La mano de Dios Posted Tuesday at 04:22 PM Posted Tuesday at 04:22 PM Inace na ovogodisnjem Rolan Garosu u muskom glavnom zrebu se naslo ni manje ni vise nego 11 Argentinaca sto mislim da je apsolutni rekord u istoriji do sada. 7 ih je vec proslo u 2.rundu i jos igraju mladji Serundolo i Komesana. ¡Larga vida a los gauchos! 2
La mano de Dios Posted Tuesday at 07:00 PM Posted Tuesday at 07:00 PM 2 hours ago, La mano de Dios said: Inace na ovogodisnjem Rolan Garosu u muskom glavnom zrebu se naslo ni manje ni vise nego 11 Argentinaca sto mislim da je apsolutni rekord u istoriji do sada. 7 ih je vec proslo u 2.rundu i jos igraju mladji Serundolo i Komesana. ¡Larga vida a los gauchos! 9/11 uspesnost u prvom kolu, s tim sto su Burucaga i Baez igrali medjusobno. Samo je Eceveri razocarao. Na Eurosportu 1 Siner rutinira Tabura za sad Na Eurosportu 2 su Altmajer i FAA. 1:1 u setovima. U 3. setu brejk viska za Altmajera. Prosle godine Altmajer u prvom kolu skinuo Frica koji je tada bio 4.nosilac kao sto je sada i Feliks.
crni96 Posted Tuesday at 08:05 PM Posted Tuesday at 08:05 PM Zanimljiv podatak, nekako sam u tripu da je svaki treći ili italijan ili francuz 😄
crni96 Posted Tuesday at 08:58 PM Posted Tuesday at 08:58 PM Gledam ovaj Denis Shapovalov gdje god se pojavi ispraše ga u 1 kolu. Jedino je u IW uspio dogurat do 3.
La mano de Dios Posted Tuesday at 09:20 PM Posted Tuesday at 09:20 PM (edited) Na kraju Feliks ipak preziveo Altmajera i prosao nakon 5 setova, jos u 5.setu i nadoknadio brejk minusa i onda u super taj brejku stigao da pobede. Siner lagano protiv Tabura koji se solidno borio ali prosto razlika je prevelika u klasi. I za kraj veceri veliko iznenadjenje u zenskom delu zreba, Birel je izbacila Dzesiku Pegulu, 5.nositeljku. Birel kojoj je sljaka najmanje omiljena i koja ima skor na istoj fazon 3-13. Edited Tuesday at 09:21 PM by La mano de Dios
crni96 Posted yesterday at 07:10 AM Posted yesterday at 07:10 AM Pored naša 3 igrača baš me raduje meč Fonseca - Prižmić. Inače ne znam koliko je flash tačan s terminima al termini su haos. Možda Hamada uhvatim malo.
alcesta Posted yesterday at 10:13 AM Posted yesterday at 10:13 AM Naravno, kad ti treba da žene oduže, svaka će završiti za sat vremena Pešikan priča o Trunđiletiju 2
jevrem69 Posted yesterday at 11:20 AM Posted yesterday at 11:20 AM 1 hour ago, alcesta said: Naravno, kad ti treba da žene oduže, svaka će završiti za sat vremena Pešikan priča o Trunđiletiju Sada ce Svjatek da kazes onoj za koju bude navijala u sledecem mecu na tom terenu "Gde ja ubrzah, ti oduzi" .............................. 🤣
La mano de Dios Posted yesterday at 11:28 AM Posted yesterday at 11:28 AM (edited) Zahuktao se lepo i 4. dan na Garosu, vremenski uslovi pakleni kao i juce a to naravno pogoduje gaucosima. Tirante vodi 2:1 u setovima protiv Fokine, a Trundjeliti izjednacio protiv Hacanova na 1:1.Tu mirise na maraton. Kod devojaka Bencic vec prosla i Iga ide sigurnim koracima ka trecem kolu, 6:2, 4:1. Koliko ubedljivo vodi ovih sat i 20 koliko su vec na terenu deluje mnogo. Ako Svitolina bude brza kao Iga mogao bi Novak i pre 4 na teren. Edited yesterday at 11:30 AM by La mano de Dios
crni96 Posted yesterday at 11:31 AM Posted yesterday at 11:31 AM Da ga ne ureknem, Rubljov za sada odlično djeluje. Znamo kakva je promaja.
