Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera.

• Like 1
Posted

Au kako Iranci troluju Trumpa.

Neki portparol čini mi se garde.

Trump je tvitivao da je strasno uvređen i povređen jer saveznici neće da mu pomognu oko Hormuza i napisao da je Amerika najmoćnija sila u istoriji i da su Iran porazili a Iranac mu odgovorio u fazonu rat se ne vodi tvitovanjem slobodno dođite čekamo vas 😂

Posted
1 hour ago, DJORDJE said:

Meni samo jedna stvar nije jasna, pojedinci izbegavaju velike medijske kuce , a onda se informisu na tviteru , fejsbuku i telegramu gde svaka budala moze da nakaci sta hoce.Realno sto ne i Informer? Nista manje pouzdan od tvitera.

Mozda zato sto na socijalnim medijima mozes da nadjes zvanicne tvitove ili izjave i sam napravis misljenje oko toga, dok ti mediji namecu ne vest, nego misljenje. Doduse i po socijalnim medijima komentari isto to rade, ali moze da se probere... 

Definitivno je i jedno i drugo postala jedna obicna kakfonija pogotovo koliko se truda ulaze da se cenzurise na razne nacine.

Plus AI koje koriste cak i zvanicnici... 

Posted

Ono što je u svim tim videima nemoguća misija za AI je autentičan govor. U oba videa on zvuči autentično a ja do sada nisam video AI koji to može tako dobro da uradi. Ako je ubijen to ne može da se krije duže od par dana a mi sada slušamo ove priče već 4 dana.

Postavlja se pitanje koji to dokaz Iranci imaju da su ubili Bibija ? Ja nisam video ni jedan osim njihovih tvrdnji, a do sada su tvrdili i da su potpoili nosač aviona koji ih još uvek poliva svaki dan 🙂 . Ovo je kao kad su Rusi tvrdili da su redom pobili Zelenskog, Zalužnog i Budanova. Samo priča da se isprovocira druga strana da dokazuje da ruske gluposti nisu tačne.

Posted
4 minutes ago, Klotzen said:

Ono što je u svim tim videima nemoguća misija za AI je autentičan govor. U oba videa on zvuči autentično a ja do sada nisam video AI koji to može tako dobro da uradi. Ako je ubijen to ne može da se krije duže od par dana a mi sada slušamo ove priče već 4 dana.

Slazem se, ali cim se postavi pitanje da li je AI, odmah se lepi etiketa teorija zavera... 

Divide and conquer na svim frontovima i po svim pitanjima

5 minutes ago, Klotzen said:

Postavlja se pitanje koji to dokaz Iranci imaju da su ubili Bibija ? Ja nisam video ni jedan osim njihovih tvrdnji, a do sada su tvrdili i da su potpoili nosač aviona koji ih još uvek poliva svaki dan 🙂 . Ovo je kao kad su Rusi tvrdili da su redom pobili Zelenskog, Zalužnog i Budanova. Samo priča da se isprovocira druga strana da dokazuje da ruske gluposti nisu tačne.

Ja sam za vreme bombardovanja, posto sam pola provela u srbiji pola napolju imala prilike da gledam i slusam vesti i tamo i vamo. Davne 99... i svi su izmisljali i lagali do besvesti. Tako da mi se cini da je totalno bespredmetno da uopste verujemo ikom, pa cak i da pratimo, pogotovo sada kada su sve ucesnice i svi pogodjeni bombama u ratu zabranili ljudima da snimaju i postavljaju.

Pre neki dan citam, covek englez u dubaiu, turista, ce verovatno dobiti dve godine zatvora zato sto je snimio i postavio na socijalne medije... 

E da, da dodam ovo sto si napisao, 'dokaz'... pa to vise nema veze sa mozgom, danas i kad imas dokaz oni verglaju svako svoju pricu i bukvalno nas sve kolektivno prave budalama. Sve se svelo na rec... 

• Like 1
Posted (edited)

Dve teorije.

Bibi je ozbiljnije ranjen na pocetku sukoba i za to se vezuje onaj čudan let aviona iz Izraela za Nemačku. Operisan u Nemačkoj.

Teorija druga je da nije uopšte dobro zdravstveno što je moguće jer je baš ostario za kratko vreme i da mu se možda nešto desilo tokom rata pa nije u stanju da se pojavi direktno pred novinarima.

Iranci imaju neke informacije pa koriste iste za svoj marketing.

Edited by MeanMachine
Posted
12 minutes ago, Klotzen said:

Ne treba obracati paznju na gluposti. U svakom ratu do sad su ga ubili nekoliko puta. 

• Like 1
Posted (edited)
6 minutes ago, A sad said:

Ne treba obracati paznju na gluposti. U svakom ratu do sad su ga ubili nekoliko puta. 

Problem je kad ljudi analiziraju te video snimke i nalaze ai svinjarije.

Navodno su cak i našli slike tog kafića sa Bibijem iz 2024 i to je korišćeno za generisanje videa.

Ali priznaćes da je vrlo nelogično da Bibija nema na bitnim sastancima vlade sa vojskom niti da je imao klasičnu konferenciju sa gomilom novinara pre svega sa onima koji su kritični prema Izraelu.

To bi itekako pobilo teorije zavere.

Inače uopšte ne mora biti da su ga Iranci napali ustvari sami Iranci su rekli da im je cilj a već tad su teorije krenuli. Neko je jednostavno primetio da nije logično da je naprasno nestao.

