili za kraj, jer bi to koliko toliko unelo neizvesnot kod gledalaca, iako je Usyk objekativno pružio više. Fury vraćaj se iz penzije i otkloni nam dilemu ko je najbolji HW bokser. Amer je glasao za Joshua-u 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) 7 minutes ago, LayupFromTheMidget said: Amer je glasao za Joshua-u 😄 Sad guglao da vidim da slučajno ne grešim. Ameri su nastanili Englezi, američka nacija ne postoji, izmišljen narod. edit Sprdam se, da me neko pogresno ne shvati Edited August 20, 2022 by mr clutch 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 Sto je najgore i u 1 je Amer dao najvise rundi Joshui. Videcemo sta ce dalje, mogli bi on vs Wildera da vidimo ko je najslaniji gubitnik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted August 20, 2022 Share Posted August 20, 2022 (edited) Zar nije u prvoj Englez skorovao za Joshua-u? 😁 Bar sam ja tako bio ubeđen. Edit dao najviše poena AJ-u Inače nisam spazio taj detalj kad je AJ bacio pojaseve, ali sam primetio po ponašanju i po reakciji publike da je cringe. Evo sad sam pogledao tu sekvencu na yt. Edited August 21, 2022 by mr clutch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besni lala Posted September 3, 2022 Share Posted September 3, 2022 Nije foto-šop Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted September 4, 2022 Author Share Posted September 4, 2022 9 hours ago, Besni lala said: Nije foto-šop Jeste fotosopirano. Ruiz ima obe ruke istetovirane, full sleeve. Jeste se sklesao fino, ali nije ovoliko. Ovo bi cak bilo i kontraproduktivno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 6, 2022 Share Posted September 6, 2022 (edited) Otkud to da je Klarisa blagi underdog za subotu.1.9 kvota na nju. Edited September 6, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted September 12, 2022 Share Posted September 12, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 13, 2022 Share Posted September 13, 2022 Izgleda da je pogodjena borba izmedju AJ-a i Fury-ja za 3. decembar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 E moj Silva sta ti je ovo trebalo ,da te jutjuber pobedi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 Loma se vratio u ring i ovde se to komentarise, vec neki revijalni mec jujubera. E, bokse moj, na sta si spao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted October 30, 2022 Share Posted October 30, 2022 (edited) Eto na sta je spao. Marketing nula. Edited October 30, 2022 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 Ok, kraj pruge i za hype train Jake Paula, Fury by SD. Fury je bio bolji tokom mecha, ali je popio blagi nokdaun u poslednjoj rundi, tako da je bilo neizvesno. Vidi se sada sta znaci razlika u tezini, kada nemas prednost od 7-8 kg u odnosu na oponenta. U co main event-u Makabe je izgubio od Badou Jacka nokautom u dvanaestoj rundi. Makabe je bio aktivniji, ali je dosta mlatio u prazno i izduvao se. U svakom slucaju co main je bio kao premijer liga u odnosu na drugu srpsku, kad su u ring usli Fury i Paul. Tempo je bio znacajno sporiji s tehnicka izvedba upitna, a i pored toga su prilicno crkli do cetvrte runde, Paul posebno. Ja mislim da sad mogu da organizuju sta god hoce, remac na Marsu, to mlacenje prazne slame vise niko nece gledati. Ovo ce cenim biti surov primer kako hype moze biti suva sapunica koje ispari na suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 9 hours ago, Olosh iz Junkovca said: Ok, kraj pruge i za hype train Jake Paula, Fury by SD. Fury je bio bolji tokom mecha, ali je popio blagi nokdaun u poslednjoj rundi, tako da je bilo neizvesno. Vidi se sada sta znaci razlika u tezini, kada nemas prednost od 7-8 kg u odnosu na oponenta. U co main event-u Makabe je izgubio od Badou Jacka nokautom u dvanaestoj rundi. Makabe je bio aktivniji, ali je dosta mlatio u prazno i izduvao se. U svakom slucaju co main je bio kao premijer liga u odnosu na drugu srpsku, kad su u ring usli Fury i Paul. Tempo je bio znacajno sporiji s tehnicka izvedba upitna, a i pored toga su prilicno crkli do cetvrte runde, Paul posebno. Ja mislim da sad mogu da organizuju sta god hoce, remac na Marsu, to mlacenje prazne slame vise niko nece gledati. Ovo ce cenim biti surov primer kako hype moze biti suva sapunica koje ispari na suncu. Da li je ono bio knockdown? Udarac je bio čist, ali je meni izgledalo kao da se uhvatio na ruke i da nije dirao pod dupetom ili kolenom. Neznam kakava su tačno pravila u boksu za knockdown. Izgledalo je da nije bio uopšte uzdrman. Split decision po meni smešnica. Imao je Paul svojih momenata, ali je toga bilo malo i sporadično. Fury je kontrolisao borbu večim delom sa svojim jabom, a par puta dobro napao i u seriji kada je Paul bio nateran da se pokrije. Ma biće tu još main eventova i dobre love za Paula i njegove protivnike. Ne treba zaboravitit da su njih dvojica privukli neku svoju publiku, koja uopšte nije toliko bokserska. Ovaj od youtuba, a ovaj drugi zato što je reality zvezda u Engleskoj (i brat od Tysona). A ta ista publika če sa zadovoljstvom pogledati i rematch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 3 hours ago, L' Imperatore said: Da li je ono bio knockdown? Udarac je bio čist, ali je meni izgledalo kao da se uhvatio na ruke i da nije dirao pod dupetom ili kolenom. Neznam kakava su tačno pravila u boksu za knockdown. Izgledalo je da nije bio uopšte uzdrman. Izgleda da se u boksu racuna kao nokdaun kad ti rukavica dodirne tlo i onda gubis jedan poen i gubis rundu 10:8. Tomi je nakon 7 rundi imao tri poena prednosti 5:2 i bilo je gusto sa te strane. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 Nothing but utmost respect for Jake Paul. Moze da ti bude antipaticna njuska, ali svakako postovanje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted February 28, 2023 Share Posted February 28, 2023 5 hours ago, BattleBender said: Nothing but utmost respect for Jake Paul. Moze da ti bude antipaticna njuska, ali svakako postovanje. Paul je ok lik, relativno odmeren u izjavama, cvrst, hrabar i zanimljiv, On je pichio jako, nije lako tuci te Vudlije i Silve, respekt za to. Doduse pitanje je bilo da li je bokser i dokle moze da dogura. Sad nije pokazao da je napredovao od poslednje borbe, jos uvek je krut i spor, I pitanje je da li se vredi boriti u zvanicnoj konkurenciji. Ostaje ovo drugo, sto je takodje OK. Novi mec protiv Furyja, Mozda KSI ili eventualno Nate Diaz da uzme neke pare. Nate se verovatno najvise smorio posle ovoga, jer vrednost tog meca sada pada, ali OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Nema udaranja, samo bujice reci koje su ispalili u face offu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Koliko se Fury trudi da izbegne Usika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 8 hours ago, LayupFromTheMidget said: Koliko se Fury trudi da izbegne Usika. Šta se sad desilo za nas neupućene? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts