Jump to content

Recommended Posts

Posted
9 minutes ago, Don Dusko said:

Brate Jamale pa ti iz 6 pokusaja nisi uspeo da se upises na mecu gde se odbrana ne igra. :S

Igrala se odbrana, možda ne plejof nivo ali mnogo bolje nego obično. Solirao je nepotrebno i popio mnogo banana, kao da je hteo da pokaže svima da mu je mesto na All Staru a učinak suprotan. 

Posted (edited)

Zato sto su se vise iscimali na klupi nego na terenu

Par puta godisnje se podsetimo kakva je zver Kandza

Dao 31 za cetvrtinu 😱

Edited by drperce
Posted
9 minutes ago, suptil said:

Zasto su Jokic i Doncic na klupi stalno?

Mislim da i oni sada vide da su se malo zajebali. Bili su uvereni da će se svi zajebavati, ali većina je ovo ozbiljno shvatila. :classic_biggrin:

Posted
4 minutes ago, gggggggg said:

par puta godisnje? pa mozda je i najbolji igrac lige u poslednja dva meseca :lol_2:

Ma mislim na to da moze da strpa 30 za cetvrtinu kome hoce

Evo vec 8-9 godina ne moze nazalost da sastavi vise od par meseci da je zdrav

Posted
19 hours ago, Don Dusko said:

Ovo takmicenje u kucanju je prevazidjeno.Em ne moze nesto novo da izmisli em se ponavlja.

Jebiga u pocetku je bilo zanimljivo al sad vise nije.

McClung je rekao da ne nastupa u zakucavanju jer mu je više NBA igrača reklo da oni nece ako ce on

Posted

Odgledah dva meca u kojima je ucestvovao tim sveta i vec nakon prvog se iznervirah. Najvise mrzim kada tim ispusti dobijeno, a pogotovo ako je to moj tim. Oni su u prvom mecu u poslednjem napadu samo trebali da brane liniju za 3 poena, da puste i zakucavanje ako treba i imaju pobedu, umesto toga pustili su sut i zasluzeno izgubili a onda je i Kavaji rekao sad idete kuci. Odigrao je plejof cetvrtinu, svako postovanje :Hail:

Solidno je bilo cimanje u ova dva meca koja sam gledao, mada je tim sveta bio osetno oslabljen, od petorice najboljih samo je Vembejama igrao, dvojica povredjena, a Luka i Jokic verovatno na postedi, jer mi je nestvarno da budu onako losi i da u drugom mecu ne ulaze uopste da su fizicki spremini, ovako je verovatno bio dogovor da ce startovati, odigrati par minuta i to je to.

Posted

Bice zanimljiv povratak Durenta u svlacionicu Hjustona i kako ce izgledati na terenu sa Dzabarijem i Shengunom. 

Posted

Sjajno veče :Hail:Konačno nešto što je zaličilo na all star..dobro je ispala ova formula.
Nikola ipak pokazuje da je član jedne kretenske porodice..baš uma da ispadne šaban

• Like 2
Posted
7 hours ago, Drug Crni said:

Nikola ipak pokazuje da je član jedne kretenske porodice..baš uma da ispadne šaban

Nisam ispratio all-star uopste, sta je uradio?

Posted
On 2/15/2026 at 12:05 PM, bodo said:

Booker je jako loš ove sezone u tom segmentu u kojem i inače ne briljira( oko 31%) i pravo je čudo da je uopšte i pozvan da učestvuje na njemu pored Allena koji je doduše opet povređen ali i Gillespiea koji šutira trojke preko 40%. Još jedna od nebuloza ovogodišnjeg AS.

@delgado možeš li reći reč,dve o Highsmithu kojeg smo potpisali sa BO marketa na dve godine za minum od kojih je druga TO  a igrao je za tvoj drugi klub  Miami. 

Pokazivao je naznake solidnog 3D krila, mehanika suta malo neobicna ali sasvim solidan 3pts suter. Ima tu atleticizma i skoka, odbrana mu je forte. E sad, pitanje je kako ce izgledati van Majamijevog sistema, i da li ce biti zdrav, posto svi znamo sta se desilo sa Nunnom, Vincentom, Strusom... Heat kad god se resavao role playera, podbacili su u svakoj drugoj sredini i povredjivali se... Izuzetak moze biti Duncan Robinson, prolific shooter. Koliko vidim, Hajsmit nije ni igrao ove sezone nigde, a valjda je trejdovan u Bruklin prosle godine u ofsezoni. Dobro je da se vraca u akciju, svakako je neko ko zasluzuje i moze da izbori svoje mesto u ligi.

• Thanks 1
Posted
32 minutes ago, Radalek said:

Iskreno sere mi se od njihovog glupiranja, glavni su tvorici gasenja all stara, mislim nekad je covjek mogao sjedi odgleda odmori glavu od svega, sjecam se duela jordan bryant, jordanu zadnja tekma ovaj mu pred kraj lupa bananu, bilo jeste opustenije i atraktivnkh poteza al sve u nekom takmicarskom ritmu. Neka su najbokji na svetu pod trogodisnjom zabranom bi mi bili, koji ce kurac na terenu kad se ovako odnose. 

Posted
29 minutes ago, Radalek said:

Nije uradio nište konkretno koliko naprosto iritira taj njegov stav prema all star vikendu. Ok, nije ti drago što "moraš" da se pojaviš (95% lige bi "ubilo" da može da ga igra), ali ispoštuj makar fanove koji su masovno glasali za tebe.

Poštenije je da se uopšte ne pojavi na all staru nego da dođe i igra i ponaša se sa bazi kurca