Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Dobiti Jazz sutra i da Denver izgubi pa eto duela sa Wolvsima.

Ne znam zašto bi se cimali. Moguće da će Lejkersi ići sa klupom u finalnoj da izbegnu Wolves.

Posted

Rešeno je sve, najviše je pomogla Minesota sa svojom pobedom nad Hjustonom. Broni ima šansu da juri Bamovih 83 poena u nedelju.

Bron će imati 8-9 dana da odmori baš dobro, pred poslednju seriju u karijeri.

Posted
7 minutes ago, Delfinarijum said:

Iskreno ne verujem. Eto njega sledece godine u Kavsima

Ne verujem da će na ovu sadašnju postavu da ide tamo. Ako nekako uzmu Janisa za Moblija i kusur, onda postoji šansa da odigra u Klivlendu poslednju sezonu.

Posted

dakle jos ostaje da vidimo da li ce denver izgubiti od spursa pa da budu cetvrti. lakersi igraju protiv utaha.

atlanta mora pobediti miami u poslednjoj utakmici da bi ostala peta, jer ako izgube padaju na sesto mesto a toronto ce biti peti. posto toronto igra protiv brooklyna ovo znaci i da ce orlando biti sedmi a sixersi osmi. charlotte 9 a miami 10.

portland je u direktnoj utakmici za osmo mesto pobedio clipperse tako da ce oni na phoenix a clippersi na warriorse.

Posted
2 minutes ago, gggggggg said:

dakle jos ostaje da vidimo da li ce denver izgubiti od spursa pa da budu cetvrti. lakersi igraju protiv utaha.

Nije sve na Denveru. Lejkersi mogu da tankuju protiv Utah i završe ispod Nuggetsa bilo kako bilo.

Posted
56 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Mislim da bi Lebron lakse izasao sa Minesotom na kraj ili makar otisao u game 7 pa da se nekako Luka vrati.

Zar nije ta ista Minesota prosle godine dobila Lejkerse sa Lebronom,Lukom i Rivsom 4:1? Sad bi bila metla bez problema.

• Like 1
Posted
1 hour ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ne znam zasto bi Lakersi birali Houston umesto Minesote

Zato što su uzastopni finalisti zapadne konferencije i zeznuti ko kratko ćebe. 

• Like 2
Posted
14 minutes ago, La mano de Dios said:

Zar nije ta ista Minesota prosle godine dobila Lejkerse sa Lebronom,Lukom i Rivsom 4:1? Sad bi bila metla bez problema.

1 minute ago, Darko said:

Zato što su uzastopni finalisti zapadne konferencije i zeznuti ko kratko ćebe. 

Sve to stoji ali uopste se ne plasim njih. Mislim da nam je zajebaniji Houston i da bi serija krace trajala.

Sve u svemu, zavisi od Luke kad se vraca

Posted

Bas težak put ima Denver,teško da izadju sa zapada ,Sota Sparsi pa verovatno OKC,pakao

Šteta što su Lejkersi svršeni,ovako mi Hjuston deluje prejako

Posted

Mislim da ce Lejkersi cak i da se odluce za odmaranje igraca dobiti Jutu koja je #1 u namernom gubljenju.

Istovremeno mislim da ce Sparsi imati motiv da pobede Denver i samim tim sebi obezbede da igraju sa samo jednim od OKC/Denver, sto je znacajno laksi put.

Kao navijac Hjustona to bi znacilo da igramo protiv Denvera, sto je velika steta jer mislim da su Lejkersi besplatan prolaz za svaki tim u prvoj rundi.

Posted
18 hours ago, Darko said:

Zanima me, imate li neko mišljenje na ovo rešenje? 

ovo je bukvalno ideja i stan van gundyja. izbaciti draft i dati igracima da kao free agenti biraju timove i da ne bude ruki limita na ugovore. njegova ideja je i da nema limita na max ugovore isto. nisam siguran da bi ovo navelo ekipe da prestaju sa tankovanjem tj. ne bi bilo 'tankovanja' kao sada da se namerno gube utakmice nego bi ekipe koje posle x vremena u sezoni ili mozda cak mozda i ranije, da rasprodaju sve sto im puni cap, pa da prave prostor za leto. kada bi to uradilo 4-5-6-7+ ekipa, na kraju bi situacija bila ista kao i sada. samo zamisli kada bi dolazio sledeci wembanyama, koji je nesto najblize sto moze biti sigurnom piku, koliko bi ekipa jos u ofsezoni rasprodalo sve cisto da imaju sto vise sansi za njegov potpis. bar desetak timova bi bile kurcine, bio bi bas veliki disbalans izmedju dobrih i losih ekipa.

druga stvar je da ako ne bi bilo capa na ruki ugovore, onda bi neke ekipe koje pogrese u proceni talenta, bili zarobljeni sa svojim rukijem na 3-4 godina bez da mogu s njim uraditi bilo sta. zbog toga i postoje zakoni i pravila koji ce zastiti vlasnike od samih sebe.

• Like 3
Posted
3 hours ago, gggggggg said:

ovo je bukvalno ideja i stan van gundyja. izbaciti draft i dati igracima da kao free agenti biraju timove i da ne bude ruki limita na ugovore. njegova ideja je i da nema limita na max ugovore isto. nisam siguran da bi ovo navelo ekipe da prestaju sa tankovanjem tj. ne bi bilo 'tankovanja' kao sada da se namerno gube utakmice nego bi ekipe koje posle x vremena u sezoni ili mozda cak mozda i ranije, da rasprodaju sve sto im puni cap, pa da prave prostor za leto. kada bi to uradilo 4-5-6-7+ ekipa, na kraju bi situacija bila ista kao i sada. samo zamisli kada bi dolazio sledeci wembanyama, koji je nesto najblize sto moze biti sigurnom piku, koliko bi ekipa jos u ofsezoni rasprodalo sve cisto da imaju sto vise sansi za njegov potpis. bar desetak timova bi bile kurcine, bio bi bas veliki disbalans izmedju dobrih i losih ekipa.

druga stvar je da ako ne bi bilo capa na ruki ugovore, onda bi neke ekipe koje pogrese u proceni talenta, bili zarobljeni sa svojim rukijem na 3-4 godina bez da mogu s njim uraditi bilo sta. zbog toga i postoje zakoni i pravila koji ce zastiti vlasnike od samih sebe.

Hvala na odgovoru. Ne znam da li bi tek tako mogli da rasprodaju tim da bi dobili jednog Wembija na primer. Šta ako se taj pik povredi pre nego što postane unrestricted free agent na primer? 

Za loše procene talenta - well, tough luck! Nema nagrađivanja onih timova koji su sranje. Sada imaju podstrek da se poprave jer neće dobiti ništa za loše vođenje franšize. To popravlja kvalitet u NBA i osigurava da svaka utakmica nešto znači.

Posted

Ne znam samo cemu prozivka Nuggetsa od strane navijaca Lakersa. Vidim da su im svi out osim Jokica koji je Q ( a koji bi trebao odigrati 20 min za 65 utakmicu ).

Nuggetsi bi OKC u 2 rundi sto je po meni pametno.