robespierre Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Branson se svojski trudi da Klivlend dobije ovu utakmicu.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, robespierre said: Branson se svojski trudi da Klivlend dobije ovu utakmicu. Nesto si rekao? :D Ali da los do ove zavrsnice. Kavsi su bas precenjeni.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kolek kao Tom Kruz kad bi glumio u nekom basket blokbasteru 1 1
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Don Dusko said: Nesto si rekao? 😄 Ali da los do ove zavrsnice. Kavsi su bas precenjeni. Sramotan je u odbrani bio, sramotan, primili su jedno 50 poena zbog njega. 1
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, robespierre said: Sramotan je u odbrani bio, sramotan, primili su jedno 50 poena zbog njega. Ma znam nego se sprdam malo. :D
gggggggg Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 4 minutes ago, Dzo23 said: Ko je ovaj Kolek jbt? Top igrač... austin reaves istocne obale
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad se setim koliko sam ga letos branio od navijača Niksa kada su hteli da ga najure zbog Jokubaitisa koji je kidao protiv Ujedinjenog Kraljevstva i Crne Gore... klasični KK Crvena zvezda navijači za američko tržište 2
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 18 minutes ago, Bobby Shurda said: Verovatno negde 1950-ih dok nisu u Bostonu rešili da budu rasisti samo van košarkaških terena Pit Maravić, Džeri Vest, Bil Bredli, Pol Vestfal sedamdesetih. Lari Bird, Džon Stokton, Džef Hornasek, Deni Ejndž, Mark Prajs osamdesetih. Dan Majerle, Dražen Petrović, Vini del Negro, Kris Malin, Stiv Ker devedesetih. Stiv Neš, Džejson Vilijams, Manu Đinobili, Džejson Kid dvehiljaditih... I to bez da sam se sekund zamislio, svi mi došli "na prvu".
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, Stiletto said: Pit Maravić, Džeri Vest, Bil Bredli, Pol Vestfal sedamdesetih. Lari Bird, Džon Stokton, Džef Hornasek, Deni Ejndž, Mark Prajs osamdesetih. Dan Majerle, Dražen Petrović, Vini del Negro, Kris Malin, Stiv Ker devedesetih. Stiv Neš, Džejson Vilijams, Manu Đinobili, Džejson Kid dvehiljaditih... I to bez da sam se sekund zamislio, svi mi došli "na prvu". zamisli se malo pošto je napisao američki, baguje ti četdžipiti
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 minute ago, freethrow said: neki stream braćo? http://89.249.49.146/nbastreams 1
Dzo23 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 13 minutes ago, Bobby Shurda said: Kad se setim koliko sam ga letos branio od navijača Niksa kada su hteli da ga najure zbog Jokubaitisa koji je kidao protiv Ujedinjenog Kraljevstva i Crne Gore... klasični KK Crvena zvezda navijači za američko tržište Jokubaitis trebao u Nikse?🤔 Ovaj dečko def ima ono nešto. Pravi plej plus pogađa. Još lijevoruk što je prednost. Izbijena lopta Mičelu na zakucacanju najvažniji potez na utakmici koji je odlučio pobjednika. 👌 On i Mič Robinson najzaslužniji za preokret. Onda je Branson odigrao sjajno u klaču. Nešto ne štima u Kavsima definitivno. Odigrali su doduše dobar meč ali ih je Mič Rob urnisao ofanzivnim skokom i ubio im momentum. Donovan Mičel sjajan igrač. Edited 1 hour ago by Dzo23
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bobby Shurda said: zamisli se malo pošto je napisao američki, baguje ti četdžipiti Izbaci Vinija, Manua, Dražena i Neša i opet ih imaš na kilo. A što se ChatGPT tiče, mogu samo da izjavim za štampu i još jednom . Evo sad sam otkucao u njemu "best white NBA players of seventies" i dobio sam Džo Džo Vajta Samo na ovom Forumu ima bar pet ljudi za koje mogu ruku u vatru da stavim da znaju više o NBA od ChatGPT.
Bobby Shurda Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Dzo23 said: Jokubaitis trebao u Nikse?🤔 Ovaj dečko def ima ono nešto. Pravi plej plus pogađa. Još lijevoruk što je prednost. Izbijena lopta Mičelu na zakucacanju najvažniji potez na utakmici koji je odlučio pobjednika. 👌 On i Mič Robinson najzaslužniji za preokret. Onda je Branson odigrao sjajno u klaču. Nešto ne štima u Kavsima definitivno. Odigrali su doduše dobar meč ali ih je Mič Rob urnisao ofanzivnim skokom i ubio im momentum. Donovan Mičel sjajan igrač. Nije da je nešto trebao nego imaju draft prava na njega, A što se kavsa tiče ovako je preslikano izgledala i plejof serija pre skoro 3 godine, a i čini mi se skoro svaki put kada je utakmica imala i najmanje naznake plejof inteziteta. Na stranu povrede ali svi ovi igrači u njihovom timu koji su nosioci apsolutno isto izgledaju kao i tada bukvalno im se igra nije nimalo unapredila. 1 minute ago, Stiletto said: Izbaci Vinija, Manua, Dražena i Neša i opet ih imaš na kilo. A što se ChatGPT tiče, mogu samo da izjavim za štampu i još jednom . Evo sad sam otkucao u njemu "best white NBA players of seventies" i dobio sam Džo Džo Vajta Samo na ovom Forumu ima bar pet ljudi za koje mogu ruku u vatru da stavim da znaju više o NBA od ChatGPT. nisam ni tražio pošto mi je izvorni post svakako zajebancija al nastavi slobodno ako ti je zanimljivo
Ječmendo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Tajna Spursa je što su jaki i raznovrsni na spoljnim pozicijama i tu odlično pariraju agresiji OKC-a. Čim se ta agresija otupi, komparativne prednosti Gromovnika iščezavaju. Svaka čast!
Stiletto Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Bobby Shurda said: nisam ni tražio pošto mi je izvorni post svakako zajebancija al nastavi slobodno ako ti je zanimljivo Bez uvrede, ali rasizam nikad nije zajebancija. Pogotovo u Bostonu sa njegovom istorijom krvavih rasnih nemira sedamdesetih. No dosta je bilo, uživajmo dok Foks i Kasl školuju mesare iz OklaSitija 😁
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Definitivno daleko najnezgodniji matchup za OKC u ligi. Vani dovoljno dugi i atleticni da igraju s ovima, a u sredini Wemby sve pokriva. Ni Denver ni Lakersi ni Houston nemaju to.
Ludi za Poli Posted 49 minutes ago Author Posted 49 minutes ago Bald Mamba frisko sa skele u Mannheimu
bodo Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago (edited) Fox bez promašaja čini mi zasad.OKC izleda prilično nemočna u ovom meču do sada. Edited 45 minutes ago by bodo
Stiletto Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago 69 poena za poluvreme najboljoj odbrani lige. Za sada su im Sparsi streptomicin.
Recommended Posts