Obi-Wan Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ali b92 koji ne stavlja Noleta na naslovnu u ovakvom trenutku, neverovatno nego negde dole ispod kao da je fjučers u Tbilisiju. Zlo ne spava 2
texas Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 5 minutes ago, Obi-Wan said: Ali b92 koji ne stavlja Noleta na naslovnu u ovakvom trenutku, neverovatno nego negde dole ispod kao da je fjučers u Tbilisiju. Zlo ne spava Tacno sam overio par min nakon meca, bio je sests vest po redu, nakon neke CG umobolnije
Malkolm Brogdon Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Isekao je Novak priliku da Siner i Alkaraz igraju 4. slem finale zaredom. Moze i da isece niz od 8 podeljenih GS-ova, inace ko zna u koliko ce da uteraju. Tuzno je stanje tenisa trenutno, moramo da se uzdamo u starijeg gospodina da bi se na turniru pre finala bilo sta zakuvalo. Jeste da njih dvojica igraju fenomenalne meceve, ali ako uskoro ne iskoci neki mladunac koji ima potencijala da ih ugrozi onda komotno prvih 6 rundi slema ni ne mora da se igra. 2
Miki28 Lakers in 5 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 50 minutes ago, NMX said: Zvuk 🔊🔊 Da se najezis. Legendarni teniser i pokojni legendarni Dusko Korac, moj Beranac. 1
Barker Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Koliko je sati proslo? Konacno sam se opasuljio 🙂 Idemoooooo breeèeeeeee...
Dracarys Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Eto koliko je svežina značila Novaku. Da je morao da igra kompletne mečeve protiv Menšika, a pogotovo protiv Musetija od kojeg je gubio sa 2:0, ne bi mogao danas Novak da okreće meč.
Molina23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago GOSPODAR TENISA I SPORTA KAO TAKVOG. Sad teramo do 40 i GS finala, u mogućnosti smo tako. Dopingovani, sisaj ga. Jači si kurac bre! 1 1
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igra u polju maltene kao nekada, zato smatram da mu je Alkaraz bolji od Sinera, ipak servis ali i sirova jačina udaraca je na strani Janika u odnosu na Španca. E sad fizika će biti problem i pored ne toliko visokih temperatura, vlažnost je ogromna, sparina bas pravi problem( imao je i Karlos težak meč, ali ipak godine rade svoje).
Issey Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago 7 hours ago, Issey said: Baš ima problem Nole... dogura do SF na slemovima (doduše sve teže) i onda naleti na ovog androida i ugasi se... sumnjam da će ga ikada više dobiti, ne može da parira ni na jedan način... ono, ni da bataljuje ni da ne bataljuje... Debilu, nikad ne sumnjaj u GOATa... Čak ni kad sumnjaš... Otišao sam golim stopalom da ugazim u hovno... Nole legendo! 1
Malkolm Brogdon Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago Pre skoro 8 godina je Djokovic izgubio cetvrtfinale RG-a od Marka Cekinata, i to je u tom trenutku bilo vec 2 vezane godine bez osvojenog GS-a i delovalo je kao da se polako blizi kraj. S druge strane, Cekinato, koji je do tada bio career journeyman, je tad vezao par dobrih rezultata i usao u top 20. Djokovic je od tog meca duplirao svoj slam tally, i uspeo je da sa 38 godina van svih ocekivanja dodje do finala AO i da se pobije za #25, dok je Cekinato malopre dobio svoj mec u cetvrtfinalu celendzera u Concepcionu.
diego Posted 17 minutes ago Posted 17 minutes ago (edited) Ovo je nadrealna prica, i sto je jako bitno, jedan boost energije i samopouzdanja Djokovicu, koliko god da je to njemu najmanje potrebno na planeti, ipak je doslo u pravi cas nakon vezanih poraza od Sinera. Mislim da ce laganije i opustenije da privodu karijeru kraju nakon ovoga, a voleo bih da ovo utice i na to da je jos produzi, jer je sam govorio da nece igrati onda kada shvati da nije konkurentan. Sada je jasno da moze da bude konkurentan i na sledecem, i na onom tamo AO... Mislim da je Djokovic cekao Sinera na ovom AO kao neka zverka iz prikrajka, inadzija kakav jeste, imao je taj motiv koji Siner nije imao - da ga dobije za vezane poraze, i tu je uvideo "challenge". Islo mu je u korist i sto je imao dve predaje pre ovog meca, ali se videlo u govoru tela da je docekao svoju "osvetu", cak i kada je gubio 1:0 i 2:1 u setovima. Cak je delovalo da moze i lakse da ga dobije od ovoga, a da Siner nije igrao nista losije od uobicajenog, sto je jos jedna neverovatna stvar u svemu ovome. U finalu sam prizeljkivao Zvereva, jer je Djokovic vec imao Alkaraza u jednom od najbitnijih finala u svojoj karijeri, i pobedio ga je, sad ce morati da napravi repete istog. Mislim da ce u servi da bude kljuc, da podigne jos malo servu od danas, i u tom slucaju bi trebalo da dobije. I da ne razmislja o 25om slemu, nego o "samo jos jednom finalu". Edited 7 minutes ago by diego
jevrem69 Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago 29 minutes ago, Malkolm Brogdon said: Pre skoro 8 godina je Djokovic izgubio cetvrtfinale RG-a od Marka Cekinata, i to je u tom trenutku bilo vec 2 vezane godine bez osvojenog GS-a i delovalo je kao da se polako blizi kraj. S druge strane, Cekinato, koji je do tada bio career journeyman, je tad vezao par dobrih rezultata i usao u top 20. Djokovic je od tog meca duplirao svoj slam tally, i uspeo je da sa 38 godina van svih ocekivanja dodje do finala AO i da se pobije za #25, dok je Cekinato malopre dobio svoj mec u cetvrtfinalu celendzera u Concepcionu. E ne budi i ti sada na kraj srca, imao je Cekinato ove godine svoju sansu i na AO, ali je pao na prvoj prepreci u kvalifikacijama ................ 😁 Inace, videh negde da Siner ima negativan skor u mecevima u pet setova (6 od 16), dok Novak na dosta vecem uzorku ima manje poraza (40 prema 11).
Recommended Posts