Jump to content

Recommended Posts

Posted
17 minutes ago, Don Dusko said:

Ako ti se ponudi Luka da ga draftujes.Ti to moras uzeti pa makar imao najbolji odnos sa manje talentovanim Foxom. Jbg ovo mi deluje kao neko pravdanje posle greske koju napravis.

Ja mu zapravo verujem da je nesto slicno ovome razmisljao. 

Ne bi bio prvi GM ko je draftovao gledajuci fit nego talent (naravno, sto se generalno ispostavljalo kao greska). 

E sad, da li je to bio jedino faktor ili recimo je postojao otpor unutra Kingsa da Divac ponovo draftuje evropljanina posle vise promasaja, ko zna. 

Posted

nikako mi ne ide u glavu kako je denver od druge cetvrtine druge utakmice postao neka prosecna ekipa iz dvehiljaditih/devedesetih i bukvalno nista ne mogu da ubace. i to ne samo jedan igrac, nego cela ekipa. nije bas toliko dobra odbrana goberta i mcdanielsa :lol_2:. mora da ima tu nesto vise. cak im odbrana i nije toliko losa koliko im je napad preko noci postao od najboljeg u ligi do medju najgorima u playoffu. tu su u grupi sa orlandom, detroitom, portlandom i phoenixom koji realno gledano nemaju ni izbliza napadackog talenta koji imaju nuggetsi. prokleti raptorsi su daleko bolji a oni su u poslednjoj utakmici sutirali 25% do poslednjih pet minuta utakmice.

da se ja pitam, gordon mi ne bi igrao vise u seriji. cak i ako prodju ovu prokletu seriju, nema ove sezone nista od titule, pa nema potrebe rizikovati i celu sledecu sezonu sa jos jednom teskom povredom koja samo ceka da se desi ako lekari dopuste gordona na teren.

• Like 1
Posted
1 hour ago, gggggggg said:

nikako mi ne ide u glavu kako je denver od druge cetvrtine druge utakmice postao neka prosecna ekipa iz dvehiljaditih/devedesetih i bukvalno nista ne mogu da ubace. i to ne samo jedan igrac, nego cela ekipa. nije bas toliko dobra odbrana goberta i mcdanielsa :lol_2:. mora da ima tu nesto vise. cak im odbrana i nije toliko losa koliko im je napad preko noci postao od najboljeg u ligi do medju najgorima u playoffu. tu su u grupi sa orlandom, detroitom, portlandom i phoenixom koji realno gledano nemaju ni izbliza napadackog talenta koji imaju nuggetsi. prokleti raptorsi su daleko bolji a oni su u poslednjoj utakmici sutirali 25% do poslednjih pet minuta utakmice.

da se ja pitam, gordon mi ne bi igrao vise u seriji. cak i ako prodju ovu prokletu seriju, nema ove sezone nista od titule, pa nema potrebe rizikovati i celu sledecu sezonu sa jos jednom teskom povredom koja samo ceka da se desi ako lekari dopuste gordona na teren.

Proslu utakmicu je to i licilo na nesto u prvom poluvremenu. Sasvim korektno odigrano, pogotovu od strane Jokica. Unosio je Gobera povremeno, poentirao iz reketa i imao nekih 20 poena. Drugo poluvreme raspad, kao da ih je zbunilo to sto se Ant povredio. Ni meni ne bi igrao Gordon, ako bez njega ne mogu da dobiju Sotu bez Anta, nemaju sta da traze ionako. A ako dobiju, on odmoren ce im jako znaciti protiv Spursa a i Watson bi (izgleda) mogao da se vrati u potencijalnoj sestoj ili sedmoj utakmici ove serije.

• Like 2
Posted
41 minutes ago, Radalek said:

Proslu utakmicu je to i licilo na nesto u prvom poluvremenu. Sasvim korektno odigrano, pogotovu od strane Jokica. Unosio je Gobera povremeno, poentirao iz reketa i imao nekih 20 poena. Drugo poluvreme raspad, kao da ih je zbunilo to sto se Ant povredio. Ni meni ne bi igrao Gordon, ako bez njega ne mogu da dobiju Sotu bez Anta, nemaju sta da traze ionako. A ako dobiju, on odmoren ce im jako znaciti protiv Spursa a i Watson bi (izgleda) mogao da se vrati u potencijalnoj sestoj ili sedmoj utakmici ove serije.

morace nuggetsi uci u utakmicu kao da je game 7 i resiti vec sve u prvoj cetvrtini. sto su duze u utakmici wolvesi nervoza ce biti sve veca i opet ce biti sranja. ovako resiti sve u prvih petnaestak minuta i onda ce se vec i wolvesi koliko-toliko predati jer i njima je u cilju da bace sve na game 6 kod kuce.

Posted

Nema Sota "ljudstva" prosto. Na ionako skraćenu spoljnu liniju (igraju bez plejmejkera) ostali su bez dva glavna beka (poentera).

