Jump to content

Recommended Posts

Posted

I dalje mulaši bacaju okolo, kao muva bez glave.

Takozvane novinske agencije u iranu su potvrdile da je glavni mulaš kobzoniran u 5 minuta napada. 

Mislim da je to neki rekord. :smiley33:

Malo smeha:

Spoiler

... koji traje 4 decenije...

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, 303 said:

I dalje mulaši bacaju okolo, kao muva bez glave.

Takozvane novinske agencije u iranu su potvrdile da je glavni mulaš kobzoniran u 5 minuta napada. 

Mislim da je to neki rekord. :smiley33:

Malo smeha:

Hide contents

... koji traje 4 decenije...

Ovo je samo pokazatelj sta je Amerika i koliko je iznad svih drugih, jedino mi je krivo sto ce ovaj cirkuzant pokupiti kajmak toga, mada verujem da je pre svega Mosad locirao u tačnom vremenu gde se nalazi Khamnei, uz ko zna koliko još bitnih ljudi oko sebe.

Navodno zato su napadi i krenuli u jutarnjim satima.

• Like 2
Posted

Čestitke narodu Irana! Nek preuzmu sudbinu u svoje ruke i povedu svoje drustvo u bolju, slobodnu i pravednu buducnost! Neka žrtve ne budu uzaludne.

Čestitke obaveštajnim i vojnim snagama Izraela i i SAD-a na brzoj i efikasnoj akciji!

P.S.

Nadam se ipak da će se razrešiti slučaj pogađanja škole od juče i ispitati kako je moglo da dođe do toga.

• Like 1
Posted
8 hours ago, Tex_Willer said:

Jeb*ni Netanjahu kroz 100g ce biti prikazan kao David protiv Golijata.

Sigurno, zemlja od ispod 10 mill i ovakva vojna dostignuca...ne da mi nije zao sto je to Bibi

4 hours ago, Darko said:

I da, najavili 40 dana žalosti. Bahahaha

Tramp "nemamo vremena za to". 😀

Posted

Pada mi na pamet oslobođenje Varšave.

I dalje mi nije jasno kako će doći do "promene sistema", naročito bez kopnenih operacija. No dobro, svakako sam laik. Možda će Iran preuzeti neka vojna ili druga frakcija koja poseduje oružanu silu, a ako to dovede do popuštanja stega i makar malo manje represije, onda svaka čast onome ko ovo vodi, makar to bio i Sotona lično a ne Izrael i SAD.

Posted
4 minutes ago, Smrtokapa said:

Pada mi na pamet oslobođenje Varšave.

I dalje mi nije jasno kako će doći do "promene sistema", naročito bez kopnenih operacija. No dobro, svakako sam laik. Možda će Iran preuzeti neka vojna ili druga frakcija koja poseduje oružanu silu, a ako to dovede do popuštanja stega i makar malo manje represije, onda svaka čast onome ko ovo vodi, makar to bio i Sotona lično a ne Izrael i SAD.

Mislim da sad, ili uskoro, ocekuju da IRGC polozi oruzje I da narod izadje na ulice. I da onda u pokusaju privremeno instaliraju Pahlavija do demokratskih izbora. Pahlavi se nedavno sastao sa Trampom. Koliko je taj scenario dostizan, nemam pojma. Ali treba imati nade. 

Zasto poredis Sotonu sa Izraelom I USA? Moze da ti se ne svidja trenutno vodjstvo u te dve drzave, ali nema dileme da su potezi iz najboljih namera. Koliko ce biti uspesni, ostaje za "videcemo". Sve je rizik.

Jos uvek gadjaju Izrael ko sumanuti.