Dracarys Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Kvalitetom se baš odvaja Zverev, ne može ga niko više pobediti
crni96 Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago realno nije je gurno i ako je ružno postupio u par situacija.
La mano de Dios Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Sta radi Tomi Pol covece, dva cista forhenda na dve brejk lopte promasuje.
Helena Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago Vodi se polemika po tviterima, nije ju gurnuo, saplela se idući unazad, postavljen je usporeni snimak. 1
La mano de Dios Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago (edited) Cestitke Rudu na velikom preokretu ali ne mogu da se otmem utisku kakav je Pol mentalni patuljak, svaki bitan forhend u zadnjih 15 minuta je lansirao ili u sredinu mreze ili 2 metra u aut. Mislim da je Fonseka svakako favorit protiv Ruda ali da sacekamo, ja sam jos protiv Medjedovica kad je Rud igrao rekao da je nikad losiji dosao na Rolan Garos i to se ispostavlja kao tacno ali evo izvlaci se i dalje je ziv na volsebne nacine. Edited 20 hours ago by La mano de Dios
Helena Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago A kad smo kod jinxa - htela sam, pa nisam, da napišem kako Novak lepo kontroliše meč i igra taman koliko mu treba i ne troši se previše. To je bilo posle prva dva seta
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Au kakav poen Alisa sad i brejknuo je Zvereva za *6-5 u trecem setu i servira da produzi mec. Zverev komplikuje sebi zivot, mec ulazi u novi dan.
Molina23 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Novak očigledno sve karte baca na Vimbi, valjda će ovi mečevi i još par egzibicija biti dovoljno da ne kolabira u prvoj nedelji. Uz sam šok poraz boli i dodatni pad na listi, i ovako ne igra ništa plus upada u top 8 zonu De Minora, Šeltona, Frica i tog društva koji služe za predjelo Sineru/Alkarazu u 1/4 finalima. Baš neozbiljno i šarlantanski pristupio RG-u i tako je i prošao. Inače Zverev ako ne osvoji ovaj ATP 500 treba batali tenis neko vreme. 1
McLeod Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Zverev ne bi osvojio slem protiv Potita Staracea u finalu
La mano de Dios Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago 2 minutes ago, Molina23 said: Novak očigledno sve karte baca na Vimbi, valjda će ovi mečevi i još par egzibicija biti dovoljno da ne kolabira u prvoj nedelji. Uz sam šok poraz boli i dodatni pad na listi, i ovako ne igra ništa plus upada u top 8 zonu De Minora, Šeltona, Frica i tog društva koji služe za predjelo Sineru/Alkarazu u 1/4 finalima. Baš neozbiljno i šarlantanski pristupio RG-u i tako je i prošao. Inače Zverev ako ne osvoji ovaj ATP 500 treba batali tenis neko vreme. Spisak tenisera koji mogu da izbace Novaka na Vimbldonu je dosta manji od onog na Rolan Garosu ALI. Ima jedno veliko ali,a to je Siner kojem se na Vimbldonu sigurno nece desiti ovo sto mu se dogodilo na Garosu. A Siner je prosle godine Djokovica lakse dobio na Vimbldonu nego na Garosu. Mislim dobio ga je oba puta po 3:0 ali je na Vimbldonu to delovalo ubedljivije.
La mano de Dios Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago Zverev na kraju dobio u 4 seta i poznati su svi parovi 1/8 finale u donjem delu zreba. Mensik-Rubljev Rud-Fonseka Hodar-Busta Zverev-De Jong Taman i da ostavim prognozu na donji deo zreba. Ocekujem cetvrtfinala: Mensik-Fonseka Zverev- Hodar i polufinale da bude Zverev-Fonseka i pobedu Zvereva.