Mislim da je to previše. Nadigrali su Denver potpuno kad su bili zdravi, ali će jako teško moći dobiti još jednu. 

• Like 1
Posted

jbt kakva je to povreda lista koja ne moze da se zaleci godinu dana?

drugo, da li ima sanse za peytona uskoro?

btw, stvarno steta za ove povrede kod minesoćana(tm), ali narativ je iskrivljen kao  da je denver potpuno zdrav…a oni skoro cele sezone ne mogu da sastave projektovanu petorkku

Posted
14 minutes ago, NikadProtivKaline said:

drugo, da li ima sanse za peytona uskoro?

Peyton kalkulise,nije dobio ugovor,nece da rizikuje povredu i ceka potpis za drugu ekipu.Nece on na teren vise. Covek razmislja kao biznismen. 

• Like 3
Posted (edited)

Postujem ovo sa zakašnjenjem, zbog banovine:

Na žalost, ne mislim da je Adelman sposoban za ovako nešto. 

I dalje tvrdim da Nuggetsi imaju talenta i dobar tim, mnogo su bolji od prošle sezone. Ali da igraju ovako mlako ... to nisam očekivao. Počevši od Jokića. Utrpaju im vukovi muda u usta a oni hoće još. Pa gde je tu ponos?!

Edited by Darko
  • Like 2
Posted

Nuggetsi ove sezone jesu bolja ekipa za RS kosarku jer su Valanciunas i THJ bolje opcije s klupe nego bilo sta sto su imali prosle sezone dok su za PO kosarku zapravo losiji obzirom da je Gordon ocito potrosen, a Cam je losiji igrac od MPJ. Ova dvojica su smijesni PO igraci, pogotovo Valanciunas. Wolvese ce moguce i okrenuti jer su ostali bez 2 startera i vjrv najboljeg igraca s klupe. 

• Like 1
Posted

Pa vratio se Reid u utakmicu sinoć, nije povreda zbog koje bi propustio game 5. 

Gordon je jednostavno "duša" Nuggetsa i on je taj koji daje njima playoff intenzitet kad je zdrav. Jokić i Murray, koliki god majstori bili, nemaju taj sense of urgency tako izražen niti sklonost da se spuste u blato. 

Ogromna šteta zbog povrede ove dvojice iz Minesote, da su oni zdravi možda bi mogli i preko OKC bez J Duba. Ili bar da je Ant na 80% tu. Conley izgleda kao da su ga pozvali iz penzije jer im fali igrača. 

• Like 5
Posted

Denver je sinoc opet u 4/4 sa +27 dosao na +10 u roku od 5 min i onda na tih +10 umalo izgubljena lopta dolazi do Brauna koji daje trojku i prelama mec. U 2/4 2.utakmice su sa +17 dosli na -10. 27 razlike im je Sota napravila u rasponu od nekih 10 min. I to se sve desava na domacem parketu u plejofu. A i u toku regularne sezone su imali vise puta takve nenormalne padove cak i za nba standarade i to nema veze sa tim da starteri nisu bili na parketu jer su se obe serije desavale i kad su Jokic i Marej bili na terenu. Vidim da je kvota skoro 3 na Minesotu u Game 6, dakle kladionice jasno vide Denver kao velikog favorita ali ja nesto nisam siguran u to, svakako dobra kvota ko se kladi na Minesotu 

• Like 3
Posted
23 minutes ago, Chaos Is Me said:

Pa vratio se Reid u utakmicu sinoć, nije povreda zbog koje bi propustio game 5. 

Gordon je jednostavno "duša" Nuggetsa i on je taj koji daje njima playoff intenzitet kad je zdrav. Jokić i Murray, koliki god majstori bili, nemaju taj sense of urgency tako izražen niti sklonost da se spuste u blato. 

Ogromna šteta zbog povrede ove dvojice iz Minesote, da su oni zdravi možda bi mogli i preko OKC bez J Duba. Ili bar da je Ant na 80% tu. Conley izgleda kao da su ga pozvali iz penzije jer im fali igrača. 

ne bih se slozio da jokic nema sense of urgency

ima ga, samo nije u stanju da igra odbranu na iole pristojnom nivou

on je izgleda kad probiju prvu liniju toliko spor da se negde i namerno sklanja sa polaganja da ne bi bilo and one

• Like 2
Posted

Ali kakav raspad Jalena Durena u playoffu, baš teška priča. Verovatno igrač koji je najviše razočarao u ovom PO do sada. Još mu sinoć izvesni Cain stavio muda na bradu, brutalno kucanje. 

Poetska pravda je što blizanci Thompson nemaju šut, stvarno su nestvarni atletski frikovi al i dalje mega sirovi igrači, kad je skupljen reket kurca ne mogu da iskreiraju ili izmisle nešto. 

• Like 2