Jump to content

Recommended Posts

Posted

Minesota dobra, ali već par godina utisak mi je da im fali to nešto malo da odu do samog kraja. Ne znam tačno šta...Denver najbolji napad u ligi, a kad imaš ubjedljivo najboljeg igrača na svijetu nije neko iznenađenje. Dzamalu je super došlo što nema Gordona i Kema da ispali preko 30 šuteva i 18 trojki. Ono što mu se nikako ne može osporiti da je baš jak u klač situacijama.

Prosuli su se u 4/4 i na početku OT pošteno, ali je svemoćni Jokić okrenuo utakmicu kad se činilo da je gotovo nakon -9. 

Nema šta, ako budu zdravi Denver je jak kandidat za prsten. 

• Like 2
Posted (edited)

Meni se činilo da nije gazio sigurno. E sad...Pojaviće se već neka slika koja će odagnati sumnje, vjerujem.

Edited by Dzo23
Posted

Lejkersi su ove godine u platonskoj ljubavi sa KKCZ, i jedni i drugi su sticajem okolnosti bili plasirani daleko iznad kvaliteta tima sve dok realnost nije udarila u bradu. Kakve sam sad tantrume i eksplozije u mozgovima video na lakers subredditu naša KKCZ tema je zen budizam. 

• Like 1
Posted

Na ESPN prenosu pustili neki usporeni snimak gde je delovalo kao da nije gazio i to ni blizu linije, nije bio nijedan closeup kadar iz drugih uglova

• Like 1
Posted
1 hour ago, Problem sa licnim greskama said:

Nuggetsi sada idu na 7 gostovanja na istočnoj obali. Taj stretch će im u velikoj meri odrediti sezonu.

zasto bi sedam utakmica u decembru/januaru odredilo sezonu kad igras bez tri startera u tom periodu?

nuggetsi su ekipa sa najboljim skorom u ligi protiv ekipa preko 50% winratea, i ovako osakaceni.

Posted
1 hour ago, Dzo23 said:

Minesota dobra, ali već par godina utisak mi je da im fali to nešto malo da odu do samog kraja. Ne znam tačno šta...

Vrlo je lako definisati šta fali Minesoti - počinje na p a završava se na lejmejker. 

• Like 1