Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok, jeste liga bez briga, svake godine sve veca kurcobolja u regularnoj sezoni i sve to stoji ali da izgubis kuci 55 razlike od ekipe jednako loseg kvaliteta sa istoka, tose nisam nado. Pokusavam da zamislim u EL na mecu npr. Baskonija - Makabi da bude 45 razlike za goste i ne ide, ako bi se nekim cudom i desilo bila bi to veoma duga noc za domace igrace i trenera, o nekim grckim ili turskim ekipama da ne pricam

Bravo dzezeri

Posted

Bio je zainteresovan i Toronto da ponudi Kviklija i pikove za Janga, ali izgleda da ovi iz Atlante smatraju da Kvikli ima veoma loš ugovor.

Atlanta kao da je želela što prazniji cap za leto, pa da dovuče neko ime u Atlantu na leto. Samo ne znam koga bi želeli, jer nešto i nema jakih imena, sem ako ne pikiraju velikog Ostina Rivsa, budućeg ol stara.

• Like 1
Posted

Ozbiljno pitanje, ne znam da li je bilo skorije rasprave o tome - zasto nijedna ekipa ne da prostor MekKlangu? 

Nema sanse da nije bolji od bar 20% bekova sa stalnim ugovorom i necu o Broniju i slicnim glupostima, lik nije gori ni od jednog beka koji igra garbidz tajm, a u tankerima pitanje da li je gori i od prve postave. 

Na primer, ovo sto trenutno igra Alvarado, nema sanse da bi bio gori od njega.

Posted
10 hours ago, McLeod said:

Ozbiljno pitanje, ne znam da li je bilo skorije rasprave o tome - zasto nijedna ekipa ne da prostor MekKlangu? 

Nema sanse da nije bolji od bar 20% bekova sa stalnim ugovorom i necu o Broniju i slicnim glupostima, lik nije gori ni od jednog beka koji igra garbidz tajm, a u tankerima pitanje da li je gori i od prve postave. 

Na primer, ovo sto trenutno igra Alvarado, nema sanse da bi bio gori od njega.

Mislim da je bio prošle godine u Orlandu

On 1/10/2026 at 4:39 PM, drgnk said:

Ne znam otkud priča da treba trejdovati Votsona? Na više mesta na internetu sam zapravo video zabrinute komentare u smislu, da li će Denver uspeti da reši problem sa salary cap-om da ga zadrži kao i da se požurilo sa povećanjem ugovora Kristijanu Braunu.

Elem, sad videh na podkastu Nagetsa "Locked on Nuggets" da dosta igrača ima grip (Marej, Piket, Hardavej...) i da je to dosta uticalo na igru.

Pa tu na topicu pišu ljudi da ga treba trejdat. Lik je sve što Denveru treba dok je Jokic u primeu. Znači još 10ak godina