Xpert Posted yesterday at 09:40 AM Posted yesterday at 09:40 AM Mensik predao zbog povrede. Djokovic u 1/4 finalu.
Boxy Posted yesterday at 09:42 AM Posted yesterday at 09:42 AM Koji raspad Bublika od kad je odservirao duplu na set loptu.
McLeod Posted yesterday at 10:11 AM Posted yesterday at 10:11 AM Djokovic bas rodjen pod srecnom zvezdom. Prakticno je vec u polufinalu, posto ni Museti ni Fric ne mogu da ga dobiju cak i da su u zivotnoj formi, a obojica su vrlo osrednji do sad
Kosjan Willavić Posted yesterday at 10:14 AM Posted yesterday at 10:14 AM 1 minute ago, McLeod said: Djokovic bas rodjen pod srecnom zvezdom. Prakticno je vec u polufinalu, posto ni Museti ni Fric ne mogu da ga dobiju cak i da su u zivotnoj formi, a obojica su vrlo osrednji do sad Museti ga je dobio jednom, a Fric ni toliko. Cini mi se da je jedina pobeda Musetija bila na sljaci, da li Montekarlo ili Madrid
JPM Posted yesterday at 10:14 AM Posted yesterday at 10:14 AM Ovo je i dobra i losa vest za Novaka. Sa strane fizickog oporavka dobra ali iz ugla dizanja forme losa. Mensnik bi bio ozbiljna prepreka i izazov za ulazak u drugu nedelju.
Milutinov Tata Posted yesterday at 10:15 AM Posted yesterday at 10:15 AM Monte Karlo, mec sa milion brejkova. 1 minute ago, JPM said: Ovo je i dobra i losa vest za Novaka. Sa strane fizickog oporavka dobra ali iz ugla dizanja forme losa. Mensnik bi bio ozbiljna prepreka i izazov za ulazak u drugu nedelju. S jedne strane i nije lose, svaki sat manje tenisa mu donosi vise svezine u zavrsnici 3
Oi! Posted yesterday at 10:33 AM Posted yesterday at 10:33 AM Baš sreća za Novaka, neka i njega pogleda u tim godinama. Zaslužio je. Bublik se baš raspao, Meda takođe. Bravo za Ivu, sada da vidimo koliko može protiv Sabalenke.
Arsenije Pesic Posted yesterday at 12:57 PM Posted yesterday at 12:57 PM Da, Novak protiv Musetija/Frica je do pre dva sata delovalo dosadan meč u najavi. Međutim, 2 hours ago, McLeod said: Prakticno je vec u polufinalu Novak protiv Mek kletve je potpuno druga priča, biće teže nego protiv Sinera. Sudar najvećih, borba titana. 5
jevrem69 Posted yesterday at 02:46 PM Posted yesterday at 02:46 PM Novaku ce ova regeneracija tela dobro doci, ali i da prodje lakse nego sto se ocekuje u polufinale, tesko da on moze da skine Sineru vise od jednog seta. Bice zanimljivo videti da li ce onaj brzi zec Demon moci makar malo da pripreti Alkarazu, sa te strane mozda jos samo Zverev moze da uzme set. Siner sa druge strane ima smejuriju od protivnika u cetvrtfinalu ......................
Helena Posted yesterday at 05:00 PM Posted yesterday at 05:00 PM Alkaraz igra neverovatno opušteno, brine me to što nije imao test niti će ga imati. ...do finala
McLeod Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 hours ago, jevrem69 said: Novaku ce ova regeneracija tela dobro doci, ali i da prodje lakse nego sto se ocekuje u polufinale, tesko da on moze da skine Sineru vise od jednog seta. Bice zanimljivo videti da li ce onaj brzi zec Demon moci makar malo da pripreti Alkarazu, sa te strane mozda jos samo Zverev moze da uzme set. Siner sa druge strane ima smejuriju od protivnika u cetvrtfinalu ...................... Uzeo mu je dva seta u pet meceva, od toga jedan u dvorani gde je Alkaraz ubedljivo najslabiji. Ne kazem da 100% nece, ali ako mu Pol nije uzeo koji je mnogo nezgodniji Alkarazu, tesko da ce De Minor koji mu je bukvalno sparing partner. 3
delgado Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Razbio je Museti Fricka, koji ni protiv Vavrinke nije igrao nesto, ali ga je servis sluzio solidno. Ovde je i u tom parametru Lorenco bio bolji, i spasa nije bilo. Slabo slabo, bez ijednog brejka, prakticno bez ispaljenog metka. Na kraju ga je i ponizavao dropshotovima.. Lorenco veoma brz, stabilan, odigrao nekoliko spektakularnih dropova, voleja i nadigravanja, ali generalno Tejlorov nivo i s kraja prosle godine i pocetkom ove je u padu, tako da ova osmina finala je makar bolji rezultat u odnosu na 3R prosle godine, ali forma i fitnes definitivno moraju da budu na vecem nivou da bi se nadao jacim rezultatima. Svaka cast Musketu, veoma je neugodan matchup Fricku sto govori i h2h sada je 4-3 za Lorenca na slemovima 2-0. Razocaran sam, ali cestitke boljem igracu. 1
Oi! Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Darderi se bukvalno raspada u prvom setu, ne može otpor da pruži. Nisam gledao protiv Kačanova, ali mogu misliti u kakvoj je on tek formi.
delgado Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Borio se Darderi i igrao fino u trecem setu, cak je poveo 2-0 u TB, ali nije mogao vise. Shelton-Ruud ipak prognoziram Sheltona, iako i Rud moze da pruzi dobar tenis
Boxy Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne znam da li mi se samo cini, ali nikad dosadniji AO, uopste nije bilo nekih neverovatnih 5 setova u prvim kolima, sve je nekako jednosmerno.
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 44 minutes ago, Boxy said: Ne znam da li mi se samo cini, ali nikad dosadniji AO, uopste nije bilo nekih neverovatnih 5 setova u prvim kolima, sve je nekako jednosmerno. Ne cini ti se, svi mecevi 1/8 finala u muskoj konkurenciji su zavrseni sa po 3-0, cekamo da vidimo sta ce biti na mecu Seltona i Ruda jos. Al pazi sad jos ovo, od 8 teniserki koje su prosle u QF samo je Koko Gof izgubila 2 puta po jedan set. Svih ostalih 7 cetvrtfinalistkinja su dobijale sve svoje meceve sa po 2:0. Neverovatno zaista.
Dracarys Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Super je to što je Novak do četvrtfinala stigao sa samo 7 sati na terenu. Mnogo velika stvar za Novaka, jer nema on više mladosti da osvaja GS sa preko 22-23h na terenu. Ako Novak sačuva svežinu i za polufinale, to će mu biti poslednja prilika da ima bilo kakvu šansu za skalp Sineru.
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 6 minutes ago, Boxy said: Sumnjam da je ikad osvojio slem sa 22-23h na terenu Pa napisao je preko 22-23h 😄
Oi! Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ili ti misliš da nije proveo uopšte toliko? 😄 Da, da skontao sam, kasno moj reply stiže.
le piaf Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 24 minutes ago, Oi! said: Ili ti misliš da nije proveo uopšte toliko? 😄 Da, da skontao sam, kasno moj reply stiže. Mislim da mu je najduže vreme na terenu, kada je taj gs i osvojio bila Australija 2012. Samo polufinale i finale su bili skoro 11h. U zbiru za taj turnir oko 21h do 22h. Ostalo što je uzimao je negde u proseku 17h. 1
Recommended Posts