diego Posted 18 hours ago Posted 18 hours ago (edited) Ko ga jebe, neka uzme taj 25. preko Alkaraza ili Sinera, u inat svima. Edited 18 hours ago by diego 3
Romantik Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Pre pocetka turnira sumnjao sam da Novak moze i do druge nedelje, toliko su lose partije bile posle AO, plus vise ne moze da sastavi ni puna dva sata igre bez ozbiljnih energetskih padova, ali nakon sto se turnir ovako epski raspao u prvih 5 dana oci su mi zacaklile i rodila se nada da stari lisac moze opet napraviti nemoguce. Juce stignem s posla na poslednji gem prvog seta, odgledam ceo drugi, i tad dilema, posto sam morao na put, da li da gledam treci, ali ako izgubi onda sigurno necu odgledati zavrsnicu, ili da krenem odmah, pa bih taman stigao do pocetka eventualnog petog. Odaberem ovu drugu opciju, ali kad sam video na telefonu da je krenuo sa 0:3 u treci, pomislih da ni peti necu uhvatiti. Na kraju stigoh na zavrsnicu cetvrtog, i po meni kljucni gem meca, a mozda i turnira u celini. Na 5:5 Novak uzima prvi poen a onda ima dva apsolutno savrsena servisa...i gubi oba poena. Tu je bio kraj. Da je dobio taj gem, a prakticno bi imao 40:0 u dzepu u 99 od 100 puta da se ponovi takva situacija, em bi Fonseka bio bas pod ozbiljnim pritiskom da odservira za opstanak u mecu, pogotovo jer je Novak tad jos koliko-toliko imao snage, em ako bi i dobio imali bi tajbrejk gde bi Novak na iskustvo bio favorit. Ovaj poraz me je bas emotivno dotakao, u Australiji svakako nisam verovao da moze dobiti ni Sinera a ni posle finale, pa ni razocarenje nije bilo preveliko (vise je boleo onaj masters posle toga), ali ovde, kada sigurno poslednji put u karijijeri ima slem bez ozbiljnih favorita (u zrebi vise nema nijednog osvajaca slema, a jos smo u prvoj nedelji ). Toliko me je dotaklo da prakicno nisam mogao da gledam ni kosarku posle toga, a i nocas sam bas lose spavao. Nema nista gore od neosnovane nade, covek poleti, pa makar i samo navijac bio i onda je pad bolan. Ne znam kako ljudima prija da ovo gledaju i ne zele da se Novak oprosti, ja jos od OI navijam posle svakog turnira da izadje na konferenciju i kaze dosta je bilo, ali ne da mu neki vrag vec muci i sebe i nas... 3 1
nonick Posted 13 hours ago Posted 13 hours ago Ne znam, meni ovaj mec Novaka i Fonseka bas bio dobar I zabavan. Obojica su ugrali odlicno, nisam verovao da ovaj tinejdzer ima sve ove trikove u rukavima, tri asa za zavrsnicu, a pre toga jedno 5 dropshotova skoro uzastopno. 2
crni96 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Kako će da gori Zverev - Hodar. Nešto ne mogu da zamislim Zvereva da ne ubrlja, znamo kakav je pod pritiskom a sada je sve na njemu. Bukvalno citav teniski svijet njega vidi kao osvajača, koliko sam upratio po tviterima. A baš imam suprotan osjećaj, mislim da će se okliznit. I ovaj Jakub Menšik interesantan igrač, ko god prođe on ili Rubljov biće mi drago a tipujem na čeha. Sad slušam mali izjavio kako je Đoković GOAT voleo bi da je Roger al to je život treba biti iskren. Uz smijeh naravno a onaj naš na ES ponovio milionx kako Fonseca igra protiv idola svog iz djetinjstva. Edited 10 hours ago by crni96
Mina D. Harker Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 9 hours ago, Helena said: Seksizam se kažnjava Tako mlad a već budala. Zamisli ovakvo razmišljanje u 2026, jezivo.