Nije uopšte isključeno da je zdravstveno loše.

Edited by MeanMachine
Posted
Just now, MeanMachine said:

Problem je kad ljudi analiziraju te video snimke i nalaze ai svinjarije.

Navodno su cak i našli slike tog kafića sa Bibijem iz 2024 i to je korišćeno za generisanje videa.

Ali priznaćes da je vrlo nelogično da Bibija nema na bitnim sastancima vlade sa vojskom niti da je imao klasičnu konferenciju sa gomilom novinara pre svega sa onima koji su kritični prema Izraelu.

To bi itekako pobilo teorije zavere.

Inače uopšte ne mora biti da su ga Iranci napali ustvari sami Iranci su rekli da im je cilj a već tad su teorije krenuli. Neko je jednostavno primetio da nije logično da je naprasno nestao.

Pa isto je bilo i 2025. Nije ga bilo nekoliko dana i isto su ovako bile teorije da su ga ubili. 

Nema nista od toga. 

Posted
9 minutes ago, A sad said:

Pa isto je bilo i 2025. Nije ga bilo nekoliko dana i isto su ovako bile teorije da su ga ubili. 

Nema nista od toga. 

2025 nisi imala vrlo cudna video obracanja, neka sa jasnim ai svinjarijama. Ja inace ne kazem da je ubijen vec da je zdravstveno lose.

Jer ako njega nema na zasedanjima vlasti i to vrlo bitnim tu nesto nije logicno.

On ima 76godina.

Posted

Bila je neka vest nju sam samo dva puta video vezana za Bibijevo zdravlje, da mu je dijagnostifikovana leukemija. Koliko je to tacno ne znam. Mislim da je ta vest bila nekoliko dana pre pocetka rata.

Posted (edited)

Ne verujem da je Satanyahu krepao, ali jeste zanimljiv nacin da se to dokaze, ovim vickastim video klipovima umesto da se pojavljuje na sastancima na kojima bi inace trebalo da bude. Ako bih morao da nagadjam, verovatno se i namerno ostavlja prostor za interpretacije, ali ne bih se iznenadio da su bili blizu da ga skinu ili da negde nesto curi pa zato ovaj incognito mode.

Svakako mnogo zanimljivije je da se ni par sati nakon onog videa iz kafeterije pojavljuju parodije sa Kim Jong Un-om ili Hamneijem mladjim u istoj kafeteriji, koji ako izuzmemo apsurdnost same situacije, ne deluju nista manje fake od prvog videa - priznajem, nisam zagledao detalje i verovatno ima nekih gluposti, ali ako neki trol na internetu moze to da napravi za par sati, onda mozemo samo da zamislimo za sta su sposobne sluzbe. 

Izgleda da smo usli u eru gde ce teret dokazivanja biti na onome ko tvrdi da snimak nije AI. 

Edited by djole
Posted
10 minutes ago, MeanMachine said:

2025 nisi imala vrlo cudna video obracanja, neka sa jasnim ai svinjarijama. Ja inace ne kazem da je ubijen vec da je zdravstveno lose.

Jer ako njega nema na zasedanjima vlasti i to vrlo bitnim tu nesto nije logicno.

On ima 76godina.

Off

Ovo sve me podseca na dramu sa engleskom princezom i zasto je nestala i da li je slika ai ili nije... drzali su 'nas' u neizvesnosti skoro dva meseca... 

Zakljucak: mozda je ziv, a mozda i nije, mozda je bolestan, a mozda i nije... 

Posted
2 minutes ago, 𝓑𝓪𝓫𝔂 said:

Off

Ovo sve me podseca na dramu sa engleskom princezom i zasto je nestala i da li je slika ai ili nije... drzali su 'nas' u neizvesnosti skoro dva meseca... 

Zakljucak: mozda je ziv, a mozda i nije, mozda je bolestan, a mozda i nije... 

Stim sto tad niko nije podmetao cudna video obracanja. Mislim svako ko je video barem jedno Bibijevo obracanje je u fazonu ovde nesto nije normalno a onda ljudi krenu da analiziraju frame po frame i nadju AI svinjarije.

Ako je tacno da je video iz kafica stvarno vrlo slican slikama iz 2024...

Naravno uvek moze biti finta, on se pojavi na konferenciji i bude eto budale ziv i zdrav sam.

Imamo slican primer iz Ukrajine. Zaluzni koga su Rusi proglasili mrtvim se nije pojavljivao u javnosti a zvanicno nista mu nije falilo, da bi dosta kasnije priznali da jeste izgleda bio ranjen u nekom ruskom napadu i to izgleda ne bas lakse ranjen.

Opet ja stvarno ne mislim da su Iranci nasli Bibija svojim raketama vec da izgleda ima probleme sa zdravljem sto se krije a Iranci pak to znaju pa koriste za svoje svrhe.

Posted

Danas drug Krasnov tvrdi da mu ne treba ničija pomoć iz NATO-a jer su oni najjača vojska na svetu (kao što je tvrdio da je razorio iransku vojsku i da nemaju čime da ratuju) a do samo pre dan-dva je pretio krajem saveza ako se ne uključe.

Ovaj imbecil ponižava Ameriku svakim svojim obraćanjem, niko mu više ne veruje jer je notorni lažov i prevarant.