Урош19 Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago (edited) 4 hours ago, Radalek said: Ne znam jel ljudi kapiraju da OKC ima unprotected pik od LAC u sledecem draftu, cela liga treba kolektivno da se moli da pocnu da igraju nesto. Sledeci draft je projektovan kao jedan od najjacih u poslednjih 20 godina, prva 3-4 pika su neverovatni potencijali. LAC pik bi lagano mogao da zavrsi u toj zoni a OKC bi mogao imati jos 2 pika u top 15 pored toga. Pusti me da živim u trenutku, lepše je. Edited 11 hours ago by Урош19
doragan Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Kao neko ko nije fan Lejkersa,ipak mogu da primetim da sa povratkom Lebrona na parket,smanjila drasticno minutaza Laravie i Daltona..taman su poceli da lice.na.nesto.Sto je bezveze,Lebron nije niti ce nesto doprineti igri, i samo.oduzima vreme prospektima.Jbt,cak i.muceni Broni ima minute, a talenta ima koliko i za sviranje violine... 1
freethrow Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Tobias Harris quietly igra verovatno najsmisleniju košarku u životu... Uklopiće JJ Lebrona i Laraviju i Knehta, to je baš lepa ekipica realno gledano.
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 11 hours ago, Radalek said: Ne znam jel ljudi kapiraju da OKC ima unprotected pik od LAC u sledecem draftu, cela liga treba kolektivno da se moli da pocnu da igraju nesto. Sledeci draft je projektovan kao jedan od najjacih u poslednjih 20 godina, prva 3-4 pika su neverovatni potencijali. LAC pik bi lagano mogao da zavrsi u toj zoni a OKC bi mogao imati jos 2 pika u top 15 pored toga. Ne znam za druge ali rekao sam prošle sezone da je izuzetno verovatno da će OKC imati svoju dinastiju. Imaju mlad tim, sjajne ugovore i mnoštvo pikova, biće u konkurenciji za titulu sigurno sledećih desetak godina, sem ako im nekoliko igrača dobije gadne povrede. Jedino vidim zdravi Denver kao tim koji može da ih ugrozi i to ove sezone. Što vreme odmiče, biće sve teže za Denver i ostale. Što se tiče samog drafta, ne znam da li je baš toliko jak koliko se priča ali videćemo. Ne vidim neku superzvezdu ali je tačno da će biti mnoštvo dobrih igrača na njemu.
Recommended Posts