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) 9 hours ago, La mano de Dios said: Zverev na kraju dobio u 4 seta i poznati su svi parovi 1/8 finale u donjem delu zreba. Mensik-Rubljev Rud-Fonseka Hodar-Busta Zverev-De Jong Taman i da ostavim prognozu na donji deo zreba. Ocekujem cetvrtfinala: Mensik-Fonseka Zverev- Hodar i polufinale da bude Zverev-Fonseka i pobedu Zvereva. Mislim da ce Rud i Zverev ocistiti ovo lagano. I ovo je jaca polovina sada. Ali ne mogu da se otmem utisku da ko god bude dosao sa druge strane osvaja, iako gornji deo izgleda bukvalno kao neko drugo kolo Zeneve. Edited 8 hours ago by McLeod
McLeod Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Inace, ono sto ste pricali o serijama slemova... Naravno, Fedal serija je prekinuta Djokovicevim prvim slemom, to je lako ne moras ni da gledas, ali zanimljiv je ovaj tajmlajn i poredjenje. Pre te serije, Federer je imao 4 osvojena slema, Nadal nijedan. Pre ove Sinkaraz serije od 9, Alkaraz je imao 2 slema, Siner nijedan. Ako bi Fonseka ili Hodar osvojili kao ti toliko zeljeni treci koji ce se umesati u Sinkaraz rivalstvo, isli bi godinu i po dana ispred Novaka, koji je osvojio sa nepunih 21, a ova dvojica imaju 19, pune 20 u avgustu i septembru. Tacno je razlika ta dva Federerova slema da bude preslikana situacija. Neverovatno. Naravno, ne verujem da ce se to desiti, ali zanimljivo poredjenje.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, McLeod said: Mislim da ce Rud i Zverev ocistiti ovo lagano. I ovo je jaca polovina sada. Ali ne mogu da se otmem utisku da ko god bude dosao sa druge strane osvaja, iako gornji deo izgleda bukvalno kao neko drugo kolo Zeneve. Ja Rudu i dalje ne verujem nista al on se za sad provlaci, Fonseka ako bude na 70% onoga sto je igrao protiv Djokovica dobicd ga u 4 seta. I ja isto mislim za finale, pre svega cini mi se da ce ovi u donjoj polovini zreba medjusobno da se izrabljivaju do finala a da ce finalista iz gornjeg dela zreba lakse doci do finala, e sad koji ce to igrac biti od gore ne znam ni sam. Voleo bih kad bi Feliks to bio al me bukvalno ne bi zacudilo i da to bude Beretini. Evo Serundolo koji je najveci favorit danas lagano izgubi prvi set od Svajde.
La mano de Dios Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) https://partner.nonamejose.sx/d7ee3b83/8f30f087/bc73e830 Evo i linka za strim tog meca ako nekog bude zanimalo da gleda posto ne verujem da ce ES prenositi. Edited 6 hours ago by La mano de Dios
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Iva Jovic ima stvarno nenormalno tezak zreb ovde na Garosu s ozbirom da je 17.na svetu. 1.kolo Eala, 37.na svetu,odlicna mlada teniserka. 2.kolo Navaro 25.na svetu, dosla sa titulom iz Strazbura prosle nedelje, nije nosioc jer se poeni iz prosle nedelje nisu racunali 3.kolo Osaka - cetvorostruka Gs pobednica i ako uspe sad i nju da okrene ni manje ni vise nego ide na Sabalenku u sledecem kolu, bas nesrecan zreb a steta jer igra stvarno dobar tenis. 1
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Strasan mec na Lenglenu, Iva uzela drugi set u tajbrejku, igra se vec 2 sata i 10 minuta. Na Satrijeu Koboli izlazi lagano na kraj sa mladim Tienom, uzeo prva dva seta sa po 6-2. Serundolo izgubio prva dva seta, medjutim uzeo treci i ima brejk viska u 4.Deluje da ce da okrene skroz ovo. Ukrajinka Olinikova je dva puta imala 2 brejka viska u prvom setu, imala je servis za set i set loptu ali sve je Snajder nadokandila i uzela prvi set 7-5. 1
Recommended Posts