Milutinov Tata Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Danasnja finala Nordijska kombinacija (m) ekipno skokovi - 10:00 (2x7.5km 14:00) Ski planinarenje (z) sprint - 13:55 Ski planinarenje (m) sprint - 14:15 Hokej na ledu (z) mec za bronzanu medalju - 14:40 (Svedska - Svajcarska) Brzo klizanje (m) 1500m - 16:30 Umetincko klizanje (z) slobodan program - 19:00 Hokej na ledu (z) mec za zlatnu medalju - 14:40 (Kanada - SAD) 1
Elias Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Moram da priznam da sam guglao sta je ski planinarenje. 😀
Stiletto Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 46 minutes ago, Elias said: Moram da priznam da sam guglao sta je ski planinarenje. 😀 Zanimljivo je i brzo, samo ko se prvi popne uz brdo i stepenice i krene u spust je već pobedio, nema šanse za preticanje nizbrdo osim ako se onaj ispred ne slupa. 1
Nicklord Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Video sam da dosta ljudi kaže da je glupo što nema dužih disciplina, koliko razumem glavna takmičenja su ova duža. Sprint je uglavnom za publiku. Mislim nije da sam ikad pratio pa da znam ali dosta ljudi na netu i jedan komentator isto kaže 😄
Nicklord Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 1 hour ago, Nicklord said: Video sam da dosta ljudi kaže da je glupo što nema dužih disciplina, koliko razumem glavna takmičenja su ova duža. Sprint je uglavnom za publiku. Mislim nije da sam ikad pratio pa da znam ali dosta ljudi na netu i jedan komentator isto kaže 😄 Sad i razumem što, ovo je u suštini takmičenje u tome ko može brže da skine i stavi skije
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago U ski planinarenju pobednici kod žena Marijan Faton iz Švajcarske, kod muškaraca Španac Oriol Kardona Kolj. Što reče kolega, sve se svodi na to ko pre skine i stavi skije.
Stiletto Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Norvežanin Jens Luras Oftebro osvojio treću zlatnu medalju na ZOI u nordijskoj kombinaciji, ovaj put u ekipnom takmičenju u paru sa Andreasom Skoglundom. U sprint finišu za pola sekunde pobedio Finca Iru Hirvonena. Da, ekipno takmičenje u nordijskoj kombinaciji je skraćeno sa četiri na dva takmičara po ekipi, poput ekipnog u ski skokovima, još jedan sveži idiotluk. 1
Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago U brzom klizanju na 1500m zlato za Kineza Ninga Žongjana sa olimpijskim rekordom. 1
Janne240 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Stiletto said: U brzom klizanju na 1500m zlato za Kineza Ninga Žongjana sa olimpijskim rekordom. Izuzetna disciplina i zanimljive hiperbrze varijante i parovi, pao je i Olimpijski rekord, jedino sto ubi superglupo galamdzijsko komentarisanje Nemanje Matica, aman covece!
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 16 minutes ago, Janne240 said: Izuzetna disciplina i zanimljive hiperbrze varijante i parovi, pao je i Olimpijski rekord, jedino sto ubi superglupo galamdzijsko komentarisanje Nemanje Matica, aman covece! E zato se ZOI gleda na HBO Max sa engleskim ili bez komentatora. Sve lepo izabereš u opcijama. 1
Janne240 Posted 49 minutes ago Posted 49 minutes ago 13 minutes ago, Stiletto said: E zato se ZOI gleda na HBO Max sa engleskim ili bez komentatora. Sve lepo izabereš u opcijama. Osim skiskokova! 😉
Stiletto Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 11 minutes ago, Janne240 said: Osim skiskokova! 😉 Ofkors, dok ih ne preseku Maticom srpskom. 1
Stiletto Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago Hokejašice SAD golom u produžetku pobedile Kanadu 2:1 i osvojile zlato.
Recommended Posts