La mano de Dios Posted yesterday at 12:18 PM Posted yesterday at 12:18 PM (edited) Kecmanovic pocinje nakon meca Golubic i Parks koji je sad krenuo, kao i mec Svitoline, tako da je moguce da se on poklopi skroz sa Novakovim mecom. Svitolina 5:0 Golubic 5:0 Edited yesterday at 12:31 PM by La mano de Dios
La mano de Dios Posted yesterday at 12:45 PM Posted yesterday at 12:45 PM (edited) Au ljudi moji sta je Hacanov promasio na mec lopti, lagani smec na metar od mreze je poslao na tribine i Trundjileti se vraca u potpunosti u mec. Karen je imao 2 brejka prednosti u 4.setu, pa je imao mec loptu na 5-3* pa je imao mec loptu na svoj servis kada je omasio taj smec i evo sada Trundjileti vodi 6-5* u 4.setu. Edit: Na kraju ipak dobio preokretom u TB. Edited yesterday at 01:01 PM by La mano de Dios
Mina D. Harker Posted yesterday at 01:22 PM Posted yesterday at 01:22 PM Mjeh, dosadne su Svitolina i Quevedo, kaće Novak?
La mano de Dios Posted yesterday at 01:28 PM Posted yesterday at 01:28 PM https://partner.nonamejose.sx/65ccf5b7/d6e78a29/ee9d835f - Kecmanovic pocinje Svitolina dobila, Novak na terenu za 20tak minuta.To ce biti na Eurosportu.
jevrem69 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ala ga je Tipsa naucio da igra, svaka cast. A ovi francuski pokvarenjaci su bas mogli da stave starijeg coveka da igra u kasnijem terminu, da je gospodin Fedja u pitanju, ovakve stvari se ne bi desavale ................ ako ga protiv Fonseke stave pre 18h po ovakvoj vrucini, stvarno su funjare ................. Novak je baldisao, i cim posalje kracu loptu, Roje Delez odmah zakucava viner.
jevrem69 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, crni96 said: E jbg Mišo, baš treba imat živce za njega i Hamada. 🙃 Jel dobija? Zar nije rutinski dobio prvi set?
crni96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) 2 minutes ago, jevrem69 said: Jel dobija? Zar nije rutinski dobio prvi set? Gubi u drugom 4:1 Edited 23 hours ago by crni96 1
La mano de Dios Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ko je mislio da ce dobiti Borgesa lako, taj Portugalca nikad nije gledao. Sasvim solidan teniser koji ti nikad nece nista pokloniti tako da moras da uvek drzis visok nivo igre, Kecmanovic je pao u drugom i izgubio je lagano set. Novak 6-3, *1-0 Odmah brejk na startu drugog seta.
crni96 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ljuljaj brate Kokinakise, ne staj. Sad vidio da je trenutno 855 na atp listi. 😄 A u realnosti može i danas i naredno kolo dalje.
jevrem69 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Dobro ce se naspavati, pa da ga ipak stave u neki kasniji termin od 18h protiv Fonseke (teze Prizmica), protiv Ruda ce sigurno biti vecernji termin ................. ako bude prosao do cetvrte runde .............
alcesta Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 3 minutes ago, Boxy said: Ovo mi je baš iznenađenje, sve čekam kad će da ga uhvati kriza zbog vrućine. 1
jevrem69 Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Just now, alcesta said: Ovo mi je baš iznenađenje, sve čekam kad će da ga uhvati kriza zbog vrućine. Sigurno nije trazio da igra u 14h 30 - 15 h po najvecoj vrucini, verovatnije kasnije oko 18h ................ znamo kako funkcionise celu karijeru po ovakvoj vrucini, doduse, izgleda da je vlaznost vazduha dosta niska, pa to malo olaksava stvari, igra se u pustinjskim uslovima ..................
Recommended Posts